himm tmm cnm öyle yapiyim ozamnCnm biyerde okumustum hurmayi tek sayilarda yiyeceksin diye. Yani 1 yada 4 yada 5 gibi
Çok şükür canım ilk defa kan degerim 13,6 çıktı çok sevindim kan ilacina devam inşallahMaşallah canım ne güzel hayırlı haberler inş
cnm hadi Hayrlisi bnce çok yakın senin doğum.arkadsm in lekekenmesi oldu diğer gün doğum yaptı.darısı bana lütfen bana da dua et lutfennn 1 haftaya Doğumum başlasn.yoksa sezeryana alırlarkızlar, dün biraz ağrı oldu belimde kasığımda, bugün de peçete ile baktığımda hafif pembemsi kan geldi sonra kesildi, aşağıya baskı var ve bel kasık ağrılarım var bacaklarıma da vuruyor. doğuracak mıyım acaba endişelendim???
C
canım yakın olabılır dogumun
Benim ilk dogumumda yasadıgım belirtileri yaşamıssın 2 güne dogmuştu hayırlısı olsun Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın
cnm hadi Hayrlisi bnce çok yakın senin doğum.arkadsm in lekekenmesi oldu diğer gün doğum yaptı.darısı bana lütfen bana da dua et lutfennn 1 haftaya Doğumum başlasn.yoksa sezeryana alırlar
cnm bebeğin kizmi erkek mi.erkekler geç doguyo diyorlar korkyrmyaakızlar, dün biraz ağrı oldu belimde kasığımda, bugün de peçete ile baktığımda hafif pembemsi kan geldi sonra kesildi, aşağıya baskı var ve bel kasık ağrılarım var bacaklarıma da vuruyor. doğuracak mıyım acaba endişelendim???
amin cnm inşallah.sende kolayca doğum yaparsnhepimiz için dua ederim. Allah kurtarsın hepimizi inşaallah. inş. sezeryan olmazsın da tez vakitte kurtulursun
benim erkek ama iki kere hastanede yattım erken doğum riskim vardı. bilmiyorum şimdi ne zaman doğacakcnm bebeğin kizmi erkek mi.erkekler geç doguyo diyorlar korkyrmyaa
anldm cnm peki haftasi onde mi gidiyo usg ye gore.kilosu nekadar.bnm bebegim onde gidiyo dogumun usg ye baslar diyo arkdslarmbenim erkek ama iki kere hastanede yattım erken doğum riskim vardı. bilmiyorum şimdi ne zaman doğacak
Gözün aydın canım.. Allah bağışlasın kızını <3Hanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
gözün aydın canımHanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
Bu aralarda evde durulmuyor ki canım, sıcaklardan evet ayni yerde farklı günlerde gezmişiz.. Biz şimdiden düşünüyoruz 1 hafta 10 günlükken çıkabilir miyiz diye :)ayhh bursa gerçekten hsonu feci sıcaktı ama biz de eşimle 2 gün de fink fink gezdikhep de ayrı yerlerde takılmışız cnm, biz de cumtesi dağ yolundaydık seyri sefada, pazar da bademlide arklara kahvaltıya gittik, ordan ufak bi deniz havası, dönüşte korupark derken akşam anca eve girebildik
ama bebişler gelince bi süre geziler kısıtlanıcak ya, tadını çıkarmak lazım
Hayırlı olsun canım gelişmelerden haberdar et bizi öpüyorum...Hanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
Hanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
gözün aydın.İnşallah herşey çok güzel olur.Akşama güzel haberlerini bekliyoruz.Hanımlar selan
Aksam tekrar yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?