beni geçen hafta etti 36+2 ydim.yanı birçok arkadaşı da 37.haftada etti diye bilyrm .çatına bakiyo normal dgm yapbilirmsn diye.ama benim gittgm diğer bi Dr çatı darlığı doğum anından önce anlaşılmaz dedi muayene etmedi.ebe arkdslarm var onlarda aynısşeyi söyledi. Oyuzden ben çok itibar etmyrm geçen haftaki çatı muayenesine.bana çatın dar dedi.ama bn normali deneycm sonuna kdr.dogurcgma da inanym Allah in izniyle tabiPeki canim alttanda muane ediyormu ? Yada kacinci haftamda eder ?
Canım çok geçmiş olsun, en kısa sürede kavuşun inşallah birbirinize! kaptığı enfeksiyon neymiş, Yazmış mıydın hatırlayamadım merak ettim?
Canım günümüz aynı geçen hafta gittim 33+2de 2 400gr bebişim yarında randevum var bence senin bebişinin kg gayet iyi33+3'te kontrole gittim bebeğimin kilosu 2250 gr sizce az mı? sizin nasıldı?
Peki canim alttanda muane ediyormu ? Yada kacinci haftamda eder ?
inş okadar bekltmez kuzucum yaaaa.hergun ikna etmeye ugrasyrm oğlum bak herşeyin hazır, herkes emrine amade,evin tek çocuğu olcksn çabuk acele et diyorum:) umarm dinler anne sözü
Maşallah canım ne güzel hayırlı haberler inşBenim dün kontrolum vardı kan tahlili istedi canım şu an bi aksilik olmazsa normali bekliyoruz inşallah
Canım sabah 8 de Olacağım(
Ay canım bende bebeğime kavuşmak istiyorum hem de korkuyorum(
Yarın bu saatlerde neler bekliyor olcak beni bakalım
Dogumun baslaya bilir cnm cantayi fln hazir bulundur genelde doguma yakin vucut kendisini temizliyorKızlar şiddetli ishal olan var mı,net de okudum doğuma yakın ishal olunuyormuş galiba ben doğum bugün yarın
Günaydın canim
Allahim masum minik şeyler,hayırlısiyla sağlıkla kucağımiza alalım inşallah kuzularımızı
Cogu kiside dogum habercisi oldu burda cnm 3 4 gun icinde seninde olabilir belki hazirlikli olKızlar şiddetli ishal olan var mı,net de okudum doğuma yakın ishal olunuyormuş galiba ben doğum bugün yarın
Kizlar gunaydin
Disim apse yapmis ama agri falan yok gecmesinimi bekliyim disciye gideyim mi bilemedim. Benege bi zarari okurmu ki apsenin?
canım ya ne güzel allahım sağ salim bize de yaşatır inşallah onların mis kokusunu çekeriz içimize çok heyecanlıyım zor olacağını düşünüyodum umarım ben de güzel hatırlarım doğum anımı burçak nasıl bu arada allahım sizi hiç ayırmasın...Şöyle söyleyeyim ilk önce başında falan birileri oluyor doktor da iyiye sohbet ediyor seninle . Ilk önce bana dedi ki şuan karnına dokunuyorum ameliyata başlamadım dedi ve 1 dakika sonra bir ağlama sesi duydum bebiş geldi... Sonra hemen onu alıyorlar tam arkanda doktor bakıyor inceliyor senin kafada hep bebişte oluyor dikişi düşünmüyorsun bile. Daha sonra bebeği sana getiriyorlar yanağına koyuyorlar öpmene izin veriyorlar o sırada herkes yorum yapıyor aynı annesi çok tatlı vs. Sonra bebek gidiyor tabii bu arada hep dikiş oluyor ama sen anlamıyorsun . Doktor seninle konuşuyor kendisini anlatıyor vs . Hiç anlamıyorsun dikiş yapıldığını , ekibin de iyiye seninle konuşuyorlar sohbet ediyorlar ve bitiyor . Sohbet ortamı gibi düşün zaten önünde koca örtü var hiçbirşey görmüyorsun . Bebeğini düşün hep rahatlatsın . Ben hep onu düşündüm yanağıma konmasını minicik ellerini ağlamasını çok güzel birşey . Sırf o anı tekrar tekrar yaşamak isterim ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?