2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende normal pompa ile olçum yapıyorum yapıyorum. Manuel. Dun akşamdan beri baş ağrım vardı zaten. Tansiyondanmış heralde oda. İki sabahtır da uyandımğımda ellerim çok şiş oluyor yumruk yapamıyorum. Preklamsiden korktum. Ama yarın randevum var. Bi idrar tahlili falan yapsın doktor.

ay cnm sorum cahilce gelebilir ama zeytinyagini nereye surucez tamolarak.yani giriş kismina mi yoksa tümhher yere mi.. Ayip oluyor ama napimm ogrnmk istyrm
bebek nerden çıkıcaksa oraya canım içeri doğru sür masaj yap istersen pamuğau batır yağa onu koy oraya orayı yumuşatıyor tabi canım nolcak bende tam olarak yazamamışım

Canım benim dr. Biryil ara verilmesi lazım dedi normalde olsa sezeryan de olsa 1yil

Canım çok geçmiş olsun ben senin çoktan iyileştiğini düşünmüştüm peki dikişlerinin hala acıması normalmiymiş Allah korusun belki enfeksiyon falan oldu o yüzden geç iyileşiyor Allahım bebeğini korusun tez zamanda şifa versin inşallah Allah yardımcınız olsun canım

bebek nerden çıkıcaksa oraya canım içeri doğru sür masaj yap istersen pamuğau batır yağa onu koy oraya orayı yumuşatıyor tabi canım nolcak bende tam olarak yazamamışım
himm zaten orhinal zwytinyagi almustm bebegi yaglarm diye.once kndimi yaglarim olmazsa

çok geçmiş olsun canım yaa Rabbim hayırlı şifalar versin tez zamanda yavruna kavuşursun inşaallahherkesin imtihanı farklı işte

Canım gözün aydın...allahım analı babalı buyutsun

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Seninde mi sezeryan canım
Valla hiç ameliyat falan olmadım o yüzden biraz korkuyorum
Yarın sezeryana girecek olan ben değilim sanki(
Çok dua edin olur mu sağ salim acısız güzel bir anı olarak kalır doğumum

Sanada cnm sanki uzun zamandır girmiodun foruma
Maalesef öyle oldu uzun zamandır giremedim. Bu arada erken doğum riskim var. Tansiyonum 14-9 du şükür indi kendiliğinden. Ama perşembe ntsye girdim düzenli doğum sancılarım çıktı %60 %70 ve hatta bir ara %100 oldu rahimde açılma yok çok şükür çok korkuyorum erken doğarda küveze girer diyeceğim benden daha panik oldu 4 defa nts girdim 3 tüp serum yedim sancılarım var ama ben hiçbişey hissetmiyorum bebişte iyi kalp atışı ve gelişimi 34. Haftada 2650 Kilo 47cm. İlaçlarla erken doğum engellendi. Kasılma düzenli ise doğum sancılarım oluyormuş. Umarım bütün bebişler 40. Haftada doğar. Canım hiç istemesine sırf bebiş Kilo alsın diye herşeyden yiyorum umarım 37. Haftayı görürümde bir sorun olmaz. Korkuyorum

Canım benimkide tüp bebek benim dr.sezeryan dedi riske alamayiz dedi bende dr.guveniyorum 10eylule gün verdi canim

36+0 da korkmaya gerek yokmus yanı 37 ye gırdıgın gun bıle gelse bebıs gelsın kı onceısnden gelıpte kuvese gırmeyen bebekler var hayırlısıyla gelır ınsallshta korku tansıyonu yukseltıyor

Canım benimkide tüp bebek benim dr.sezeryan dedi riske alamayiz dedi bende dr.guveniyorum 10eylule gün verdi canim
Hayırlı olsun canım inş sağlıkla evladını kucakla; hepimiz kucaklayalım inş :) benim de ilki sezeryan olmuştu bu yüzden ama ben akışına bıraktım 39. Haftayı doldururken sezeryan günü aldık, zaten o Sırada normal gelse gelirdi diyorum ; bu sefer de zaten boyun ameliyatım protezim var zorlanmak iyi olmayabilir Allah hayırlısını versin inş hepimiz için; benim de şuan Trombosit düşüklüğümden dolayı biraz işler karıştı Perşembe yeni test sonucuna göre anestezi Dr bi karar vericek o zaman bana normal olsun da diyebilir mi bilmiyorum kafam karışık

Merhaba iyi hafta sonları herkese :) hazırlıklar son hız devam ediyor. Bebişimin hastane kurabiyeleri de hazıırrrr teyzeleriiiii :) Eki Görüntüle 1607392
Çok güzel olmuş canım sağlıkla ikram edin inş; ben de oğlumun doğum Gününe böyle arabalı yapıp paketlemiştim, biraz uğraştırıyor ama çok hoş olmuş canım ellerine sağlık

Seninde mi sezeryan canım
Valla hiç ameliyat falan olmadım o yüzden biraz korkuyorum
Yarın sezeryana girecek olan ben değilim sanki(
Çok dua edin olur mu sağ salim acısız güzel bir anı olarak kalır doğumum
Âmin canım inş sağlıkla çıkar evladınla sağlıkla evine dönersin canım; bütün duamız bu şuan; hepimiz için Allah doğumlarımızı güzel, mutlu birer anı olarak hatırımızda bıraksın inş canım

Kızlar hepimizin haftaları yakın doğum öncesi drlarınız genel kan tahlillerinizi Yaptılar mı, ya da yapıyorlar mı yoksa son ameliyat Gününe mi bırakıyorlar

Kızlar hepimizin haftaları yakın doğum öncesi drlarınız genel kan tahlillerinizi Yaptılar mı, ya da yapıyorlar mı yoksa son ameliyat Gününe mi bırakıyorlar

Ben aile hekimimde yaptırmıştım. Geçtiğimiz perşembe kontrolde sonuçları götürdüm. Tekrardan bi test istemedi. Bu perşembe tekrar kontrolüm var, bu sefer ister mi bilemiyorum ama.. Ameliyat yada doğum anına bırakmamalılar sanırım, çünkü mesela benim kan değerlerim istediği seviyede değildi ve iğne başlatmıştı hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…