2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yavrum sakın korkma nasipte ne var ise onu veriyor Rabbim . Hayırlısı ile gelsin kuzu.

kızlar nasılsınız. dört gün kayboldum maşallah neler neler olmuş. kardeşimin düğünü vardı benim de. öldüm resmen. göbek attım bide bu halde tutamadım kendimi. yine iş başı yaptım bugün. Allahtan yarın tatilde biraz dinlenebileceğim. tek sıkıntım rahat yatamamak. tüm yorgunluklara ragmen uyuyamıyorum. oğlum hep göbeğimin üstüne çıkıyor. bu sabah kalktıgımda sol tarafta toplanmıstı göbeğimin altı sallanıyodu boşluktan. çok korktum ama biraz gezince normale dondü. kıpır kıpır şükür. sizde böyle bişey oluyor mu. henüz dönmedi meleğim.

Oyyyyyyy kıyamam benim bebiş gibi olacak. Korkma sakın bakarsın 2 kilo üstü doğar. Biliyorsun biz 1800. Gr falan bekliyorduk üzülme hiç dua edeceğim inşallah

Canım ya inşallah sağ salim çıktığımızı da yazarız bebekle
Birden beklenmedik zaman olunca insan korkuyor
İçimde ya uyanamazsam ya bana bebeğime bir şey olursa korkusu var
Sende de olmuş muydu
Çok dua et canım bize

Canım ya birden mi karar verildi hatırlayamadım riski var mıydı bebeğinin? Kusuruma bakma... sağ salim çıkıcaksınız emin ol. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Olumlu düşün herşey çok güzel olucak :)

Canım karnı 2 haftaya yakın geriden geliyordu
Ama bugün suyu da az çıktı 1 hafta önce normaldi bugün karar verdi doktorum
Genel anestezi ile olacak
Hiç ameliyat vs olmadım korkuyorum

@vafers bebişim kilosu bana su an çok az geliyo salı günü 2700 dü biraz daha alsa bari
benim ki de gecen pazartesi 2700du canim hemde,senden,bit hafta once olmama ragmen. Doktor Bu saatten,sonra kilosu onemli degil 2000 gramı geçti,nasılsa dedi. Bana da az gelmişti,kilosu ama sonra kafama takmadım canı sağolsun da doğunca kilo alırlar Allah'ın izniyle.

Kızlar Merhaba :) Çok uzun zamandır girmiyordum, geldim sonunda. Doğum yapanlar olmuş, hayırlı ugurlu olsun, Rabbim bagislasin, uzun ömür nasip etsin inşallah :) Durumlariniz nasıl iyi misiniz ?

Yavrum sakın korkma nasipte ne var ise onu veriyor Rabbim . Hayırlısı ile gelsin kuzu.
evet canım, allahın dediği olur. alnımda o bebeği kucağıma almak varsa tansiyon 20 de olsa alırım. dua et bana canım. ben de sana ve bebeğine (o harika doğsun diye sabırsızlıkla beklediğimiz meleğine) rabbim sağşlık sıhhat vers,n inşallah.

Canım tansiyonun kaça kaç ki benimde yüksek genelde ondan mrk ettim
canım benim tansiyon 14 e 9 veya 14e 10 çıkıyor. benim hamileliğim boyunca tansiyonum 11e 7 veya 12ye 8e hiş düşmedi. yüksekti hep. ve ben yükseldiğini de hissetmiyorum. ama son bir haftadır 14e 9 larda. idrarda eser miktarda protein de var. asıl bu korkutuyor doktorları. tansiyon hapı alıyorum ama düşmüyor. bakalım bu pazartesi ya da salı doğum olacak herhalde. senin kaç tansiyonların

Ben sagma dan önce göğsüm é lansinoh krem sürüyor m ucuna oyle sagiyorum. Sagdiktan sonra da göğüs ucunda kalan son damla sütü göğsüme sürüyor m.
Bizim de 30 ml é çıkarmışlar bugün sütum daha az geldi. Dikişler im in ağrısından oturup yemek yiyemiyorum rabbimden tez zamanda şifa diliyorum.
Senin sütun de bol bereket li olur inşallah canım.
Pek giremiyorum nete topik sahibi savha da doğum yaptı hayırlı olsun inşallah.
Aslında doğum yapanlar in bebeklerin isme dua edilebilir bi Liste yapsak.
Yapacak annelerimizé de
Yasin dağıtmak takip gerektirir pek giremiyor z malum.
Ben kızım için teyze lerinden dua bekliyorum Amine Gökçe gece gündüz dualarını zi bekliyor.
Rabbim herkes in evladına sağlık sıhhat versin inşallah.
Uzun yazdım ama biz hiçbir resmi işleme başlamadık. Kimlik olsun doğum parası olsun vs .
Biraz kendimize gelelim inşallah

Doğumu olan arkadaşlar hayirli ugurlu olsun sağlıkla mutlulukla buyutun inşallah kuvezdeki pitirciklar bir an önce toparlanır inşallah doğum haberleri geldikçe insan tedirgin oluyot bende bugün dr gittim ikiside iyi 2 kiloyu geçmişler şükür haftaya alttan muayene edecekmiş off ona göre tm günün belli olur dedi ama büyük ihtimal 1eylulde yavrularını kucağıma alicam ciğer geliştirici iğneden verdi erken doğuma karşı hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucagumiza alalım insallah

Çok teşekkür ederim canım iyi niyetli yüreğin karşılığında Allah da sana güzel ve sağlıklı günler gösteriyor inşallah
Allah razı olsun

Rabbim iyi insanlar lâ karsilastirip hayırlı sağlıklı doğum nasip eder inşallah canım.
Hayirli haberleri ni bekliyoruz
Ben herkes için dua ediyorum rabbim herkese kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…