2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Üzülme canım rabbim farklı dert vermesin 39 40 haftayı tamamlayıp yine de 2 kusur doğanlar var önemli olan senin sağlıklı bir doğum geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alman rabbim hayırlı doğum nasip etsin kızıma da dua edin Amine Gökçe bütün hastalıkları şifa bulup küvözde n çıkar inşallah
allah razı olasun canım. evet haklısın. benim de tansiyon düşmediği için pazartesiye kadar bekletecekler ve büyük olasılıkla pazartesi doğum yapacam. korkayım mı sevineyim mi anlamadım henüz. sen de bana dua et de pazartesiye kadar bir aksilik olmasın da pazartesi ya da salı yavruma kavuşayım sağ salim. amine gökçe çok güzel isim. bütün dualarım amine için him merak etme.

Hanımlar merhaba :
Bugun doktora gittim bebegim kilo almamış hic 2 kilo ve suyun azalmış
Pazartesi gunu sabah saat 8 de seZeryan ile dogum yaptıracak doktorum genel anestezi ile yapacak bebek küçük diye
Cok dua edin lütfen..
dualarımız seninle canım .hayırlısıyla inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu.

Hanımlar merhaba :
Pazartesi gunu sabah saat 8 de seZeryan ile dogum yaptıracak doktorum genel anestezi ile yapacak bebek küçük diye
Cok dua edin lütfen..
Allah yardimcin olsun canim saglicakla kavuz kuzucuguna insallah dualarimiz seninle ve bebisinle

selam kızlarcım :)
dr dan geldik oğluşum 2750 gr 48 cm olmuş :nazar::KK200: nst de girdim sancım yok, dr um eylülü beklicek gbi duruyor dedi, ama böyle giderse tombiş bşi olucak, o zmn da nası doğurcam derdine düşücem :KK48:
neyseki dr um bayramdan sonra izne çıkıyomuş, o konuda da kafam rahat etti :)
bizden hbrler böyle.. malum hsonu eşimle gezmelere gidiyoruz biz,
herkese ii haftasonları :anneadayı:

Hanımlar merhaba :
Cok dua edin lütfen..

Allah yardımcın olsun cnm bian önce sağlıcakla kavuş inş yavruna :)

Öncelikle kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız.
Bugün öğlen 13:17 de kzum Zeynep İpek dünyaya hayatıma ömrüme merhaba dedi rabbime bin şükür herşey çok iyi 3170 gr kilosu 37 haftalık doğdu biraz aceleci davrandı yani :)
Çok şükür rabbim bizleri de kurtarsın yavrularimizi sağlıklı alalım kucagimiza kuvez e girmedi dimi. Analiz babında büyüsün zeynebim çok sevdiğim bi isim

Iyi akşamlar arkadaşlar sorum biraz özel olucak ama ne yapacağımı bilmiyorum ben en son agdaya 4 aylıkken gitmiştim sonra enfeksiyon çıktı bende jilete başladım ve artık ben özel bölgemi göremediğimden temizligimi yapamıyorum yarın agdaya gideyim dedim sizler ne durumdasınız Nasıl hallediyorsunuz
arkadaşım bende önceden ağda yapardım 5 aya kadar yaptım fakat araştırmalarıma göre ağda jilet tuy dökücü krem zararlıymış:KK20: zaten fark ettiysen genital bölgede bir yumuşama ve salınma var ağda çok acıtıyor hassaslaşmış iyice ben aynayla epilasyon aletimin tıraş başlığıyla her hafta yapıyorum kalan olursa onları da eldivenle temizliyorum gayet iyi oluyor ağdacıya hiç gitmedim zaten mahremiyet açısından sakıncalı doğumunuz zor olur ben bildiğimi söylemekle yükümlüyüm yine de siz bilirsiniz:110:

bebeğin hareketleri çok arttı kızlar çok şiddetli afedersiniz ishal ve akıntı da çoğaldı acaba ters bi durum olabilir mii doğum mu yaklastı acaba :)

Kızlar dün gece bu saatlerde kanama şikayeti ile hastaneye kaldırıldık ve 12 saat önce hamdolsun kızım dünyaya geldi. Darısı hayırla sağlıkla sizlere. Ve tabi zamanında inşallah.
ne mutlu sana darısı hayırlısıyla başımıza inşallah :KK68:hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün:KK75::KK200:

Eklentiler

• xenforo-smilies-kk200[1].png
    xenforo-smilies-kk200[1].png
    1,6 KB · Görüntüleme: 32
Hanımlar merhaba :
Cok dua edin lütfen..
Canim gecen hfta mahalleden bir abla dogum yapti. 38. Haftasinda. 34-35 hafta civari doktor bebek kilo almiyor artik suyunda da azalma var 3 gun sonra alalim bebegi demis. Doktorun dedigi gun ve saatte gidiyorlar ve bebegin 50 gram aldigini goruyorlar. Doktor, ultrason yaniltiyor olablir her olcum bir degil 50 gr almis gorunuyor ama almami da olabilir demis. Suyu azalmasina ragmen yinede bebegi idare edicek seviyedeymis dr 3 gun daha beklemeyi teklif etmis. Sonraki kontrolde yine bebegin kilo alfigini gozlemlemis. O gunden sonra 2 gunde bir kontrole gitti. 37. Haftada hergun kontrole gitti suyunu ve bebegi takip ettilr. Masallah bebis 38. Haftada 3.300 dogdu. Belki sizinde sezeryen oncesi kntrolde kilo aldigini gorursunuz.

bebeğin hareketleri çok arttı kızlar çok şiddetli afedersiniz ishal ve akıntı da çoğaldı acaba ters bi durum olabilir mii doğum mu yaklastı acaba :)
olabilir şunu dene bi duvara sırtını daya iyice yapıştır kalçanı falan sonra sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmak ucuna değdir değdirebilirsen daha doğuma var değdiremiyorsan iki güne doğum var eskilerin yöntemiymiş ama deneyen ve olumlu sonuç alan çok denemekte fayda var:KK25:

canım doğum yaklaştığından olabilir.bende ishal sıkıntısı yaşadım birkaç gündür.artık hayırlısıyla hazırlıkları bitirip evlatlarımızı beklemeye başlayacağız:)

allah razı olasun canım. evet haklısın. benim de tansiyon düşmediği için pazartesiye kadar bekletecekler ve büyük olasılıkla pazartesi doğum yapacam. korkayım mı sevineyim mi anlamadım henüz. sen de bana dua et de pazartesiye kadar bir aksilik olmasın da pazartesi ya da salı yavruma kavuşayım sağ salim. amine gökçe çok güzel isim. bütün dualarım amine için him merak etme.

Canım tansiyonun kaça kaç ki benimde yüksek genelde ondan mrk ettim

Back