2 güne alırsın bence bebişini kucağınatam hazır değil daha var diye gayet rahatımkısmet artık hayırlısı neyse o olsun inşallah
2 güne alırsın bence bebişini kucağınainşallah olsun kurtulucan bebişine kavuşucan ne güzel darısı bize inşaallah
herseyin hayırlısı artık kısmet diyeyim Rabbim sağlıklı versinde erkende olsa olur :)
inşallah canım nezaman isterse ozaman gelsin sağlıkla sıhhat afiyetle
Ben de bugun gittim daha. En guzeli en rahati vallaIyi akşamlar arkadaşlar sorum biraz özel olucak ama ne yapacağımı bilmiyorum ben en son agdaya 4 aylıkken gitmiştim sonra enfeksiyon çıktı bende jilete başladım ve artık ben özel bölgemi göremediğimden temizligimi yapamıyorum yarın agdaya gideyim dedim sizler ne durumdasınız Nasıl hallediyorsunuz
kayınvalidem kaynımı 2300 doğurmuş hemde 9ayı doldurup sonra kırkına kadar almış kg şimdi tokmak gibi
kayınvalidem kaynımı 2300 doğurmuş hemde 9ayı doldurup sonra kırkına kadar almış kg şimdi tokmak gibi
kg takma kafaya sağlıklı olsun yeter bide ultrasonda az çıkıyor kgları oralara takılma sen bebeğine odaklan
Canım öncelikle her şeyin hayirlisi ınsallah sıkıntı olmadan alacaksın yavrunu kucağına...benim 36 . Haftanın içinde 2700 idi ama haftasına göre geri demisti doktor...
inşallah canım önemli olan sağlığı kiloda neymişsağol cnm yaa biraz olsun rahatladı içim tek sıkıntım kilosu zaten Rabbim sağlık versin bebişlerimize
Kizlarcim dogum hikayemi yazdim diger tarafa haberiniz olsun Öpücükler
Cnm benimde hareketlerinde artis oldu ve siddetli hemde. Bendede kabizlik oldu malesefbebeğin hareketleri çok arttı kızlar çok şiddetli afedersiniz ishal ve akıntı da çoğaldı acaba ters bi durum olabilir mii doğum mu yaklastı acaba :)
sanırım normal bi durum çok endişeleniyorum yaaCnm benimde hareketlerinde artis oldu ve siddetli hemde. Bendede kabizlik oldu malesef
çok tatlısın ya okurken kahkayla güldümselam kızlar geçmişi okiyim dedim yetişemedim valla doğum yapanlar umarım herşey yolundadır bebişlerinizle
ben dün doktora gittim sancım çıkmadı bebiş uyuyordu zatençok hareket etmedi sadece dikkat etmek gereken bebeğin hareketleriymiş ama neyine dikkat edicem diye sormadım adam acil sezeryana gitti zaten bu ikinci doktor pazartesi diğerine gidicem onla uzun uzun konuşuruz dedim o yüzden yoğun doktor tercihim değildi iyiki sekiz ayı böyle geçirmedim dedim adamı 1,5 saat bekledim muayene 1,5 dakika sürdü
2800 gram olmuş meleğim 10 günde 300 gram almış yine yüzünü göstermedi acayip bir fotosu var maymuna benziyor sıpahemoroidi sordum normal doğumdan korkup kaçma bahanesi dedi zaten olmayacak gibiyse ben sezeryan derim dedi haftaya alttan muayene dedi vallahi bunları 1,5 dakika içinde söyledi
2140 doğdu canım şuan 2250 kg daCanim bebisin kilo aldimi dogdugundan beri?
Oyyyyyyy kıyamam benim bebiş gibi olacak. Korkma sakın bakarsın 2 kilo üstü doğar. Biliyorsun biz 1800. Gr falan bekliyorduk üzülme hiç dua edeceğim inşallahHanımlar merhaba :
Bugun doktora gittim bebegim kilo almamış hic 2 kilo ve suyun azalmış
Pazartesi gunu sabah saat 8 de seZeryan ile dogum yaptıracak doktorum genel anestezi ile yapacak bebek küçük diye
Cok dua edin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?