2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de bugun gittim daha. En guzeli en rahati valla

vafers bebişim kilosu bana su an çok az geliyo salı günü 2700 dü biraz daha alsa bari
kayınvalidem kaynımı 2300 doğurmuş hemde 9ayı doldurup sonra kırkına kadar almış kg şimdi tokmak gibi
kg takma kafaya sağlıklı olsun yeter bide ultrasonda az çıkıyor kgları oralara takılma sen bebeğine odaklan

sağol cnm yaa biraz olsun rahatladı içim tek sıkıntım kilosu zaten Rabbim sağlık versin bebişlerimize

brnbrr ben her ay agdaya gıdıyorum daha temız ve daha uzun sure rahatlık saglıkyor kı artık jılet vs.kendım alamam goremıyorum hep gıtıgım bır bayam var her ay ona yAptırıyorum 15gub once yaptırdım daha alınacak durumda degıl ama yıne gıdıp almak ıstıyorum kı dogum olursa temız olsun

selam kızlar geçmişi okiyim dedim yetişemedim valla doğum yapanlar umarım herşey yolundadır bebişlerinizle
ben dün doktora gittim sancım çıkmadı bebiş uyuyordu zatençok hareket etmedi sadece dikkat etmek gereken bebeğin hareketleriymiş ama neyine dikkat edicem diye sormadım adam acil sezeryana gitti zaten bu ikinci doktor pazartesi diğerine gidicem onla uzun uzun konuşuruz dedim o yüzden yoğun doktor tercihim değildi iyiki sekiz ayı böyle geçirmedim dedim adamı 1,5 saat bekledim muayene 1,5 dakika sürdü
2800 gram olmuş meleğim 10 günde 300 gram almış yine yüzünü göstermedi acayip bir fotosu var maymuna benziyor sıpa hemoroidi sordum normal doğumdan korkup kaçma bahanesi dedi zaten olmayacak gibiyse ben sezeryan derim dedi haftaya alttan muayene dedi vallahi bunları 1,5 dakika içinde söyledi

çok tatlısın ya okurken kahkayla güldüm

Oyyyyyyy kıyamam benim bebiş gibi olacak. Korkma sakın bakarsın 2 kilo üstü doğar. Biliyorsun biz 1800. Gr falan bekliyorduk üzülme hiç dua edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…