2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım sen illa normal diyosan ve kilolu diye beklemek istemiosan bence bol bol yürü, çömel kalk, yerde çömelip ördek yürüyüşü yap.. bol hurma ye :) hızlandır süreci :))
aynn cnm pazartesi agdaya gidiyim de yapicam bu dediklerini:KK45: biraz da tirsiyorum ama korkunun ecele faydasi yok misali biran once olsun bitsin istyrm.Allah iki ikinmada dogurmayi nasip etsn inşallah:KK54::KK51:

iyi akşamlar kızlar
Mesajların hepsini okuyamadım telden çok zor.
bugün Öykü müzü sağ salim elimize aldık. çok şükür küvez ihtiyacımız olmadı. 34+5 de 12:00 de 2500 gr olarak doğdu kızım.:nazar::nazar:
alanyadan antalyaya sevk edildik bir arkadaş sormuştu. medikal parkta oldu. yarın durumumuz iyi olursa çıkışımız yapılacak. öpüyorum hepinizi, dualarınız için teşekkür ederim umarım sizinde doğumumuz iyi geçer dualarım sizinle:KK200::KK200:

Canım çok tebrik ederim güle güle büyütün meleğinizi :)

Kızlar gunaydinlar herkese. savha savha Zeynocan Zeynocan ve solanin solanin tebrik ederim .Allah huzur ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin ins kuzucuklarinizi:nazar::KK200:dogum haberlerini aldikca heyecanlaniyo insan..bnde biran once kavusmk istyrm bebegime..:KK49:
Dun markete gittik esimle yarim saat yurudum.ama farknda olmadan baya tempolu yurumusum..eve geldgmde belim kasiklarim feciydi.tum gece sancilandm .hatta dogum basliyo sandm.sabah gecti ama..yani sanrm 2-3 kez daha boyle yuruyus yapsam dogum baslarmis. Pazartesinden sonra hizlandrcm hareketleri ...:KK55:

Şöyle söyleyeyim ilk önce başında falan birileri oluyor doktor da iyiye sohbet ediyor seninle . Ilk önce bana dedi ki şuan karnına dokunuyorum ameliyata başlamadım dedi ve 1 dakika sonra bir ağlama sesi duydum bebiş geldi... Sonra hemen onu alıyorlar tam arkanda doktor bakıyor inceliyor senin kafada hep bebişte oluyor dikişi düşünmüyorsun bile. Daha sonra bebeği sana getiriyorlar yanağına koyuyorlar öpmene izin veriyorlar o sırada herkes yorum yapıyor aynı annesi çok tatlı vs. Sonra bebek gidiyor tabii bu arada hep dikiş oluyor ama sen anlamıyorsun . Doktor seninle konuşuyor kendisini anlatıyor vs . Hiç anlamıyorsun dikiş yapıldığını , ekibin de iyiye seninle konuşuyorlar sohbet ediyorlar ve bitiyor . Sohbet ortamı gibi düşün zaten önünde koca örtü var hiçbirşey görmüyorsun . Bebeğini düşün hep rahatlatsın . Ben hep onu düşündüm yanağıma konmasını minicik ellerini ağlamasını çok güzel birşey . Sırf o anı tekrar tekrar yaşamak isterim ben .
Ay gozlerim doldu, ne guzel anlatmışsın oyle

Kızlar dün gece bu saatlerde kanama şikayeti ile hastaneye kaldırıldık ve 12 saat önce hamdolsun kızım dünyaya geldi. Darısı hayırla sağlıkla sizlere. Ve tabi zamanında inşallah.
Inanamıyorum Allah analı babalı büyütsün canım benim ..

Hastane den perşembe günü taburcu oldum canım.
Sütum azar azar geliyor bi öğünde 20 ml veriyorlar mis kızıma şırınga ile günde 160 ml anca alabiliyor ilerde artiracaklarmis.
İlk günlerde anne sütü alamadığı için de sarılık başlamış birde şimdi işin tedavi si de alıyor.
Burda doğmuş bebekler imiz in sağlığına kavuşması için fetih ya da yasin mi dağıtsak bebeklerimizin ismine dua edilir.
Kızımız in ismi Amine Gökçe olacak inşallah
Yasin ben alırım , yine de forumdakikere de soralım. Benim sütüm çok geliyor şükür olsun . 1 sağmada bir biberon kadar geliyor. Isırgan otu, çorba bol bol su bir de dinlenmek lazım. Bizimkini dün 35 ml yapmışlar. Bakalım bugün kaç ml ? Kızımı küvezde görüyorum çok üzülüyorum. Ama 100 gün küveze gelip giden var buna da hamd olsun . Rabbim bugünleri aratmasın . Göğüsüm yara oldu bu Arada acıyor .

Yasin ben alırım , yine de forumdakikere de soralım. Benim sütüm çok geliyor şükür olsun . 1 sağmada bir biberon kadar geliyor. Isırgan otu, çorba bol bol su bir de dinlenmek lazım. Bizimkini dün 35 ml yapmışlar. Bakalım bugün kaç ml ? Kızımı küvezde görüyorum çok üzülüyorum. Ama 100 gün küveze gelip giden var buna da hamd olsun . Rabbim bugünleri aratmasın . Göğüsüm yara oldu bu Arada acıyor .
Canim bebisin kilo aldimi dogdugundan beri?

Üzülme canım rabbim farklı dert vermesin 39 40 haftayı tamamlayıp yine de 2 kusur doğanlar var önemli olan senin sağlıklı bir doğum geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alman rabbim hayırlı doğum nasip etsin kızıma da dua edin Amine Gökçe bütün hastalıkları şifa bulup küvözde n çıkar inşallah
Canım senin kızına kıyamam ben. Bizimkilere Yasin okutayım kendi halama anneme bizim için inşallah. Ne olur üzülme lohusalık çok fena insan sürekli duygusal oluyor. Inşallah Rabb'ime hemen çıkacaklar Rabbim bugünlerimizi aratmaz inşallah.

Kızlar dün gece bu saatlerde kanama şikayeti ile hastaneye kaldırıldık ve 12 saat önce hamdolsun kızım dünyaya geldi. Darısı hayırla sağlıkla sizlere. Ve tabi zamanında inşallah.
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüzaydın. Ayy artık iyice heyecan bastı kızlar aceleci çıktı günlerini beklemeden geliyorlar maşallah kuzucuklara

Kızlar şimdi kontrolden geldim çok şükür oğlum 2600gr 48cm olmş nst de sancım çıkmdı doktor herşey yolunda görünüo kafa çevresini tam ölçemiorum artık kanala girmiş ultrasonda net çıkmıo dedi herşey haftasıyla uyumluymuş bu arada duş meselesini sordum merak edenlere eğer sancı çekip çekip sora birden su gelirse hemen gitmeliymişiz ama durduk yerde su birden gelipte daha sancı yoksa duş alabilirsin faydalıda olur dedi doğum sonrası için biz burda hasta bezi veriyoruz almana gerek yok sadece yolda gelirken suyun akmaya devam ederse altına bebiğin bezinden koy bitane o emer dedi bugün doktoruma daha bi kanım kaynadı doğum için normal olucak die düşünüyorum hala ama olası bi sezeryan duruöunda spinal yaparız karnın tok olursa genel anestezi yapmıyoruz dedi hemde daha kaliteli olur sıkıntı yapıcak hiç bişe yok dedi bian önce normal yaşantına dönersin dedi normal doğumda da sıni sancı vermiolarmış doğumu rahatlatıcı iğne yapıorum normal gidişatına bırakıyorum ne bebeği ne seni strese sokmanın bi alemi yok dedi evdt 1 2 saat sancın biraz ağır olur ama sorası mükemmel olur ztn sancın oldukça rahatlatıcı vurucam dedi bizden haberler bu şekilde :)

Kızlar şimdi kontrolden geldim çok şükür oğlum 2600gr 48cm olmş nst de sancım çıkmdı doktor herşey yolunda görünüo kafa çevresini tam ölçemiorum artık kanala girmiş ultrasonda net çıkmıo dedi herşey haftasıyla uyumluymuş bu arada duş meselesini sordum merak edenlere eğer sancı çekip çekip sora birden su gelirse hemen gitmeliymişiz ama durduk yerde su birden gelipte daha sancı yoksa duş alabilirsin faydalıda olur dedi doğum sonrası için biz burda hasta bezi veriyoruz almana gerek yok sadece yolda gelirken suyun akmaya devam ederse altına bebiğin bezinden koy bitane o emer dedi bugün doktoruma daha bi kanım kaynadı doğum için normal olucak die düşünüyorum hala ama olası bi sezeryan duruöunda spinal yaparız karnın tok olursa genel anestezi yapmıyoruz dedi hemde daha kaliteli olur sıkıntı yapıcak hiç bişe yok dedi bian önce normal yaşantına dönersin dedi normal doğumda da sıni sancı vermiolarmış doğumu rahatlatıcı iğne yapıorum normal gidişatına bırakıyorum ne bebeği ne seni strese sokmanın bi alemi yok dedi evdt 1 2 saat sancın biraz ağır olur ama sorası mükemmel olur ztn sancın oldukça rahatlatıcı vurucam dedi bizden haberler bu şekilde :)
Açıklamaların çok aydınlatıcı olmuş. Teşekkürler. Doktorunu ben bile sevdim :)

Masallah canim melegine :nazar:bilgiler icinde tesekkurler aklima takilan sorulari sormussun hep :anneadayı:

Hanımlar merhaba :
Bugun doktora gittim bebegim kilo almamış hic 2 kilo ve suyun azalmış
Pazartesi gunu sabah saat 8 de seZeryan ile dogum yaptıracak doktorum genel anestezi ile yapacak bebek küçük diye
Cok dua edin lütfen..
Allah yardimcin olsun canim insallah sagsaglim kavusursun kuzuna.iyi haberlerini bekliyoruz bizede haber et mutlaka dualarimiz seninle canim benim

Daha ağustos un başı masallah eylül bebislerinin yarısı dünyaya geldi bebisler çok aceleci çıktı doğum yapmış arkadaşlarada Bebekleri yle sağlıklı huzurlu uzun ömürler diliyorum
evt yaaa durum böyle olunca benide bi heyecan sardı.en ufak sancida doguracm psikolojisine girym.paranoya oldm iyice:KK14::KK14:

Allah yardimcin olsun canim insallah sagsaglim kavusursun kuzuna.iyi haberlerini bekliyoruz bizede haber et mutlaka dualarimiz seninle canim benim
canım dua ederim tabi. allah kolaylık nasip etsin. benim de tansiyon düşmüyor bir türlü. pazartesiye kadar bekleyecez. olmadı benin de büyük olasılıkla pazartesi doğurtacaklar. allah hepimizin yardımcısı olsun insallah.

Hanımlar merhaba :
Bugun doktora gittim bebegim kilo almamış hic 2 kilo ve suyun azalmış
Pazartesi gunu sabah saat 8 de seZeryan ile dogum yaptıracak doktorum genel anestezi ile yapacak bebek küçük diye
Cok dua edin lütfen..

aaaa chekcim çok geçmiş olsun, dualarım seninle canım.. ii hbrlerini bekliyoruz :KK200:

Back