How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Şahsen benim midemde bulanmıyorken faydalanıyorum bu durumdan ...bak mesela ben daha hamile olduğumu öğrenmeden ,markete gittik ..kırmızı elmalar var ..boyle sulu sulu normalde yüzüne bakmam eşim şaşırmıştı ,biyere giderken almıştık bikaç kilo elimiz boş gitmeyek diye ,daha parasını ödemeden elimdeydi haldur huldur :)eşim şaşırmıştı
:))) yani illa oluyor zaten ama biz de şımarıyoruz yani bu da bir gerçek :D ohh çok da iyi yapıyoruz.

Ben 3. Bebegimde israr ettim doktorumada 11+3 duk soyledi cinsiyeti ama bak cok erken daha kesin belli olmaz dedi 9. Hafta imkansiz yani

bence de, benim de 12.hftada kzı diye tahmin etti ama 16da erkek olduğunu söyledi..sonra bi de ruhen hazırlanma olayı var, eskiden kadınlar 9ay bekliyormuş, onlar napsın:)) en güzeli sabırla beklemek.. heyecan oluyor hem:)

Hepimiz birbirimîzden çok şey öğrenicez cnm ama ben gerçekten doğumla ilgili kötü hikayelerden olumsuz konuşmalardan hiç hoşlanmıyorum sonuçta bundan 1000 sene önce de Dr falan olmadan insanlar kendi kendine doğuraniliyormuş, abartmaya gerek yok yani:anneadayı:
Kesinlikle katılıyorum, insanlar şartlıyorlar kendilerini ben yapamam diye. Oysaki bir mucize yaşıyoruz biz. Yoktan bir can var oldu içimizde. Ve bu mucizeyi devam ettirerek onu doğurmak, o bağı kurmak mükemmel bir düzene aracılık etmek, bence inanılmaz bir fırsat, bir şans biz anneler için. İnşallah aksilik olmaz da normal doğum yaparım.

Bende açık içmeye çalışıyorum 1-2 bardak çay ama şuan uyumak için herşeyi veririm çok uykum var hamileyken çalışmak çok zormuş ya:KK43:
Gerçekten uyku çok zorluyor beni de, resmen günlük yaşantımın önüne geçiyor yani.

Birde butun gün bilgisayar başında çalışmak acaba bebişlerimize zarar verirmi radyasyon açısından o_Oof bu endişeler beni maffedio:mad:

olmasa super tabi de. bende 9 ay çalıştım ilk hamileliğimde ve evede iş getiriyordum, getirmesem bile ev de kablosuz net kullanıyorum. şuan heryerde pc ler kablosuz netler... hangisinden kaçabiliriz ki..

annelik böyle birşey işte ondan sonra bütün hayatın onun için endişe ederek geçiyor.... gayet normal hisler içersindesin ;)

bence de, benim de 12.hftada kzı diye tahmin etti ama 16da erkek olduğunu söyledi..sonra bi de ruhen hazırlanma olayı var, eskiden kadınlar 9ay bekliyormuş, onlar napsın:)) en güzeli sabırla beklemek.. heyecan oluyor hem:)

banada 12. haftada erkek demişti. isim bulduk annem mavi battaniye başladı falan :)
16 hafta dopplere gittik aaaaaaa kız :) çok şükür bin şükür onu bana verene
ureme organı oluşurken iki cinsiyette aynı şekilde oluşmaya başlıyor belli bir haftadan sonra şekilleniyormuş nette resimleri vardı ozamanlar araştırmıştım ben gerçekten ayırması neredeyse imkansız gibi duruyordu.

Bana da haftalarca kız dedi. Detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrenmiştim taaa 21. haftada

çin takvimi bende tutmuştu, bakalım bu sefer de tutacak mı?

Hayırlısı Allahtan sağlıkla sıhatli inşallah balıga gıdıcek babası olucak ama kızım olursa cimcimeyı paylaşamam kocamla :)

Ciddenmi ya :)bi ara değiştirim senin için cnm :)inş çabuk geçer bulantın
Ben aşermeye başladım sanırım ama ne aşerdiğimi söylemeyeyim şimdilik bulmak kolay değil :( Mide bulantım yok çok şükür sizinde hemen geçer inşallah, arkadaşım 4. aya kadar çekmişti çokta kilo kaybetmişti zor bir durum.

Çin takvimi ilk bebeklerinde tutan varmı? Bana eşimin arkadaşları bile kızınız olcak diyor Çin takviminde de kız çıkıyor çok. Merak ediyorum.

Çin takvimi ilk bebeklerinde tutan varmı? Bana eşimin arkadaşları bile kızınız olcak diyor Çin takviminde de kız çıkıyor çok. Merak ediyorum.
Ben şimdi baktım da, önceki gebeliğim için tutmuyor.

kızlar mide yanmama birinin önerisiyle geçici bir tedavi buldum: soğuk süt. bikaç yudum soğuk süt bir süreliğine iyi geliyor

kızlar mide yanmama birinin önerisiyle geçici bir tedavi buldum: soğuk süt. bikaç yudum soğuk süt bir süreliğine iyi geliyor

süt ve ayrandan başka birşey içemiyor ve çubuk krakerden başka bişey yiyemiyorum.buna ragmen kiloda vermedim,nasıl iş bu anlamadım

Back