• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarrrrr acil yardim edin kotuyum iltihapim cok yuksek cikmis testlerde bebegime bi sey olrmuuu :"(

zaten göbişim vardı o yüzden şuan bi değişiklik hissedemiyorum. en çok özendiğim şeydi dümdüz karnım olsun bebeğim büyürken ufak ufak göbiş şişsin :) senin öyle olacak heralde ne güzel maşallah.. o kadar merak ediyorum ki cinsiyetini, çevremdeki herkes kız diyor ister istemez etkilendim doktor erkek derse ne hissederim bilemiyorum :) sen ne hissediyorsun canım??

herkes erkek diyor, erkek diye diye erkek hisseder oldum :))) belkide bilinçaltı bilemicem :))

kizlarr sizce bulantinin kotu gecirmenin kiz erkekle alakasi varmi arastirilmisya cok bulanti kiz cocuguna diye acaba dogrumu :KK14:

hiçbir alakası yok canım, hamilelik sürecindeki belirtiler kişiden kişiye değişir, cinsiyetten cinsiyete değil :)

Kizlarrrrr acil yardim edin kotuyum iltihapim cok yuksek cikmis testlerde bebegime bi sey olrmuuu :"(

mutlaka dr una danış canım, sana en iyi iltihap söktürücü antibiyotiği verecektir zaten. eğer dr a gidip önlem almazsan olma ihtimali var tabii, bu yüzden en iyisi dr a gitmek

kızlar benide ekler misiniz ? sat 08,12,2014 doğum günümüz 14,09,2015 ilk bebeğim

Ben yazin boll boll sahile inip yurucem hep o karinlari cikmis kadinlar cok hosuma giderdi allah bizede nasip etti hem yurudukce susar daha cok su iceriz :) valla biri ben 9+5teyken tahminen ogrendim demis ama inanmadim ben :KK12: en erken 12de ogreniyolr tabi erkekse daha cok icinize ne doguyo :KK46:

bana göre 16. haftadan önce söylenen bebek cinsiyetlerinde yanılma payı oldukça yüksek. en iyisi 16. haftayı doldurmak ve öyle öğrenmek :)

hiçbir alakası yok canım, hamilelik sürecindeki belirtiler kişiden kişiye değişir, cinsiyetten cinsiyete değil :)
Bende hep yuksek cikiyodu tedavi oldugmda hamile kaldim hemde 100000 kalomi uruyo bakteride var lokositler eritrositler hep yuksek cikmis ondanmi cok kusuyorm :(

Aşermeyi hamile kadınlar uyduruyor diyor doktorlar, yani her insanın canı birşeyler çekebilir. Biz de hamileliğin arkasına sığınıp coşuyoruz biraz sanki :D:D
Şahsen benim midemde bulanmıyorken faydalanıyorum bu durumdan ...bak mesela ben daha hamile olduğumu öğrenmeden ,markete gittik ..kırmızı elmalar var ..boyle sulu sulu normalde yüzüne bakmam eşim şaşırmıştı ,biyere giderken almıştık bikaç kilo elimiz boş gitmeyek diye ,daha parasını ödemeden elimdeydi haldur huldur :)eşim şaşırmıştı

canım ya çok sağol gerçekten yazdıkların beni çok güzel etkiliyor, dediğin gibi kendimi şartlamamaya çalışıcam, hep en güzelini kolayını düşünmek istiyorum.. inşallah dediğin gibi çok güzel geçer o süreçte.. ilk aylar için yazdıklarında haklısın sanırım tecrübelisin ne de olsa, kendimi buna da hazırlamam lazım nasıl olacak bilemiyorum ama :) senden öğrenecek çok şeyim var sanırım :)
Hepimiz birbirimîzden çok şey öğrenicez cnm ama ben gerçekten doğumla ilgili kötü hikayelerden olumsuz konuşmalardan hiç hoşlanmıyorum sonuçta bundan 1000 sene önce de Dr falan olmadan insanlar kendi kendine doğuraniliyormuş, abartmaya gerek yok yani:anneadayı:

Ben yazin boll boll sahile inip yurucem hep o karinlari cikmis kadinlar cok hosuma giderdi allah bizede nasip etti hem yurudukce susar daha cok su iceriz :) valla biri ben 9+5teyken tahminen ogrendim demis ama inanmadim ben :KK12: en erken 12de ogreniyolr tabi erkekse daha cok icinize ne doguyo :KK46:

yok artık 9.haftada ne görmüş de ne öğrenmiş acaba:) 12de de çok yanıltıcı oluyor. 16-17de bile yanılanlar var..

Hepimiz birbirimîzden çok şey öğrenicez cnm ama ben gerçekten doğumla ilgili kötü hikayelerden olumsuz konuşmalardan hiç hoşlanmıyorum sonuçta bundan 1000 sene önce de Dr falan olmadan insanlar kendi kendine doğuraniliyormuş, abartmaya gerek yok yani:anneadayı:

:KK9::KK9::KK9:

Cnm hiç korkma ben yaşadım sancı evet çekiyorsun ama hepsî geçiyor saatler dakika gibi geldi bana bi an evvel bebişi görmek için konsantre olursan ve nefes alıp vermeyi unutmazsan gayet rahat geçer, Allah yardım ediyor ama sonrası için ben de biraz korkuyorum:)) ilk aylar gerçekten çok ama çok zor işte ondan kork:)))

o konuda da genelleme yapmamak gerek, benim oğlumun en kolay dönemi ilk 3 aydı, sonrasında zorlaştı... gaz uyku süt sorunu yaşamadık..
Allahım inşallah bunda da aynı şekilde çok rast gider..

Aşermeyi hamile kadınlar uyduruyor diyor doktorlar, yani her insanın canı birşeyler çekebilir. Biz de hamileliğin arkasına sığınıp coşuyoruz biraz sanki :D:D

evet normalde de canımız bişeyler çekiyor ama ben normalde çorbanın içinde sirkeyi boca edip içmiyorum:)))) yani bence mutlaka bir tat değişikliği oluyor..

Back