2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynen işe gelmek istemiyorum ve şimdiden istememeye başladıysam o kadar ay nasıl geçicek diye korkuyorum. Ama herkes diyorki, en güzel ayların 3-6 ay arası..iple çekiyorum:)

Biz anasınıfına başladık bakalım :) bende defter tutuyorum bizde başladık hayırlısıyla. Sınıfta ablalarına ve Abi'lerine anlattıklarımı oda duyuyorduk inşallah eğer duymaya başladıysa Zeki olucak inşallah

sorucam o ilacı doktoruma, bende progestan kullanıyorum, acaba o mu yapıyor bulanı yaa

ooww şimdiden başladı bebik eğitime:) Bizimde var defterimiz ama ben kafamı kaldırıp yazamadım daha konuşmaya daha başlamadım kulaklarımız tam gelişmedi heralde diye :) ama iyi etmişsin..

Ben de babası da üniversite öğrencisi. Görümcem üniversite öğrencisi olması nedeniyle bizimle birlikte kalıyor. O da öğrenci yani. Biz bu kafayla devam edersek çocuk üniversitede büyüyecek, sıkıntılı bir durum. Ev öğrenci evinden farksız. Böyle bir ortamda o bebek nasıl ve hangi psikoloji ile büyüyecek çok merak ediyorum. Hayırlısı bakalım.

sorucam o ilacı doktoruma, bende progestan kullanıyorum, acaba o mu yapıyor bulanı yaa
Halsizlık bulantı resmen sersefil belim bükük oluyor o ilacı almayın a kusma yapıyorsa cok doktoruna söyle. Protestanı alttan versin sana sen söylemezsen o vermez sorun yok diye düşünür alttan olan da bunları. Yasamazsın

:)) o dünyaya gelene kadar onun ortamını oluşturursunuz annesi.öğrenciyken mi evlendiniz:) değişik olmuş biraz..

alttan alıyorum zaten,yan etki yaşamayım diye, yok kusma çok şükür, de bulantı bilmiyorum hamileliktenmi ilaçtan mı bilemiyorum işte

Ben fazla zayıfım g
ben fazla zayıfım galiba canım bekarlugıma
Nazaren sag tarafımda şişlik var Anlayaniliyorum
Sen kac kilosun cnm ..5+4 oldum bugun..ilk defa ogurdum ama salak gibi guluyordum biliyorum bebeğim gun gunu buyucek kalp atisini da bi duysam

aynen işe gelmek istemiyorum ve şimdiden istememeye başladıysam o kadar ay nasıl geçicek diye korkuyorum. Ama herkes diyorki, en güzel ayların 3-6 ay arası..iple çekiyorum:)
aynen bende 3 ayı doldurmayı bekliyorum inşallah dediğin gibi o aylar rahat ederiz.yoksa dediğin gibi haftaiçi işe gelmek çok çook zor yataktan kalkasım gelmioo

iyi olmaya çalışıyorum mide bulantılarım başladı..çok berbat bi durum şuan işyerindeyim kafamı masaya koydum uyukluyorum bi yandan çubuk yiyorum.Lütfen hemen geçsin bu durum sen nasılsın peki
ahh ahhh ben iki haftadır öyleyim.geçmiyor malesef.12. haftadan sonra geçer dedi doktorum.bulantı için bana ilaç verdi ama o daha çok uyku yaptı,çalışamaz oldum,içmiyorum bende

:)) o dünyaya gelene kadar onun ortamını oluşturursunuz annesi.öğrenciyken mi evlendiniz:) değişik olmuş biraz..

Ben hep öğrenciyim aralıksız :) 20 yıldır bilfiil okuyorum :) 3. üniversitem. Bir yandan da yüksek lisansım devam ediyor, bir yandan iş hayatı, bir yandan ev işleri falan derken yoğunluk diz boyu. Eşim evlendikten sonra üniversiteye başladı. Gündüz çalışıyor akşam okula gidiyor. Ortamı nasıl oluşturacağız inan hiç bilmiyorum. Evde normal bir aile ortamı yok zaten. Her yer kitap defter. Dediğim gibi öğrenci evi bildiğin.

ahh ahhh ben iki haftadır öyleyim.geçmiyor malesef.12. haftadan sonra geçer dedi doktorum.bulantı için bana ilaç verdi ama o daha çok uyku yaptı,çalışamaz oldum,içmiyorum bende
amaaaannnn tühhh, zaten sürekkli uyku modundayız bide ilaç yan etki yapsa düşünemiyorum.. az önce arkadaş bi ilaç tavsiye etti onzyd4bulantı ialcıymış . 1 tane içip tüm gününü kuratarıyormuşsun. onu bi sor doktoruna , senin ilacın ismi neydi??

çok teşekkür ederim bende uyku hali yok,istahsızlığım hiç iyi olmadı zayıfım çünkü önümüzdeki aylarda düzelir inşallah :) cumartesi gittim kesemiz büyüş tabi bebeğimde, küçük kalbini ve kendisini gördüm çok şükür Allahıma rahimdeki kanamanın bi kısmı emilmiş yinede iğneye devam ediyorum haftada bir, önümüzdeki randevu 10 şubat doktorum o zman da kalp atışlarını dinleriz dedi. Sende gittiğinde görür ve duyarsın artık

:) hayırlısı olsun ozaman,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…