iyi olmaya çalışıyorummide bulantılarım başladı..çok berbat bi durum şuan işyerindeyim kafamı masaya koydum uyukluyorum bi yandan çubuk yiyorum.Lütfen hemen geçsin bu durum sen nasılsın peki
Bende niyetliyim yapmaya şu zor günler geçsin bi emin önüne. Gideceğim canım orda bulabılırım herhalde. Malzeme leriben de oğlumun şekerlerini kendim yapmıştım magnet şeklinde..lavanta kullanmıştım üzerinde biberon şekilleri olan mavi tül, mavi puantiyeli kurdela ve üzerine de bebek arabası şekli olan pamuklu çıkartma yapıştırmıştım. bir de hoşgeldin diye yazı yazdırıp onu da zımbalamıştım tüle, resmi olsa koyardım güzel olmuştu
Hepimizin adresi emin onu B'nde orayı düşünüyordum CNm aynn bnde cinsiyeti bekliyorımBen de istiyorum herşeyi evimde yapmayıcinsiyeti belli olsun Eminönü'ne gideriz artık :))
bitki çayı önerilmiyor ya, hiç içesim yok öle şeylerBenden tavsiye hemen nane limon daya sen şu yaramaz minişe annesine neler çektiriyorBende işe yarıyor. Canım sende dene geçer umarım :)
ooo bebişini görcen bugün yanii..Ne güzel, İşallah güzel haberler alırsın annesi:) her gün değişik bi olay işteBende is yerindeyim. Kahvaltı ettim oturuyorum. Iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok. Ogleden sonra doktora gideceğim. Geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım doktor bugün için kontrole çağırdı. Zamanın gelmesini bekliyorum.
Hasta gibi oluyor insan,yatmaktan sıkılıyor,yatmadan duramıyor,günaydın arkadaşlar.tatildeyim ben ve halsizlikten başka hiç bir problemim yok çok şükür.
haklısın canım da bana doktorum onerdı araştır derim yinede kendi kararın limon ve nane zararlı olmaz diye tdüşünüyorum bende bitki çayları genelde maydanoz Yada çok etkili bitkiler bende listesi var kadın dogum uzmanı arkadasım ile hazırla dık böyle birşey seninde işine yarayabilirbitki çayı önerilmiyor ya, hiç içesim yok öle şeyler
inşallah düzelir.Bende bir hafta çok zorlandım işe gelmek çok zor oluyordu.Sonrasında düzeldim inşallah o kadar ağır mide bulantısı yaşamam bir daha.Seninde inşallah kısa sürelidir ve uzun sürmez.keşke düzelse bende ilk öğrendiğim zamanlar da hiç bişey yoktu.6+5 falan bi başladı şuan 7+3 gün geçtikçe kötüye gidiyor. Keşke düzelse çokkötüyüm((((((((
ooo bebişini görcen bugün yanii..Ne güzel, İşallah güzel haberler alırsın annesi:) her gün değişik bi olay işte
bulantı ilacı varmış bide, ctesi randevum var belki ilaç vericek,ilaçda kullanmak istemiyorumYo
haklısın canım da bana doktorum onerdı araştır derim yinede kendi kararın limon ve nane zararlı olmaz diye tdüşünüyorum bende bitki çayları genelde maydanoz Yada çok etkili bitkiler bende listesi var kadın dogum uzmanı arkadasım ile hazırla dık böyle birşey seninde işine yarayabilir
kaçıncı haftada geçti, işaalah benmde kısa sürer,öle hissediyorum:)inşallah düzelir.Bende bir hafta çok zorlandım işe gelmek çok zor oluyordu.Sonrasında düzeldim inşallah o kadar ağır mide bulantısı yaşamam bir daha.Seninde inşallah kısa sürelidir ve uzun sürmez.
bulantı ilacı varmış bide, ctesi randevum var belki ilaç vericek,ilaçda kullanmak istemiyorumaraştırıyım olmazsa[/QUOTEbenin şuan kullandığım onzyd 4 adında bi ilaç var çok etkili bulantıyı anında kesiyor. Progestan ile kullanıyorum ama biraz maliyetli devlet karşılamıyor onu ister sen onu doktoruna. Danışıp bi kullan derim etkisi çok iyi bir tablet bir gün net kesiyor
ooww şimdiden başladı bebik eğitime:) Bizimde var defterimiz ama ben kafamı kaldırıp yazamadım dahaİnşallah, iyi dileklerin için çok teşekkürler. Bilmukabele... En son 9,6 mm olmuştu kese, bugün ne durumdayız bakalım bir, inşallah iyidir... İnşallah doktor bugün kaç haftalık olduğunu net bir şekilde söyler. Bu konuda çok meraktayım. Dün bebeğim ile konuşmaya başladım. Babası dün bize defter aldı, her gün bebeğime yazacağım artık Allah nasip kısmet ederse, bir sorun çıkmaz da bizimle kalırsa bebeğimiz. Değişik duygular bunlar. Dün Açık Öğretim sınavına girdim ve bebeğimle girdiğim ilk sınavdı. Sınavda beni biraz rahatsız etti midemi bulandırarak. Sanırım biraz haylaz olacak. Daha nice sınavlara gireceğiz inşallah böyle yapmaz sürekli. Yüksek lisans seminerimi ve tez sunumumu da nasip olursa karnımdayken vereceğim, anne karnında akademik kariyere başladı. Alışsın bakalım şimdiden...
benim 7+2 ile 8+2 arası çok yoğundu. Bugün 8+6yım.Sabahları yine oluyor ama geçen haftaki gibi tüm günümü etkilemiyor.Yine çok fzla birşey yiyesim gelmiyor kokudanfalan midem bulanıyor ama geçen haftaya göre daha iyiyim.Yani böyle azar azar olura baş edebilirim gibi.İnşallah 3 aydan sonra tamamen geçer.Tabi inşallah seninde ozamana kadar hafifler çalışınca çokzor oluyor hiç birşey yapmak istemiyorsun işe konsantre olamıyosunkaçıncı haftada geçti, işaalah benmde kısa sürer,öle hissediyorum:)
kızlar günaydın. ben de dr dayım sıra bekliyorum. Bebeğimin kalp atışını duymadım hiç, bugün herşey yolundadır inş
oww çok iyi kesinlikle soruyum, teşekkür ederim.çok sağol
benin şuan kullandığım onzyd 4 dil üstü tablet adında bi ilaç var çok etkili bulantıyı anında kesiyor. Progestan ile kullanıyorum ama biraz maliyetli devlet karşılamıyor onu ister sen onu doktoruna. Danışıp bi kullan derim etkisi çok iyi bir tablet bir gün net kesiyorooww şimdiden başladı bebik eğitime:) Bizimde var defterimiz ama ben kafamı kaldırıp yazamadım dahakonuşmaya daha başlamadım kulaklarımız tam gelişmedi heralde diye :) ama iyi etmişsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?