2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
v, post: 39071247, member: 623063"]Hım anladım canım yok bende sadece keseyi gördük zaten doktora bişey sorunca daha küçük görünmüyor dedi. 10 gün sonra gel dedi 15gün sonra gitcem inş kalp atışlarını duyarız.amin canım inş sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.[/QUOTE]
bizde keseyi görmedik henüz ocak 9 da öğrendik kan testinde 13 yaptık bide çok güzel çıktı Dr 29 da verdi randevu yu sonrada aradılar Dr. Şehir dışındaymış Şubat 2 verdilercçok merak ediyorum Şubat 2 kadar allahım izin verirse keseyide kalp atışını duyariz 7 haftayı geçmiş olacak çünkü

günaydın kızlar,wakee ne denir de seni avutur bilmem ama güzel ALLAH ım herşeyin hayırlısını bilir. inşallah tez vakitte,hayırlısıyla evlat sahibi olursun...

Ben rabbimden yüreğine şifa vermesini diliyorum. Çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda yeniden anneliği tattırsın sana.

Canım allah sabır versin zor çok zor allahım kimselere yaşatmasın, inşallah en yakın zamanda anne olursun sağlıklı hayırlı bir evladın olur...

İnşallah canım inşallah duyarız ben de cumartesi gitmeyi düşünüyorum

Ya kızlar sizin ruh hâliniz nasıl ben 3yılın sonunda mucizeme kavuştum şükürler oksun ama nedense anlam veremediğim şekilde ruh Halim karmaşık sinirli ve mutsuzum sizler nasılsınız
Bende mutsuzum, ve gerginim..çok üzülüyorum bu halime

keşke düzelse bende ilk öğrendiğim zamanlar da hiç bişey yoktu.6+5 falan bi başladı şuan 7+3 gün geçtikçe kötüye gidiyor. Keşke düzelse çokkötüyüm((((((((

Aşerme B'nde var CNm genelde rüyamda görüyorum saat beşte rüyama giriyor Bnm topik beşte kesin uyandırır beni açlıktan keseyi de gördük Allah'a şükür Cumartesi kalp atışı mı duyacağız gidip Allah nasip ederse karnım da sag tarafta bariz belli oluyor artık sen göZle fark edebılıyormusun şuan peki

Bariz belli mi oluyor gözle farketmek mi

Kizlar bu sabah ilk defa ogurdum juniorim ben burdayim diyooo

iyi olmaya çalışıyorum mide bulantılarım başladı..çok berbat bi durum şuan işyerindeyim kafamı masaya koydum uyukluyorum bi yandan çubuk yiyorum.Lütfen hemen geçsin bu durum sen nasılsın peki
Benden tavsiye hemen nane limon daya sen şu yaramaz minişe annesine neler çektiriyor Bende işe yarıyor. Canım sende dene geçer umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…