Ben rabbimden yüreğine şifa vermesini diliyorum. Çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda yeniden anneliği tattırsın sana.Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Canım allah sabır versin zor çok zor allahım kimselere yaşatmasın, inşallah en yakın zamanda anne olursun sağlıklı hayırlı bir evladın olur...Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
İnşallah canım inşallah duyarız ben de cumartesi gitmeyi düşünüyorumHım anladım canım yok bende sadece keseyi gördük zaten doktora bişey sorunca daha küçük görünmüyor dedi. 10 gün sonra gel dedi 15gün sonra gitcem inş kalp atışlarını duyarız.amin canım inş sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.
Bende mutsuzum, ve gerginim..çok üzülüyorum bu halimeYa kızlar sizin ruh hâliniz nasılben 3yılın sonunda mucizeme kavuştum şükürler oksun ama nedense anlam veremediğim şekilde ruh Halim karmaşık sinirli ve mutsuzum sizler nasılsınız
keşke düzelse bende ilk öğrendiğim zamanlar da hiç bişey yoktu.6+5 falan bi başladı şuan 7+3 gün geçtikçe kötüye gidiyor. Keşke düzelse çokkötüyümBugun 8+5im.bu gecen hafta ve bu haftanin basinda yani 7+2den 8+2 ye kadar mide bulantim cok fazlaydu calisiyorum cok zorluyordu beni.8+2den snra duzelmeye basladi.suan mide bulantim hic kalmadi bazen yanma gibi oluyor cabuk acikiyorum.aslinda mide bulantimin bukadar kisa surup sona ermesine sevindim ama bir yanimda kotu birsey mi var acaba diyor.benm gibi mide bulantilari kisa surup duzelen oldu m uacaba
Benim hafif hafif midem bulanır gibi oluyor ama ondan sonra hemen ağzıma tuzlu çubuk kraker, beyaz peynir, krik krak birşeyler atıyorum. Akşamüzeri yemekten önce olabiliyor. Sabah da hemen yemediysem ya da sıvı aldıysam biraz. Ama abartılacak birşey değil. Bende ani yorgunluklar, unutkanlık, bel ağrısı ve varis oluşumu var daha çok. Bu dertlerle uğraşıyorum yani.[/QUOTEanlıyorum canım artık krakerden ve leblebiden gına geldi yemesi zor oluyor ama B'nde mecburen yıyorum senin gibi bizimle aynı durumda olanlara Allah yardım etsin sağlıklı bir şeklide. Kucağımıza almayınasıp etsin inşallah
günaydın canım, günaymasa da günaydın :)Günaydın kızlar...
Aşerme B'nde var CNm genelde rüyamda görüyorum saat beşte rüyama giriyor Bnm topik beşte kesin uyandırır beni açlıktan keseyi de gördük Allah'a şükür Cumartesi kalp atışı mı duyacağız gidip Allah nasip ederse karnım da sag tarafta bariz belli oluyor artık sen göZle fark edebılıyormusun şuan pekiErken aslında tabi daha 8 ay var nerdeyse ama duramıyorum inceliyorum illa :) aşermem yok hatta aşermenin nasıl olduğunu bile yeni öğrendim o şeyin kokusu gelirmiş burnuna hiç öyle olmadı şimdiye kadar ama canım evde olan şeylerden istiyo genelde biraz yiyorum tok bile olsam belki bebiş istemiştir deyip :) sende varmı aşerme? Ve keseyi gördün mü canım? Ve kalp atışını duydun mu ?
günaydın canım, günaymasa da günaydın :)
Aşerme B'nde var CNm genelde rüyamda görüyorum saat beşte rüyama giriyor Bnm topik beşte kesin uyandırır beni açlıktan keseyi de gördük Allah'a şükür Cumartesi kalp atışı mı duyacağız gidip Allah nasip ederse karnım da sag tarafta bariz belli oluyor artık sen göZle fark edebılıyormusun şuan peki
ben fazla zayıfım galiba canım bekarlugımaBariz belli mi oluyor gözle farketmek mi
iyi olmaya çalışıyorumTeşekkürler, nasılsın?
Maşallah canımKizlar bu sabah ilk defa ogurdum juniorim ben burdayim diyooo
Benden tavsiye hemen nane limon daya sen şu yaramaz minişe annesine neler çektiriyoriyi olmaya çalışıyorummide bulantılarım başladı..çok berbat bi durum şuan işyerindeyim kafamı masaya koydum uyukluyorum bi yandan çubuk yiyorum.Lütfen hemen geçsin bu durum sen nasılsın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?