• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhblr
ayni kaderi paylasiyoruz galiba
bnm de 19 aylik ve 3.5 yasinda iki kizim var.
yas 27
bulnti olayi bni mahvedyor. Ancak bulnti onleyici bileklik almis esim.onlari tktim koluma.ve b6 vitamni aliyorum.bu ikisi biraz rahtltti bni.en azndn artk ayaga kalkiyrm.oncesinde uc gun boyunca yattim bulntilr yuzndn. Herkese tavsye edeblrm.ins herksnn ki en kisa zmnda gecer.
ASU canım senin de mi süpriz bebek . Bizimki Planlı değil hiç düşünmüyorduk hatta eşim aldırmamı istedi ben kıyamadım . Küçük olunca zor senin Öbürü de küçükmüş .brnim büyüğün 14 yaşında . Bilekliği hiç duymadım zararı yoktur dimi . Psikolojik mi acep . Nerden yazıyorsun ASU . Çalışıyor musun csnım .

ASU canım senin de mi süpriz bebek . Bizimki Planlı değil hiç düşünmüyorduk hatta eşim aldırmamı istedi ben kıyamadım . Küçük olunca zor senin Öbürü de küçükmüş .brnim büyüğün 14 yaşında . Bilekliği hiç duymadım zararı yoktur dimi . Psikolojik mi acep . Nerden yazıyorsun ASU . Çalışıyor musun csnım .
Simdilik calismiyorum arkdsm.abd deyim. Evet dusunmemistk ama suprz oldu.naplim gln hedyeye hayr dyemezdk.:-))) bileklikler akapukntr etkisi gosteryrmus vucutta. Burda 10$ felan. Ama tr de vardir. Ismi sea band.birde b6 vitamni icyrm.ikisi cok iyi gldi bna. Bilkligi de bir arastrn derim.

kızlar dr gıtım ve sukur hersey yolunda haftasıyla uyumlu kalbı atıyor sorun yok oncekı gebelıgımde yuksek tansıyon problemım vardı onlem olsun dıye verdı erken basla dedı kızım var emzırıyorum da yurtdısındayım marta turkıyeye gıdecem orda keserım memeden cunku tek basıma bas edemem her an benımle memeden kesmek zor yopratıcı olur kızın ıcın ve gecen gıtıgımde dr keseyı gormustu sonra gıtım 7.haftamda kalp atısı yoktu henuz ve bos gebelık olabılır demıstı baska dr benım ıcım hep rahattı ınanıyordum duyacam kalp atısını gercekten ne kadar yıpratıcı beklemek duyabılecekmıyım demek ama drlar hep en kotu ıhtımalı soyledıklerı ıcın moral bozmaya gerek yok kı kıZından once ıkı gebelık son. bulmustu malesef umarım herkes bu guzel duyguyu yasar allahım olmayanlara cok zor bu hamılelıgı bulana yardımcı ol ve tum ane olamak ısteyenlere bu duyguyu yasat amınn

Merhaba arkadaslar bende kismet olursa eylulde bebegimi kucagima alicam. Gecen hafta ilk defa kalp atislarini dinledim, hayatimda duydugum en guzel seydi. 7. haftadayim simdiye kadar hicbir sikintim olmadi cok sukur.Sadece midem de bazen agri oluyo ve bu agri sirtima vuruyor.Simdi doktor ve hastane arayisina girdik.Etlik zubeyde hastanedine gittim cok yogun ve kalabalik bu sebepten farkli bir hastaneye gitmek istiyorum.Bu konuda ki onerilerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.

Bugun 8+5im.bu gecen hafta ve bu haftanin basinda yani 7+2den 8+2 ye kadar mide bulantim cok fazlaydu calisiyorum cok zorluyordu beni.8+2den snra duzelmeye basladi.suan mide bulantim hic kalmadi bazen yanma gibi oluyor cabuk acikiyorum.aslinda mide bulantimin bukadar kisa surup sona ermesine sevindim ama bir yanimda kotu birsey mi var acaba diyor.benm gibi mide bulantilari kisa surup duzelen oldu m uacaba

Senle h
Seninle hemen hemen aynıyız canım ben haftada bir kez kendimi yormamak şartıyla yapıyorum temizliği her zaman eşim denk gelmiyor çunku
Bende ilk defa büyük süpürgeyi actim normalde el supurgesiyle supururdum hep yola cikicaz diye iyice temizledm ama daha yapmam heralde belim hala agriyor :)

Mrb kızlar mide bulantısı çok fena herseyden midem bulanıyor. Yiyecekler hiç hoşuma gitmiyor hiçbir şey yemek istemiyorum

Arkadaslar merhaba temizlik yapiyormsnz ben bugün supurge aciyim diyorm ama korkuyorm da bebise bisey olursa diye smdiye kadar yerlesme kanamasi dahil hic kanamam olmadi cok şükür neyapsam bilemedim aranizda supurge acip yerleri silen varmi?
Canim bende 8. Hafta icindeyim mecburen yapiyorum ama cok yuklenmiyorym eskisi gibi yerleri de viledayla ayakta siliyorum ama sagolsun benim esim cok yardimci oluyo

Yazdiklarindan ötürü teşekkür ederim blue sana.hislerime tercüman olmuşsun. Arkadaşın tedirginligini anlıyorum ama bizde yaşadığımız olumsuzluklari kimseyi korkutmak için yazmiyoruz.ozellikle ben biraz fazla paylaştığım için üzerime aldim.ama burada yazmasam birazcik tecrübeli arkadaslarin desteğini almasam kafayi yiyecegim.ben de ilk defa anne olucam ve korkuyorum iste bende anne olmak istiyorum. Her ayin anneleri arasında böyle sonu aci bitenler oluyor.ne yapayim yani sessiz sakin çekip gideyimmi.belki salidan sonra tamamen gidicem.ama benim de destege ihtiyacım vardı. Niyetim kimseyi telaslandirmak degildi.belki kimse dile getirmedi rahatsiz olan cok oldu. Herkesten özür dilerim.hakkinizi helal edin.bundan sonra kötü bir durum olursa paylasmayacagim.allah herkesin yavrusunu korusun.hepinizi seviyorum.
Gecmis olsn cnm.uzerine alunma bence cunku tek sikinti yasayan sen degilsin.ben de cok sikinti yasiyorum ve burada yaplastim benimle ayni dorunu yasayanlardan destek istedim fikir almak istedim.hicbir hamilelik dort dortluk gecmez.illaki problemler yasaniyor.biz burada hem sevincimizi hem de sikintilarimizi paylasiyoruz.ayrica sikintilar payylasilmicak diye de bir kural yok! Eger paylasamayacakcak ve birbirimizden destek gormeyeceksek burada isimiz ne? Sen ben ve birkac arkadadimiz daha problemler yasiyoruz paylasmamizdan rahatsizlik duyanlar varsa lutfen baska bir baslik acsinlar not ilarak da sadece guzel seyler paylasilsn diye yazsin.bu baslik senin tatlim, senin sayende biraraya geldik tsk ederim kendi adima.sana da cok dua ediyorum birbirize her anlamda destek olalim sali gunu insallah iyi haberler getirirsin.seni seviyorum tatlim ;) ben de yarin kontrole gidicem ins hersey yoluna girmistir.

Yazdiklarindan ötürü teşekkür ederim blue sana.hislerime tercüman olmuşsun. Arkadaşın tedirginligini anlıyorum ama bizde yaşadığımız olumsuzluklari kimseyi korkutmak için yazmiyoruz.ozellikle ben biraz fazla paylaştığım için üzerime aldim.ama burada yazmasam birazcik tecrübeli arkadaslarin desteğini almasam kafayi yiyecegim.ben de ilk defa anne olucam ve korkuyorum iste bende anne olmak istiyorum. Her ayin anneleri arasında böyle sonu aci bitenler oluyor.ne yapayim yani sessiz sakin çekip gideyimmi.belki salidan sonra tamamen gidicem.ama benim de destege ihtiyacım vardı. Niyetim kimseyi telaslandirmak degildi.belki kimse dile getirmedi rahatsiz olan cok oldu. Herkesten özür dilerim.hakkinizi helal edin.bundan sonra kötü bir durum olursa paylasmayacagim.allah herkesin yavrusunu korusun.hepinizi seviyorum.
Canim senin gibi ilk hamileliğim, haliyle korkuyoruz, artı duygusal değişimlerimiz cabası, lütfen Paylaş yine sıkıntılarını. Benim demek istedigim yolun başında bu kadar sorun olabileceğini hiç düşünmemiştim ondan biraz korktum sanırım. Seninde söylediğin gibi tecrübeli annelerden yorum almak için bence paylaşmaya devam etmelisn, benim gibi yeniler birsey yapamasa bile dua ederiz en azından.

Gecmis olsn cnm.uzerine alunma bence cunku tek sikinti yasayan sen degilsin.ben de cok sikinti yasiyorum ve burada yaplastim benimle ayni dorunu yasayanlardan destek istedim fikir almak istedim.hicbir hamilelik dort dortluk gecmez.illaki problemler yasaniyor.biz burada hem sevincimizi hem de sikintilarimizi paylasiyoruz.ayrica sikintilar payylasilmicak diye de bir kural yok! Eger paylasamayacakcak ve birbirimizden destek gormeyeceksek burada isimiz ne? Sen ben ve birkac arkadadimiz daha problemler yasiyoruz paylasmamizdan rahatsizlik duyanlar varsa lutfen baska bir baslik acsinlar not ilarak da sadece guzel seyler paylasilsn diye yazsin.bu baslik senin tatlim, senin sayende biraraya geldik tsk ederim kendi adima.sana da cok dua ediyorum birbirize her anlamda destek olalim sali gunu insallah iyi haberler getirirsin.seni seviyorum tatlim :KK66: ben de yarin kontrole gidicem ins hersey yoluna girmistir.
Dışlamaya meyilli haliniz için teşekkürler!!!

Ya kızlar sizin ruh hâliniz nasıl :(ben 3yılın sonunda mucizeme kavuştum şükürler oksun ama nedense anlam veremediğim şekilde ruh Halim karmaşık sinirli ve mutsuzum sizler nasılsınız

Dışlamaya meyilli haliniz için teşekkürler!!!
Hayir cnm kesinlikle dislamaya meyilli degilim cunku ben de yazfiklarindan once bir takim sikintilarimi dile getirmistim haliyle uzerime alindim ve de cok uzuldum.benim daha once bir dusugum oldu tekrar ayni durumu yadsmak istemedigim icin temkinli davranmak icin burda payladtim amacim ayni durumu yadsyan arkadaslarimiz var onlardan destek almk istedim.kirdiysam da uzur dilerim. Yazdiklarim yazdiklarina karsilimti cunku cok alindim.sende gordun bi diger arkadasimiz da kendi uzerine alinmis ve bi daha paylasmicam diyor.

Ya kızlar sizin ruh hâliniz nasıl :KK43:ben 3yılın sonunda mucizeme kavuştum şükürler oksun ama nedense anlam veremediğim şekilde ruh Halim karmaşık sinirli ve mutsuzum sizler nasılsınız

Aynen bende de öyle, cok durgunuM çoğu zaman, neyi düşündüğümü bile unutuyorum, herseye gözlerim doluyor. İlk aylar hormonlarımız çok hızlı değiştiği için normalmis. Bebeğin hareketlerini algıladıgimiz zaman tam olarak hissediyorMuşuz anne olacağımizi. Şu an ki psikolojiyi anlatmak ve anlamak cidden zor oluyor çoğu zaman

Aynen bende de öyle, cok durgunuM çoğu zaman, neyi düşündüğümü bile unutuyorum, herseye gözlerim doluyor. İlk aylar hormonlarımız çok hızlı değiştiği için normalmis. Bebeğin hareketlerini algıladıgimiz zaman tam olarak hissediyorMuşuz anne olacağımizi. Şu an ki psikolojiyi anlatmak ve anlamak cidden zor oluyor çoğu zaman
Evet canım öyleyim B'nde ...kendime kızıyorum şükürsüz lük yapıyorsun diye ,ya bu gün nedense bi hoşum anlamıyorum kendimi hismiz gibiyim

Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...

Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Cnm Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inş ..aminn sıkma canını Rabbim senin için en hayırlısını versin inş

Back