Dualarımız ve kalbimiz seninle canım sakın Sıkma Canını. Bizler kadere iman eden insanlarız hamdolsun ve biliyoruz ki Allah'ın verdiği de vermediği de imtihandır. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize sana da.. Biliyorum çok zor ama nolur üzme kendiniKızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Cok uzuldumKızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Canım senden haber beklıyordum bende ama bunu duymayı degılKızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama çok çok üzgünüm. Rabbim sana ve eşine sabır versin. Buna imtihan gözüyle bakıp sabret Rabbim en yakın zamanda mükafatını verir inşallah. Çok çok güzel haberlerle sağlıklı bi melekle yüzünü güldürsün Allahım inşallah.Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Cnm senin adina cik uzuldum ben de bir dusuk yaptim seni cok iyi anliyorum. Rabbim sana ve esine sabir guc kuvvet versin.insallah en kisa zamanda yeniden hamile kalir saglicakla bebegini kucagina alirsin.biz seni cok sevdik cok dua ettik. Rabbimin takdiri buymus. Sen ve esin iyi olun insallah bu gunlerde geride kalacak.cok opuyorum seni Allah a emanet ol cnm ;(Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Kızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
Hım anladım canım yok bende sadece keseyi gördük zaten doktora bişey sorunca daha küçük görünmüyor dedi. 10 gün sonra gel dedi 15gün sonra gitcem inş kalp atışlarını duyarız.amin canım inş sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız.Canım keseyi gördükten sonra yolk sac gözüküyomuş bu bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş bebeğin eşi diyolar ya o sanırım. Yolk sac gözüktükten hemen sonra da bebek gözüküyormuş. Ben de burdan öğrendim yolk sacı ben de bilmiyordum. Zaten henüz göremedim deAma kafana takma geç döllenme fln olunca geç gözüküyormuş zaten inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
Arkadaşım Allah sana ve eşine sabır versin beterleriyle sınamasın en yakın zamanda sağlıklı bebeğine kavuş inşallah dualarım seninleKızlar yarattığım olumsuz hava için özür dilerim ama bugün hislerim tavan yapmış durumda.esimle de ayni olumsuz hava içindeyiz. Benim hamileligimin devam etmeyeceği kesinleşti azonce.boyle olsun istemezdim.birlikte güzel anlarimizi paylasmayi heyecanla gün saymayi isterdim.bu benim ikinci kaybetmem ikinci acim.ama olsun demekki böylesi hayirli.allahim büyük yine verir inşallah. Bu güzel yolda hepinize mutlu zamanlar geçirmeyi dilerim.allahim benden başka kimseye kötü haber vermeyi nasip etmesin.saglicakla bebeklerinizi kucaginiza alin inşallah. Bana da dua edin bu yikimdan çabuk kalkayim.hepinizi cok seviyorum.forumu bi arkadasa devredicem.ama arada ugrarim merak etmeyin. öpüyorum hepinizi...
cnm kız için kaç kez okuyacagız acaba kız bebek istiyorumda tabi öncelik saglıklı olmasıKizlar ali imran suresi 36. Ayeti kiz olmasi icin 38. Erkek olmasi icin okunuyor sayisi yok hamilelik boyunca okuyabildigin kadar okuyacaksin hakkimizda hayirlisi demeyide unutmayalim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?