- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
bende iim canım nolsun..fırsat buldukça giriyorum bendeiyiyim canım cok saol evet bir haftadır falan giremiyordum iş yerim taşınıyor toparlanma taşınma falan derken hiç fırsat olmadı sen nasılsın ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iim canım nolsun..fırsat buldukça giriyorum bendeiyiyim canım cok saol evet bir haftadır falan giremiyordum iş yerim taşınıyor toparlanma taşınma falan derken hiç fırsat olmadı sen nasılsın ..
Ben 50lik yüklettim 162 cıktı 100 lük istedi doktor içtim ve kustum test iptal oldu..siz en azından bundan sonra ne yapacagınızı bilirsiniz ben de varmı yokmu onu bile bilmiyorum ama varmış gibi hareket edıyorum ..üzülmeyin dikkat edin sadecebenim senden daha kötüsöz de dikkat ediyorum 195 çıktı yarın da endokrin ile görüşeceğim çok moralim bozuk
![]()
Benimki bu pazar geliyor bile ALLAHIM SABIRoyyy benimkide aramıyor..hatta geçen hafta bahsetmiştik kızlarla...taki geçen güne kadar.aradı işte yoğundum arayamadım vs. muhabbeti yaptı...bende içimden dedimki heralde bize gelecek ön hazırlık yapıyor...eşimde ramazanda getirmeyi düşünüyor galiba : S hiç bi iş yapmıyor..bu halimle uğraşamam vallaa..annem geldiğinde ayağa kaldırmıyor beni..pofffffffffff
geçmiş olsun canımidrar yollarımda intihap çıktı. O nedenle idrarım kanlıymış. Çok ağır bir enfeksiyondu. Daha öncede olmuştum ama boyle ağrı ve kanama yoktu onda sonuç olarak infex mr 400 mg antibiyotik verdi,günde bir,tane içtim. Ve tabi ki bol bol su içtim herzamanki gibi. 3 güne geçti canım.
Canım yaptıkları aklımdan çıkmıyor ki önce hiç bu kadar takmazdim geçen gün bi laf dedi sinirimden baş agrısından gece 1 e kadar uyuyamadimaynen yaa...hamileliğim başında geldi riskli diye yatıyordum..ben bi tarafta yattım o bir tarafta..bir bardağı şurdan şuraya kaldırmadı..eşimde döndü durdu evin içinde anasını menun edecek diye...benim annem ütüsüne varana kadar yapıyordu eşimin..yine kıymet bilen kim işte..neyse boşver..bunları düşünüp üzmeyelim kendimizi : ))
En rahat benim bu konu da sanırım ama bendekiler öyle bir yüzsüz ki gelir kesin. Benim nikahima bile gelmedi ne kV ne kp 3 senedir gorusmuyoruz ama her telefonda eşimi arayip beni de oğlumu da soruyorlar. Dün birde eşim demez mi doğuma gelecekler diyeBenimki bu pazar geliyor bile ALLAHIM SABIR![]()
Benimki hic israr etmez bak o konuda.ara falan da demez.ismarlama olmuyo bazi seyler zaten.bebek konusunda endiselenme babalik annelige benzemiyo.bizim kadar heyecanli olmamalari normal.bende heyecanlanip esimle konusuyorum dinliyo gulumsuyo bana.heyecanimi anliyo bu yeter.umarim dogumdan sonra eslerimiz destek olur hep yanimizda olurSağlıkla bir doğum olsaydı canim sürekli ağlamak istiyorum eşimi arıyor benimle konuşuyor kızımızın olmasına az kaldı falan diyor yapmacık geliyor böyle olunca eşim tek erkek evlat 3 gün aramazsam eşim zorla arattiriyor bıktım artık bu tutumundan annesine gel kal doğuma kadar diyor 4. Ay da geldi yatağını bile ben açtım hiçbir iş yapmıyor tatile gelir gibi geliyor o zaman da cok agrım vardı eşim de düşüncesiz bu konuda
Ayyyy kuzum ramazanda da çok zor olur ya. Hele yemek vs yapmıyorsa herşey sana kalır, zaten son aylardayız iyice yorulcaz allah yardımcın olsun vallahioyyy benimkide aramıyor..hatta geçen hafta bahsetmiştik kızlarla...taki geçen güne kadar.aradı işte yoğundum arayamadım vs. muhabbeti yaptı...bende içimden dedimki heralde bize gelecek ön hazırlık yapıyor...eşimde ramazanda getirmeyi düşünüyor galiba : S hiç bi iş yapmıyor..bu halimle uğraşamam vallaa..annem geldiğinde ayağa kaldırmıyor beni..pofffffffffff
Slm arkadaşlar kaç gündür bakamadım topige annemlerdeydim bayagi bir ilerlemiş maşallah yarın bende şeker yüklemesi yaptiracam umarim bir sorun çıkmaz
rapor almayı düşünüyordum evde olursam herşey benim üstüme kalır gibi..aman napcağımızı şaşırdık vallaa...bide yüzün eğilmicek sürekli gülecen karşısında alınganlık yapıyor çocuk gibi...yok yarın giderim yok sabah ilk arabayla çıkarım..istemiyorsunuz vs. tarzında birsürü laf..Ayyyy kuzum ramazanda da çok zor olur ya. Hele yemek vs yapmıyorsa herşey sana kalır, zaten son aylardayız iyice yorulcaz allah yardımcın olsun vallahi
Canım benim ki ısrar etmese bu kadar takilmam 3. Gün başlıyor annemleri ara demeye birgün gelecek yeettttteeeerrrr diye avazim çıktığı kadar bagiracagim o olacak. Benim ki heyecanimi da anlamıyor canim sabah tansiyonu ölçmek için komsuya çıktım başım dönüyordu sormadı bile tansiyonum düşmüş bu saat oldu sormadı bile. Annesi de sürekli rahatsız geldiğinde benden çok onunla ilgilenir biliyorum kendimi değersiz görüyorum böyle oluncaBenimki hic israr etmez bak o konuda.ara falan da demez.ismarlama olmuyo bazi seyler zaten.bebek konusunda endiselenme babalik annelige benzemiyo.bizim kadar heyecanli olmamalari normal.bende heyecanlanip esimle konusuyorum dinliyo gulumsuyo bana.heyecanimi anliyo bu yeter.umarim dogumdan sonra eslerimiz destek olur hep yanimizda olur
Arkadaşlar gebelik depresyonu yaşayan varmı benim gibi? Sürekli ağlıyorum. Bebeğimi sevemeyecekmişim gibi hissediyorum. Hamileyim diye çok üstüme geliyorlar. Güya üzerime titriyorlar ama ben boğuluyorum. Çok sıkıldım. doğuma da daha çok var. Eylül nasıl gelecek bilmiyorum. Nasıl geçer bu durum?
Allah sabir verdin canim ya arayasin olsa bile esin ara diye israr edince inadina aramayasin gelir senin de. Amannn ele karismak zor is iste anneler der ya hep. Sikma canini sen.duzelir hersey.gecer bu gunlerCanım benim ki ısrar etmese bu kadar takilmam 3. Gün başlıyor annemleri ara demeye birgün gelecek yeettttteeeerrrr diye avazim çıktığı kadar bagiracagim o olacak. Benim ki heyecanimi da anlamıyor canim sabah tansiyonu ölçmek için komsuya çıktım başım dönüyordu sormadı bile tansiyonum düşmüş bu saat oldu sormadı bile. Annesi de sürekli rahatsız geldiğinde benden çok onunla ilgilenir biliyorum kendimi değersiz görüyorum böyle olunca
Canımmmmmmmmmm çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bızdığı . oyhhhhhh için ferahlamıştır canım arkadaşım. İnşallah her hasta , sıkıntılı bebek için iyi haberler duyarız![]()
Allah aşkına bu halinde rapor alıp dinlenecegine ona hizmet mi edeceksin. Oram kötü buram kötü de yat ne yiyecekse hazirlasin yazık günah. Isine gelmiyorsa da çeksin gitsin sen insan degilmisinrapor almayı düşünüyordum evde olursam herşey benim üstüme kalır gibi..aman napcağımızı şaşırdık vallaa...bide yüzün eğilmicek sürekli gülecen karşısında alınganlık yapıyor çocuk gibi...yok yarın giderim yok sabah ilk arabayla çıkarım..istemiyorsunuz vs. tarzında birsürü laf..
Canım sende hoşgeldin çok şükür iyiyiz agirlastim biraz bebegimde kıpır kıpır maşallah ayakta biraz fazla kalınca sağ ayağım şişiyor umarım bir sorun çıkmaz canım yarın sabah aç karnına gidicem şeker falanda çıkmaz inş canim dr.guvenmek lazım napacaz hersey bebişler için canimselam fulyacım.. ne zmndır konuşamadık.. nasılsın? herşey yolundadır inş.. bnm de bugün kontrolüm var, doktorum muhtemelen şeker yüklemesi isticek :) ama ben yaptırmak istemiorum.. bakalım napıcaz :)
mahvetti bu hormonlar bizi yaaaaaCanım benim ki ısrar etmese bu kadar takilmam 3. Gün başlıyor annemleri ara demeye birgün gelecek yeettttteeeerrrr diye avazim çıktığı kadar bagiracagim o olacak. Benim ki heyecanimi da anlamıyor canim sabah tansiyonu ölçmek için komsuya çıktım başım dönüyordu sormadı bile tansiyonum düşmüş bu saat oldu sormadı bile. Annesi de sürekli rahatsız geldiğinde benden çok onunla ilgilenir biliyorum kendimi değersiz görüyorum böyle olunca
İnş canim sen yaptirmadin dimiinş bi sorun çıkmaz cnaım
gözün aydın canım, çok sevindim.. benim de bugün 4te kontrolüm var, inş herşey yolundadır..