2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bugun ben de bel agrisi basladi, daha dogrusu sirtima dogru. Baska bir agrim sancim yok. Sizde de var mı? Etkrn dogumdan falan korkar oldum bu aralar

Kizlar bugun ben de bel agrisi basladi, daha dogrusu sirtima dogru. Baska bir agrim sancim yok. Sizde de var mı? Etkrn dogumdan falan korkar oldum bu aralar
Canım iki gündür bende de başladı bel ve sırt ağrısı bende korkuyorum bazı şeylere moralimi Bozuyorum bu aralar çok takiyorum acaba ondan mi diye düşünüyordum bende

Evet aynı haftalardayız . Benim de iş yerimden bir arkadaşım hamile tişörtü almış. Evde giyiyorum bende daha çıkmadı şu 2 gündür göbek gibi kendini belli ediyor . Eşim sürekli sorup duruyor normal mi bu durum diyor. Normal diyorum anlamıyor beni. Bende normal kıyafetlerimi giyiyorum sadece insanlar çatım ağrıyor yada ödemim var vs diye yazıyor bende hiçbiri olmayınca şaşırrıyorum kendime. Bulantım ve kusmam da hiç olmamıştı. Hamileymişim gibi gelmiuor insanlara . Hele 28. haftayım 7.aya girdim deyince bön bön suratıma bakıyorlar. Eşim de göbeğin çıksa valla iş yaptırmıcam yat uzan dinlen dicem sana diyorum ama maşallah benden aşağı kalır yanın yok o yüzden iş yaparken karışmıyorum diyor. Yalandan ahlayıp uflasam inanmayacak ..

kizlar hamileyken bu kadar sıkıntı cekiyoruz bide dogunca7 gun 24 saat ilgileniyoruz sanirim anne olunca anne kiymeti biraz daha iyi anlasiliyor....

bazen söyleniyorumda ne kadar zormuş oram ağrıyo buram sızlanıyor diye. sonra kızıyorum kendime. ne tatlı zorluklar bunlar. Rabbim yavrularımzı sağ sağlim versin de hepsi geçer gider inşallah.

Cnm kesin çözüm sunayım dr bana tavsiye ettiği bir yöntem bu bendede çok oldu test yaptı temiz çıktı oda bu yöntemi uygulatti kurtuldum akintidan.. 1 lt suya 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonati eritiyorsun haftada 2 kere vajinanin icine kadar bu suyla yikiyorsun dustan sonra.. Bende baya ise yaradı..

Ped yerine gazlı bezin arasına pamuk koyup kendin günlük ped yap cnm dr kesinlikle önermiyor ped bakteri oluşumunu destekliyor çünkü oda hastalıklara davetiye çıkarıyor demişti.. Sen dediğim yöntemi uygula akıntıya kesin çözüm.. Yani sıra ped olayını da gazli bez arası pamukla kendin hazırla..

Boşver cnm ya takma kafanı kadın kadını cekemiyor ne yazik ki..

Maşallah bebeğine
Benimde dün hemoroidin kötüleşti sana yazdığı aklıma geldi ama dr. a gitmeyi düşünmüyorum şimdilik. Muayene şekli çok can sıkıcı ne yazık ki. Şimdi nasılsın kullandığın ilaçlar işe yaradı mı? Yaradıysa sağlık ocağına yazdırmayı deneyeyim bende ilaç.

Yok canım ben hatırlayamadım ne kadar sürelerde ölçtüğümü, kan ölçüm kartının arkasındaki açıklamada 2.saat tokluk bakılır yazdığı için öyle baktım.
İlk kandan ölçüm yapılmaması gerekiyormuş interetten araştırdım birde 112 de çalışan bir arkadaşıma sordum oda ikinci kana baktıklarını söyledi. Ben parmaklara çok dikkat etmiyorum çok sık ölçüyorum şimdi aynı parmaktan yapsam dayanmaz herhalde.
İlk gebeliğimde diyetisyene gittim. O bana 1750 kalorilik bir diyet vermişti, sonra şeker değerlerime bakıp 1900 kalorilik bir diyet verdi. Bunda endokronoloji uzmanı 1900 kalorilik diyetine devam etti. Tekrar yönlendirmedi yani diyetisyene, ancak şekerim sınırın 5-10 puan üstünde çıkıyor. Şu an hastayım onla bağlantısı var mı bilmiyorum.

Merhaba kızlar;
Benden can sıkıcı haberler devam ediyor ne yazı ki . Zatürre olmuştum geçen hafta antibiyotik (agumentin bid 1000) ve sekrol şurup kullandım. Pazar gecesi kaşınmaya başladım. Antibiyotik sanırım alerji yaptı. Dün göğüs hastalıklarına gidip olanları anlattım. Ne yazık ki zatürrem de iyileşme yok, seni ilaçsız bırakmamalıyız bebek için çok riskli dedi. Antibiyotiği değiştirdi. KLACİD 500 tablet, AERIUS Tablet yazdı. Cildiyeye yönlendirdi oda ilaveten KALMOSAN ve ADVANTAN isimli iki krem yazdı. Bu ilaçları kullanan var mı aranızda. Dr.um kullanman gerekiyor diyor. Alerjim düne göre daha iyi ama hala kaşıntım devam ediyor
Bu arada cildiye dr. u yediklerimden ya da hamilelikte kaşınmaya sebep olan bazı hastalıkların olduğundan bahsetti. Bunlarda biri de hamilelik kolestazı (ben ilk kez duydum), çok sık karşılaşılan bir durummuş duyan yaşayan var mı? Yarın sağlık ocağında kan vericem karaciğer enzimlerine baktıracağım.
Bu arada hasta olanlarınıza acil şifalar diliyorum.

catdog canım kurdela şeklinde lohusa tacı bende istiyorum bulursan haber verirmisin
Tabi veririm canım; Bayrampaşa forumda ki aksesuarcıda ( tam adını hatırlayamıyorum, köşede bi dükkan ) vardı ama kırmızı ve gri sana uyarsa, bi de pembenin puantiyelisi vardı 17 tl ama ben tek pembe arıyorum pazara da baktım orada da tek pembe bulamadım bi daha kız çocuğu reyonlarına bakıcam kıyafetçilerin; bulursam yazarım canım

Benimde başıma geldi. Genel cerrah fito ve medicasol vermişti. Birde günde 2 kere yarım saatlik sıcak su banyosu. 7-8 günde acım falan kalmadı. İlaçları araştırmıştım hamilelikte hatta emzirirken bile kullanılabilir ilaçlardı. Geçmiş olsun hamilelikte çekilmesi çok zor bir durum.

7 den.sonrasi sartmi ? Kusura bakma cok sordum birde kontrol hakkini baskasinda.kullanabildigini bilmiyordum
Aksam nöbetçi doktor a gittiğim için kontrol hakkımı başka doktor da kullanabildim. Zaten gündüz orada olmayan doktorlardi. Sen yine de bir konuş istersen gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…