Siradan muayene ol cumlebi tam anlamadim cnmCanim Türkan hanima hiç gitmedim ama çok iyi şeyler duydum. Nil hanima gidiyorum zaten bu ay Son gideceğim çünkü memlekete gideceğim. Onun dışında anadolu hastanesinde Özcan bey varmış ama biz bir kaç kez o hastaneye gitmiştik eşim hiç sevmedi hastaneyi o yüzden ona hiç gitmedim. Avcılar da bir de Sadullah diye bir doktor var çok şeker hep güler yüzlü hastaları memnun ama hiç gitmedim. Bunları araştır istersen. Yada git sıradan bir muayene ol 10 içinde ki kontrol hakkını başka doktor a kullan. Ama onun için akşam 6 dan sonra giriş yapman gerekir
Hamile külodu yerine xxl pamuklu almak daha mantıklı diyorsun . o da olabilir aslında. Ped e de olumsuz bakıyorsunuz. ama günde 3 kere değiştirmem gerekiyorPed o bolgenin hava almasını engeller diye düşünüyorum bendede oluyor ama sık sık camasır degiştiriyorum bir tane hamile külodu aldım o da olmadı şimdilik annelrrimizin giydiği büyük bedenlerden giyiyorumBirde pentide üçlü satılanlar var düz model xxl aldım onlarda oluyor
Kızlar şunu soracağım ;
Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?
salıha hnm bn 2 sene once yıne memorılda doğum yapmıştım Fatma hanma sımdı ıkıncıyı beklıyorm ıns , ama bu sefer onu tercıh etmek ıstemıyorum ck ıyı bır ınsan ama bıraz ılgısının azaldığını soluyolar
kızlar artık kayserıde nerden ne aldgınızı kampanyaları bılgılendırırsınz ins, bn busefer tembel çıktım ılk bebegımde 6 aylıkken herseyı almıştım sımdı daha hıcbıseye baslamadm bıle :)
Çok güzelmiş bu da:)
Senin ki daha iyi aslında. Ben çalıştığım için hep dışardayım dolayısıyla beni rahatsız eder mi ona takılıyorum. Evde olsam sürekli kolay olur. Ped de beni tahriş ediyor ama sürekli külot yıkamaktan mahvoldum. Daha idrar tahlili de yaptırmadım. İnan suyum gelse akıntım yüzünden anlamayacağım.Canım ben de şu an vajinal yoldan ilaç kullanıyorum bu yüzden de akıntım çok oluyor. Hastanedeki yönteme devam ediyorum gerçi biraz değiştirdim. Günlük pedler var ya bazen ondan kullanıyordum önceden ama çok sık değiştiriyordum. (ben kotexin pamuk olanını kullanıyordum) şimdi ise sargı bezinden kendim günlük ped yapıyorum diyebilirim, hastanedeki hemşireler söylemişti. Dikdörtgen boyutta el kadar sargı bezleri verdiler bana. 4 kat katlanmış halde. Medikallerde satılıyormuş bitince alırsın dediler. Arasına kağıt havlu koyuyorum evdeysem direkt çamaşırıma koyuyorum ama dışarı çıkcaksam günlük pedin üzerine yerleştiriyorum kaymasın diye. Benim cildim çok hassas, pedler çok çabuk alerji yapıyor hem bu yüzden hem de peddeki kadar nemli olmuyor diye bu yönteme devam ediyorum. Annane usulü birazcık
Hamile külodu yerine xxl pamuklu almak daha mantıklı diyorsun . o da olabilir aslında. Ped e de olumsuz bakıyorsunuz. ama günde 3 kere değiştirmem gerekiyor
Senin ki daha iyi aslında. Ben çalıştığım için hep dışardayım dolayısıyla beni rahatsız eder mi ona takılıyorum. Evde olsam sürekli kolay olur. Ped de beni tahriş ediyor ama sürekli külot yıkamaktan mahvoldum. Daha idrar tahlili de yaptırmadım. İnan suyum gelse akıntım yüzünden anlamayacağım.
Senin ki daha iyi aslında. Ben çalıştığım için hep dışardayım dolayısıyla beni rahatsız eder mi ona takılıyorum. Evde olsam sürekli kolay olur. Ped de beni tahriş ediyor ama sürekli külot yıkamaktan mahvoldum. Daha idrar tahlili de yaptırmadım. İnan suyum gelse akıntım yüzünden anlamayacağım.
kızlar günde kaç dk yürüyorsunuz?
huma hastanesinde hakan veya Cahit hoca var ikiside iyi birini tercih edebilirsin istersen fatma hoca geçen yıl doğum yaptı ondan sonra kimse memnun kalmadı ondan aynı şekilde ilgisnin azaldığını söylüyor herkes. Alışveriş içinde bende yeni başladım ramazanda önce agirlasmadan alalım diye bikaç birşeyini aldık zormuş bu isler:)) al al eksik bitmiyor sen daha tecrubelisin bilirsin bizide yönlendirebilirsin alışveriş konusundasalıha hnm bn 2 sene once yıne memorılda doğum yapmıştım Fatma hanma sımdı ıkıncıyı beklıyorm ıns , ama bu sefer onu tercıh etmek ıstemıyorum ck ıyı bır ınsan ama bıraz ılgısının azaldığını soluyolar
kızlar artık kayserıde nerden ne aldgınızı kampanyaları bılgılendırırsınz ins, bn busefer tembel çıktım ılk bebegımde 6 aylıkken herseyı almıştım sımdı daha hıcbıseye baslamadm bıle :)
Aman Aman ilerlemesin de dikkatli olmak lazım geçmiş olsun herkeslereHerkese bir boğaz ağrısı salgını uğradı bugün valla :)
Duvenonunde öykü var domino var ordan ben bayagi bişeler aldım markası kötü şeylerde var ama seçerseniz hem uygun hem güzel bişeler bulabilirsnz minikler için bebeco dan bornoz takımı aldm resimlerini en kisa surede paylaşıcamevet kayseride nerelerden alışveriş yapıyorsunuz. Bende hiç bir yer bilmiyorum. Haftasonu belki gideriz alışverişe. Öneride bulunursanız sevinirim.
Ben bi akşam saat 7 gibi gidip normal muayene oldum kontrol hakkımı da başka bir doktora kullandım bunu söylemek istedim canımSiradan mua
Siradan muayene ol cumlebi tam anlamadim cnm
Hamile kilodu kullanıyorum inan çok rahat şimdilik hiç yokmuş gibi diğerlerinin lastiği çok sıkıyordu şimdi dünya varmış diyorum şükürKızlar şunu soracağım ;
Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?
Benim bildiğin ıslanıyor kocaman daire şeklinde ıslak giyilmediği için de değiştirmek durumunda kalıyorum. Yatarken bile akıntımın geldiğini hissediyorum. Yeni yeni bu kadar yoğunlaşmaya başladı. Doktoruma soracağım bir de tabi bu kadar akıntıya idrar tahlili de istyeceğim. Suyum gelse anlamam o derece. Abartı mı geliuor bilmiyorum ama gerçekten ıslak oluyor.Bnm de arada akıntım oluyor özellikle çok ayakta kaldığımda.. Ped yerine her wcye gidişimde selpak koyuyorum bilmiorum dha sağlıklı mıdır değil midir ama ped bna pişik yapıyo :) selpakta öle bi sorun olmuyo
Canım sanırım @kattina bahsetmişti bu ped olayından hatta kendine de hazırlamıştı, görürse sana cvp verir. Hamile küloduna gelince ben 2 tane aldım ama bana çok kullanışlı gelmedi belki doğum için hastanede giyerim. Ben düşük bel pamuklu 2 beden büyük külotlar aldım tabi lastiklerinin rahatsız etmemesi lazım çokta rahat.Hamile külodu yerine xxl pamuklu almak daha mantıklı diyorsun . o da olabilir aslında. Ped e de olumsuz bakıyorsunuz. ama günde 3 kere değiştirmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?