- 10 Nisan 2013
- 134
- 35
- 98
ay benim de göğüslerim epey büyüdü bu süreçte. beni de herkes kilo aldı zannediyor. göbeğimi kamufle ediyo göğsüm o derece yaniYa çok sinir bozucu kimse hamile olduğumu anlamıyorum kuaföre gittim beni garip garip süzüp inceltici yağlardan bahsetmeye başaldı bildiğin şişko görünüyorum sanırım(( tamam kiloluyum ama ama karnım çıktı bayaa bu kadınların kadınlara yaptığını başka kimse yapmıyor erkekler daha kibar ve dakkasında anlıyorlar hamile olduğumu off canım sıkıldı
doğum iznine kimse dokunamaz canım. ödeneği de alırsın büyük ihtimalle.öğretmen arkadaşlarıma ve bilhassa idarecilerimize bir sorum olacak doğum iznindeyken es durumundan tayınım cıkacak yenı okuluma katılıs yaptıgımda dogum ıznım duser mı ayrıca dogum ıznındeyken egıtım odenegı alabılıyor muyum
Canım piyasada fiyatları 300-600 arası değişiyor bence 2. el satan alışveriş sitelerine bak 150 tl ye bile çünkü en fazla 9 ay yatacak sepet beşikte çok paralar vermeye gerek yok bi düşün derim.kızlarr dün aldığım pijamalar geldi. çok beğendim tavsiye ederim.
bir de Ahşap sepet Beşik alanlar vardır . marka ve fiyat alabilir miyim. burada çok Pahalı. internetten almayı düşünüyorum. lütfeeeen birileri yardım etsin beşikle Kafayı yicemm
kızlarr dün aldığım pijamalar geldi. çok beğendim tavsiye ederim.
bir de Ahşap sepet Beşik alanlar vardır . marka ve fiyat alabilir miyim. burada çok Pahalı. internetten almayı düşünüyorum. lütfeeeen birileri yardım etsin beşikle Kafayı yicemm
Benim bildiğin ıslanıyor kocaman daire şeklinde ıslak giyilmediği için de değiştirmek durumunda kalıyorum. Yatarken bile akıntımın geldiğini hissediyorum. Yeni yeni bu kadar yoğunlaşmaya başladı. Doktoruma soracağım bir de tabi bu kadar akıntıya idrar tahlili de istyeceğim. Suyum gelse anlamam o derece. Abartı mı geliuor bilmiyorum ama gerçekten ıslak oluyor.
7 den.sonrasi sartmi ? Kusura bakma cok sordum birde kontrol hakkini baskasinda.kullanabildigini bilmiyordumBen bi akşam saat 7 gibi gidip normal muayene oldum kontrol hakkımı da başka bir doktora kullandım bunu söylemek istedim canım
anammmmmm bi yeşil eriğimiz vardı şimdi bide incirimiz.olduay benim de göğüslerim epey büyüdü bu süreçte. beni de herkes kilo aldı zannediyor. göbeğimi kamufle ediyo göğsüm o derece yani. insanın üst bedeni büyüyünce sanki on kilo birden almış gibi duruyor.
Yinede hamilelik belli eder kendini ben anlarım bir bakışta hamilemi değilmi kilolu olsada yani bi kadın anlar ama bazı kadınlar bi garip nedenseay benim de göğüslerim epey büyüdü bu süreçte. beni de herkes kilo aldı zannediyor. göbeğimi kamufle ediyo göğsüm o derece yani. insanın üst bedeni büyüyünce sanki on kilo birden almış gibi duruyor.
slm cnm yalniz degilsinKızlar Günaydın ;
Bakıyorum şöyle bir herkese , herkesin belli bir sorunu var ağrısı , yorulması vs vs. Bende neden hiçbir şey yok ? Ne ağrım var , ne yorulmam var ne kusmam ne mide bulantım ne ödemim. Sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Hatta öyle ki kocam artık , milletin karnı burnunda yürüyemiyor, seni bıraksak koşarak gidecek bir yerlere diyor. Öyle de gerçekten. İş yerinde de artık hantallaşmadın kız sen daha 7.ay oldu maşallah diyorlar. Halime şükür ediyorum da hamilelik semptomlarını yaşamıyorum kızlar ben. Anormal bir hamilelik geçiriyorum sanıyorum. Daha karnım yeni yeni şekillenmeye başlıyor , hamile bluzu pantolonu bile daha almadım. Geçen müdür bulantıların ne alemde diyor? Dedim müdürüm ben 7.aydayım. Oha lan doğurcan nerdeyse dedi adam ...aynen böyle dedi. Adam 3 aylık falan zannediyormuş beni. Anormal bir hamilelik benim ki anlamadım ki ben.
Canım tutumlu annede gördüm 250 tl ye vardı. Markası tahterevalli, bebedecor yada babytech alabilirsin bu markalar vardı tutumlu annede. Kalite olarak gözümle gördüm 3 markayı da tavsiye ederim çok kaliteli.kızlarr dün aldığım pijamalar geldi. çok beğendim tavsiye ederim.
Önden düğmelimi pijaman?birde dün arkadaşıma gittim 2aylık cocuk bile nerdeyse yatamıcak gibiydi iyi düşün sen bilirsib ama ..görsel olarak güzelde cok uzun süre kullanamazsınkızlarr dün aldığım pijamalar geldi. çok beğendim tavsiye ederim.
Seninle aynı günde benim de 1214 gr çıkmıştı canımGünaydın kızlar 10 gündür pek olamadım buralarda.. ozledim hepinizi. evde kayınvalidem vardı giremedim hiç nete işten güçten. okulda da son zamanlar notlar, veliler koşuşturmaca şeklinde geçti hep. arada girip geriden takip edebildim sadece. hala da geçmişi okuyorum daha 90 küsür Sayfam var yetişmeye cumayı okuyorum geçen haftakiinşallah herkes iyidir. biz de pazartesi kontrole gittik 1250 gr olmuş kızım. baksanıza fotosuna nasıl belli artık yüzü :)
Canım çok güzel olmuş, iyi Günler'de kullan inş. Tülünü nerden aldın canım?Sağol canım ya instagramda falan herkes 50 lira, 60 lira istiyor taçla terliğe fazla geldi bana bende evde yapmayı denedim:)
Canım ne güzel maaşallah sana:) demek ki Allah'ım sana rahat bi hamilelik nasip etmiş, ne güzel. Bi fotonu koyarmısın merak ettim ben de 27+5 im bugün. Bu geçen haftaki fotom. Benim Göbek de bazılarına göre küçük gibi .Kızlar Günaydın ;
Bakıyorum şöyle bir herkese , herkesin belli bir sorunu var ağrısı , yorulması vs vs. Bende neden hiçbir şey yok ? Ne ağrım var , ne yorulmam var ne kusmam ne mide bulantım ne ödemim. Sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Hatta öyle ki kocam artık , milletin karnı burnunda yürüyemiyor, seni bıraksak koşarak gidecek bir yerlere diyor. Öyle de gerçekten. İş yerinde de artık hantallaşmadın kız sen daha 7.ay oldu maşallah diyorlar. Halime şükür ediyorum da hamilelik semptomlarını yaşamıyorum kızlar ben. Anormal bir hamilelik geçiriyorum sanıyorum. Daha karnım yeni yeni şekillenmeye başlıyor , hamile bluzu pantolonu bile daha almadım. Geçen müdür bulantıların ne alemde diyor? Dedim müdürüm ben 7.aydayım. Oha lan doğurcan nerdeyse dedi adam ...aynen böyle dedi. Adam 3 aylık falan zannediyormuş beni. Anormal bir hamilelik benim ki anlamadım ki ben.
Bana koyulmus migren teshisi yok ama basim agriyinca hamilelikten oncede gecmezdi hemen.majezik yada dolorex yutardim.simdi parol o yuzden yetmiyobide preeklamsi olabilir diyo internette ya bas agrilarim hic ertesi gune sarkmazdi hamilelikte yasar oldum bunugeçmiş olsun canım iyi gelmesine sevindim. ibrahim saraçoğlu da migren hastaları ağrılarının olacağını anlar, anladıkları zaman bir patates haşlayıp yesinler demişti. demek ki hem içerden hem dışardan faydası var patatesin.
Akinti bende de cok hep gunluk ped kullanirdim hamil kalinca biraktim onlarda kulodum var gunde en az iki kez degistiriyorum cogu zaman daha fazla.sikalim disimizi ne kaldi doguma son 3 ayKızlar şunu soracağım ;
Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?
Bazen dustan yada tuvaletten cikiyorum tertemizim ohh demeden bi islaklik ve hadi git degistir tekrar camasiri. Zaten kulot yikamaktan biktim vallaKızlar şunu soracağım ;
Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?