2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar dünde yazmıştım ama tekrar yazmak.istedim. Dun yeni.gittiğim doktorum bebeği aşağıda taşıdığımı , bunun erken doğuma sebep olabileceğini söyledi. Ama ağrım, sancım olmaması çok şükür benim için iyi bir şey. Daha önce benim gibi bebeğini aşağıda taşıdığını duyan oldu mu? Kızım inş zamanını bekler ...

mrb kizlar yikanabilir organik bezler varmis cok iyi diyorlar bu konuda bilgisi olan varmi ..

Nasil anlat barii nerde otur ulur asker mi esin.lojmanlar vs bilgi verebilirmisin il hakkindda

Yok ben öğretmenim. Biz van merkezdeydik. Ama arkadasimin esi askerdi edremit lojmanlarda oturuyorlardi. Göl manzarali, sakin guzeldi evleri. Genel olarak da memnunlardi. Sizin neresi bilmiyorum tabi ama. Gidilebilecek en iyi yerlerden biri havaalani dibinde. Yemek yenecek oturulacak vakit gecirilecek mekanlar var. Yazin da bebisinizle göl kenarinda piknik yaparsiniz bence memnun kalirsiniz.

evet canım edebiyat...bizim ek dersleri hesaplayan hoca ancak bir kurs açıp 5 haftayı sonraya aktarabileceğimi söylemişti...ben de halk eğitime gittim kurs açmak istediğimi söyledim diksiyon krsu açabiliyoruz biz...burdaki halk eğitimde temmuz 1 ve eylul 1 arasında kurs acılıyor yaz döneminde..diksiyon kursu 80 saat sürüyor bir günde en fazla 8 saat verebilirmişiz dolayısıyla 10 haftada kurs bitiyor...son haftalarda ağırlasınca baska hocadan rica edeceğim yerime derse girsin diye...ben çözümü böyle buldum şimdilik sen de arastır canım baska secenek yok benim arastırdığım kadarıyla...

elllerine sağlık canım ne güzel el emeği göz nuru...

Kızlar merhaba
Bugün çok yoruldum 3 saat avm de dolaştık . Eve geldim idrarımı yaptıktan sonra idrarımda pembelik farkettim, şuan 3 kere idrara çıktım ve idrarımda pembelik var, bebeğim hareket ediyor ve öyle ağrım yok. Sadece belim ağrıyor . Doktora girsem mı. Yoksa kanı takip mi etsem

bence kesinlikle dr unu aramalısın cnm. son aylardayız sonuçta dikkat etmek lazım

canim dr.nu bilgilendir ne olur olmaz insallah sikintili bir durum yoktur...

Tamm cnm gorursen foto paylaşırsan sevinîrim

Alıntı yapamyrm sağolun kızlar yazmssnz :* hassas bi dönemdeyiz gerçekten kimse bizi anlamıyr bu arada benim kasık ağrısı gibi asagida yanda agrm var karnm büyüyor ondan sanırım sırt ağrısı ve wc ihtiyacım arttı :) ve kızım cok fazla hareketli maşallah doğduğundada böyle olursa yandım :)) sanrm haftaya bi doktora gidicem ağrılam böyle giderse

Hamile külodu yerine xxl pamuklu almak daha mantıklı diyorsun . o da olabilir aslında. Ped e de olumsuz bakıyorsunuz. ama günde 3 kere değiştirmem gerekiyor
Canm bencede ped kullanma tahriş eder özellikle sıcak havada pamuklu büyük beden çamaşır kullanyrm bide dışarda kilot degistiremedgm için bebeklerin agzlarni silmek için hazır küçük tulbentler varya beyaz pamuklu onlardan kullanyrm yıka ütüle mis napayım bende başka yolunu bulamadim ped yasak dene istersen ins alıntı olmuştur :)

Canm ben 450ye aldm nette sitesi var mi bilmiyorum ama resim koyayım becerebilirsm
Bunu ben cçektim kısa değilde tacli olucak canm birazda cicek ilave ettirdim :) yeni yapılıyor benimki eve gelincede paylasrm 450ye aldm 2 yasa kadar yatar yatağıda var uyku setinin altında sağlam gayet

Eklentiler

• 20150602_185509.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 133
Kizlar bugun ben de bel agrisi basladi, daha dogrusu sirtima dogru. Baska bir agrim sancim yok. Sizde de var mı? Etkrn dogumdan falan korkar oldum bu aralar
Benimde agrm cok var yordum kendimi birazda eşimle didistik ondan sanrm bnde 40. Haftayı gorcegimi pek sanmyrm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…