mrb kizlar yikanabilir organik bezler varmis cok iyi diyorlar bu konuda bilgisi olan varmi ..
çok geçmiş olsun canım.çok sağol.inşallah geçer.progestan 200 lük günde 3 tane ve haftada bir pruloton iğne cnm .....ama tabi benim başka sıkıntılarda vardı rahim ağzı kısalması gibi İNŞALLAH senin öyle bir durum yok geçer bir süre sonra bu durum....
sağol canım inşallah.yok artık gitmiyorum faruk beye.ben bu sıralar pek giremiyorum kuzum siteye o yüzden görmedimya inş vaktinde gelir prenses. inş sağlıkla kucağına alırsın cnm. faruk beye gitmiyorsun sanırım artık
canim cok hosmus bitince paylasirsan sevinirim...Canim ben bundan yapicam malzemeleri aldım da Eki Görüntüle 1553804
Nasil anlat barii nerde otur ulur asker mi esin.lojmanlar vs bilgi verebilirmisin il hakkindda
evet canım edebiyat...bizim ek dersleri hesaplayan hoca ancak bir kurs açıp 5 haftayı sonraya aktarabileceğimi söylemişti...ben de halk eğitime gittim kurs açmak istediğimi söyledim diksiyon krsu açabiliyoruz biz...burdaki halk eğitimde temmuz 1 ve eylul 1 arasında kurs acılıyor yaz döneminde..diksiyon kursu 80 saat sürüyor bir günde en fazla 8 saat verebilirmişiz dolayısıyla 10 haftada kurs bitiyor...son haftalarda ağırlasınca baska hocadan rica edeceğim yerime derse girsin diye...ben çözümü böyle buldum şimdilik sen de arastır canım baska secenek yok benim arastırdığım kadarıyla...senin de branş edebiyattı değil mi? ne kursu acacaksın, bunu halk eğitim ile mi görüştün? bir de eğer öyle 1 gün çalışırsak aktarabiliryor muyuz kesin? ? çok sordum kusura bakma canım ama merak ettim. öyle bir durum varsa ben de gidip konuşayım olmazsa
elllerine sağlık canım ne güzel el emeği göz nuru...Kızlarr kendime lohusa tacı ve terliği yapmak için malzeme aldım geçen hafta sonu
Bu ilk denemem bakalım, o zamana kadar canım sıkıldıkça değişik birkaç tane yaparım diyorum
Şöyle olsun böyle olsun derken bu çıktı ortaya:)
Eki Görüntüle 1553850
Kızlar merhaba
Bugün çok yoruldum 3 saat avm de dolaştık . Eve geldim idrarımı yaptıktan sonra idrarımda pembelik farkettim, şuan 3 kere idrara çıktım ve idrarımda pembelik var, bebeğim hareket ediyor ve öyle ağrım yok. Sadece belim ağrıyor . Doktora girsem mı. Yoksa kanı takip mi etsem
canim dr.nu bilgilendir ne olur olmaz insallah sikintili bir durum yoktur...Kızlar merhaba
Bugün çok yoruldum 3 saat avm de dolaştık . Eve geldim idrarımı yaptıktan sonra idrarımda pembelik farkettim, şuan 3 kere idrara çıktım ve idrarımda pembelik var, bebeğim hareket ediyor ve öyle ağrım yok. Sadece belim ağrıyor . Doktora girsem mı. Yoksa kanı takip mi etsem
canim banada kullan at kolay geliyor ama yikanabilir bezde organik oldugu icin denemek istiyorum acikcasiCanım ben de onu ağustos anneleri nde okudum ama kullan at bna daha mantikli geliyor
Tabi veririm canım; Bayrampaşa forumda ki aksesuarcıda ( tam adını hatırlayamıyorum, köşede bi dükkan ) vardı ama kırmızı ve gri sana uyarsa, bi de pembenin puantiyelisi vardı 17 tl ama ben tek pembe arıyorum pazara da baktım orada da tek pembe bulamadım bi daha kız çocuğu reyonlarına bakıcam kıyafetçilerin; bulursam yazarım canım
Canm bencede ped kullanma tahriş eder özellikle sıcak havada pamuklu büyük beden çamaşır kullanyrm bide dışarda kilot degistiremedgm için bebeklerin agzlarni silmek için hazır küçük tulbentler varya beyaz pamuklu onlardan kullanyrm yıka ütüle mis napayım bende başka yolunu bulamadim ped yasakHamile külodu yerine xxl pamuklu almak daha mantıklı diyorsun . o da olabilir aslında. Ped e de olumsuz bakıyorsunuz. ama günde 3 kere değiştirmem gerekiyor
canim banada kullan at kolay geliyor ama yikanabilir bezde organik oldugu icin denemek istiyorum acikcasi
Canm ben 450ye aldm nette sitesi var mi bilmiyorum ama resim koyayım becerebilirsmkızlarr dün aldığım pijamalar geldi. çok beğendim tavsiye ederim.
bir de Ahşap sepet Beşik alanlar vardır . marka ve fiyat alabilir miyim. burada çok Pahalı. internetten almayı düşünüyorum. lütfeeeen birileri yardım etsin beşikle Kafayı yicemm
Bunu ben cçektim kısa değilde tacli olucak canm birazda cicek ilave ettirdim :) yeni yapılıyor benimki eve gelincede paylasrm 450ye aldm 2 yasa kadar yatar yatağıda var uyku setinin altında sağlam gayetkızlarr dün aldığım pijamalar geldi. çok beğendim tavsiye ederim.
bir de Ahşap sepet Beşik alanlar vardır . marka ve fiyat alabilir miyim. burada çok Pahalı. internetten almayı düşünüyorum. lütfeeeen birileri yardım etsin beşikle Kafayı yicemm
Benimde agrm cok var yordum kendimi birazda eşimle didistik ondan sanrm bnde 40. Haftayı gorcegimi pek sanmyrm:)Kizlar bugun ben de bel agrisi basladi, daha dogrusu sirtima dogru. Baska bir agrim sancim yok. Sizde de var mı? Etkrn dogumdan falan korkar oldum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?