13kilo aldım diyordun hiç ne kalça var ne bişiy arkadaşım :)şanslısınEki Görüntüle 1553397
Biraz gülelim dedim Foça da yana yakına wc ararken halam çekmiş :):):)
cnm hikaye uzun ama kısaca anlatayım :) randevumda tesadüfen ağrım olduğunu söyledim ve bebek sürekli aşağıdaydı kasıklarıma baskı yapıp sık idrara çıkmama neden oluyordu muayenede rahim ağzı sınırda dedi 2,5 cm e inmiş normali 4 cm miş.....sonra detaylıya gönderdi perinatolog 2,00 cm ölçtü dikiş için kararsız kalınca 10 gün sonra kontrole gel dedi kontrole gittim 1,7 cm e düşmüş bir gün sonrada dikiş için kendi doktoruma gittim ölçtü ve 2,3 cm e çıkmış anlayacağın kapanma var diye sadece istirahat ediyorum ve bu ilaçları kullanıyorum tabi sık idrar kalmadı bebeğim artık göbek üztünde genelde ve ağrım çok nadir oluyor yarın randevum var.....bakalım nolacak ...senin neden iğne kullanman gerekiyor?Rahim agzın ne kadarmış cnm ..bendher hafta pruloton kullanıyorum ...
15 artık13kilo aldım diyordun hiç ne kalça var ne bişiy arkadaşım :)şanslısın
Guldurdun beni ilahi yacnm zaten nickin de cubukkraker cuk oturmus) saka bi yanada benim bebis 1500 gr olmus ben 2 kilo aldim toplam.eskiden bana olmayan kiyafetlerim oluyor sadece karin kismi gelmiyor ) bizi yiyolar gercktn
Cnm bendede baştan beri düşük riski erken doğum riski var en başından 17.haftaya kadar kanamamoldu şimdiler de şükür ,çift rahimliyim onda. N oluyormuş ...bnm de bebekin başı aşadaydı 3hafta falan ,o ara rahim ağzını ölçtürmeye başladım şüana kadar hep 3,5cm çıkıyor kısalma yok ama ben hep ölçtürüyorum ve çok kendimi yormamaya çalışıyorum ve her hafta prulotonum var o rahmi uyutuyormuş yoksa erken doğum olabilirmiş ,en son dr a gitti ğimde dr hemen doğum olacakmış gibi durmuyor rahim ağzın iyi demişti bakalım hayırlısıcnm hikaye uzun ama kısaca anlatayım :) randevumda tesadüfen ağrım olduğunu söyledim ve bebek sürekli aşağıdaydı kasıklarıma baskı yapıp sık idrara çıkmama neden oluyordu muayenede rahim ağzı sınırda dedi 2,5 cm e inmiş normali 4 cm miş.....sonra detaylıya gönderdi perinatolog 2,00 cm ölçtü dikiş için kararsız kalınca 10 gün sonra kontrole gel dedi kontrole gittim 1,7 cm e düşmüş bir gün sonrada dikiş için kendi doktoruma gittim ölçtü ve 2,3 cm e çıkmış anlayacağın kapanma var diye sadece istirahat ediyorum ve bu ilaçları kullanıyorum tabi sık idrar kalmadı bebeğim artık göbek üztünde genelde ve ağrım çok nadir oluyor yarın randevum var.....bakalım nolacak ...senin neden iğne kullanman gerekiyor?
Yok be cnm ilahi :)sen tanpon gormemişin :))vc işi sakat dışarı çıkmaya çok gelmez mazallah sokağın ortasına bırakıverirm diye korkarım yani :)15 artık
Ay cnm fotoda öyle arka tampon berbat :)
Demek hepimiz aynı durumdayız wc işi olmasa pek rahat edicektik ama :)
ya ne guzel herkes el emegi bir seyler yapiyor ben neden beceriksizim:))eline saglik simdiden...ben de yaptiririm artik...Sagol canim. Suslemeyi de kendm yapacagim malzemelerimi aldim bir kac eksigivarmsadece. Btince resmini atarim size de.
teyzemin kızında aynı sorun vardı ayağa bile kalksa kan boşalıyordu şimdi kızı 12 yaşında maşallah ...benimde 3 ay oldu lekelenme şeklinde ilk haftalar parça bile düşmüştü...ne diyelim bu da bir imtihan ALLAHım burdaki tüm arkadaşlarada bizede hayırlı sağlıklı ve vaktinde doğum nasip etsin......senin 3,5 çok normal EVELALLAH hiçbişey olmaz ...ama yorgun hissediyorum kendimi İNŞALLAH geçer bu günler....Cnm bendede baştan beri düşük riski erken doğum riski var en başından 17.haftaya kadar kanamamoldu şimdiler de şükür ,çift rahimliyim onda. N oluyormuş ...bnm de bebekin başı aşadaydı 3hafta falan ,o ara rahim ağzını ölçtürmeye başladım şüana kadar hep 3,5cm çıkıyor kısalma yok ama ben hep ölçtürüyorum ve çok kendimi yormamaya çalışıyorum ve her hafta prulotonum var o rahmi uyutuyormuş yoksa erken doğum olabilirmiş ,en son dr a gitti ğimde dr hemen doğum olacakmış gibi durmuyor rahim ağzın iyi demişti bakalım hayırlısı
Seninde inş vakit çabucak geçer ,
Bende yapamıyorum canım yalnız değilsin bende instagramdan bakıyorum güzel bişeyler bulursan paylaşalım fikir olsunya ne guzel herkes el emegi bir seyler yapiyor ben neden beceriksizim:))eline saglik simdiden...ben de yaptiririm artik...
gittim canım.iki gündür anlatıyorum ya işte bebeğin başı çok aşağıda erken doğum riskin var dedi.progestana başladı.sancılar karındaki sertlikler sık tuvalete gitme hepsi bu yüzdenmiş
İnş cnm ...hakkımızda hayırlısı olsun ,yüaz kaldı şıüunun şurasında kaç hafta var ,bende bir iki hafta yatmıştım o ara eşim vardı kimdüse gelemedi yanıma eşim sabah kahvaltımı bırakıp işe gidiyordu ben paso yatakta depresyonun eşiğindeydım ...şu ara şükür rabbim iyş etti cü,teyzemin kızında aynı sorun vardı ayağa bile kalksa kan boşalıyordu şimdi kızı 12 yaşında maşallah ...benimde 3 ay oldu lekelenme şeklinde ilk haftalar parça bile düşmüştü...ne diyelim bu da bir imtihan ALLAHım burdaki tüm arkadaşlarada bizede hayırlı sağlıklı ve vaktinde doğum nasip etsin......senin 3,5 çok normal EVELALLAH hiçbişey olmaz ...ama yorgun hissediyorum kendimi İNŞALLAH geçer bu günler....
Sidelya bak aklıma geldi sen suyunun içine azda olsa limon sık o da odeme iyş geliyor ,hemde idrar sokturucu etkisi var ,dene bakalım belki iyi lügelirben bu sıralar pek giremiyorum kuzum siteye o yüzden görmedimya inş vaktinde gelir prenses. inş sağlıkla kucağına alırsın cnm. faruk beye gitmiyorsun sanırım artık
Bende aynı cnm ,biz şanssızız valla ,üniydi sınavlardı derken hiç bişiy oğrenemedim :)bizde satın alırız napakya ne guzel herkes el emegi bir seyler yapiyor ben neden beceriksizim:))eline saglik simdiden...ben de yaptiririm artik...
benimde yanımda kimse yok ...şükür bugünümüze elbet...down send düşük risklede olsa çıktı ama detaylıda sorun yok dendi anlayacağın biri bitip biri başlıyor.....galiba bende depresyondan yeni sıyrılıyorum herşey batıyordu şimdi iyiyim şükür....İnş cnm ...hakkımızda hayırlısı olsun ,yüaz kaldı şıüunun şurasında kaç hafta var ,bende bir iki hafta yatmıştım o ara eşim vardı kimdüse gelemedi yanıma eşim sabah kahvaltımı bırakıp işe gidiyordu ben paso yatakta depresyonun eşiğindeydım ...şu ara şükür rabbim iyş etti cü,
maalesef o bende de oluyor son haftalarda eşim gülüyor halime.. az süre bile olsa tutmıcaz sanırım tek çare bu..
Yav neden yaptırdınki testleri ...aldırıvakmısınki ,ben hiç birini yaptırmadım ayüten stresliyim ,ne gerek varbenimde yanımda kimse yok ...şükür bugünümüze elbet...down send düşük risklede olsa çıktı ama detaylıda sorun yok dendi anlayacağın biri bitip biri başlıyor.....galiba bende depresyondan yeni sıyrılıyorum herşey batıyordu şimdi iyiyim şükür....
neyse ki gecici bi durum ama kegel egzersizi mi neydi drlar onu oneriyolarmış normal doğumdan sonraBende kaçırıyorum bazen
yok canimmm nerde senin gibi olmak;(( ama hayalim senin gibi olmak .ben gayet tombisimGuldurdun beni ilahi yabu lakabi zayifligimdan oturu universite arkadaslarim takmisti bana.evlenince yaklasik 10 kilo aldim ama hamilelikte yavas aliyorum.sende benim gibisin demekki.ama bebisine masallah ne guzel beslenmis kilosu yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?