• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
normal olur öyle flan diyenler oldu ama bende ilerlemesinden korkuyorum..
çok teşekkürederim, basura çevirmeden görüneceğim..

Bende korkumdan artık suyu çok içiyorum 2.5-3 litre
Sabahları kalkar kalkmaz kahvaltıdan yarım saat önce 3 gün kurusu 2 kuru erik yiyorum ılık su içip yarım saat bekliyorum
Beyaz ekmek yerine kepekli, tam tahıllı falan yiyorum
Zeytinyağlı salatalar, yemekler iyi geliyormuş sindirime
Birde kattina salatalık ye demişti ağzım boş kaldıkça salatalık yiyorum zaten mevsimi de kalorisi de yok
Bunlardan sonra biraz daha iyiyim
Bir de doktoruma sordum o da prebiyotik hap verdi onu içiyorum arada çok şiş hissedersem kendimi

Kızlar 50 gr şeker yüklemesi sonucu tokluk 168 çıktı 140 olması gerekiyormuş. Moralim bozuldu. Normalde şeker tüketen biri değilim. Dikkat ediyordum hamilelikte neden böyle çıktı:110: 100 gr mı yükletcem şimdi doktorumla daha konuşmadım. 50 gr zor yüklettim zaten offf stres oldum
evet 140 üstü ise 100 yüklüyorlar.
o da 4 bardak ediyor.inşallah diyetle düşer benimde sınırda malesef.
bende hayretler içindeyim nasıl yüksek çıktı diye.

Hadi son bi gayret canım sonrası da son olsun inş bi daha gerekmez hepsi normal çıkar; Kattina canım magnezyumu neye göre verdi Meltem Hn; tahlile göre mi ağrın var diye mi benim de bacak kramplarım var madensuyuyla idare ediyorum ama arada artıyor bişey demedim ama Dr a, daha doğrusu unuttum
cnm kendisi sordu kramp oluyormu diye bir kere gece oldu dedim tmm yazıyorum ama hergün mü gün aşırı mı test sonuçlarına göre telle bilgi vereceğim dedi..

evet 140 üstü ise 100 yüklüyorlar.
o da 4 bardak ediyor.inşallah diyetle düşer benimde sınırda malesef.
bende hayretler içindeyim nasıl yüksek çıktı diye.

Bir de ben zaten 2 hafta da bir ölçtürüyordum 120 lerde çıkıyordu. Anlamadım yani 100 gr daha yükletmem sanırım.

Geçmiş olsun canım Aman daha dikkat et bundan sonra Allah korusun.. Hareketlerini hissetmen iyi ama yinede içini rahatlatmak istersen doktora görün derim ben
Doktor a gitmeyi düşünüyorum da acil bile gitsen 2 saatten önce almıyorlar orda yorulacagima dinleneyim dedim ama yine de bu aksam a kadar ki hareketlere göre karar vericem galiba çünkü bu ay zaten 2 kez randevum var çok fazla da gitmek istemiyorum doktor a

Canim bn de ayni soruyu sormak icin girmistim foruma.. Bn de cok sukur dusme falan olmadi ama iki gundur cok az hissediyorum hareketlerinio_O zaten hareketlerini cok gec hissetmeye basladim, tam hersey normale dondu derken yine azaldi tekmeler:KK42:

Offf off cok mu evham yapiyoruz acaba:KK14:
Sakinan göze çöp batar derler ya çok korkuyorum dönüşü duruşu herseyi etkilermis oysa bizi hissetmemizi. Renkli usg fotoğrafı hep baş ucumdaydi bi ara sabah akşam her fırsatta bakıp seviyordum kaldırdım annem kafayı yiceksin dedi. Gerçekten öyle en ufak bişey de şimdi odum kopuyor
canım inşallah bişey yoktur.ufak düşmeyse bişey olduğunu sanmıyorum.bende ilk hamileliğimde
merdivenden düşmüştüm.popo üstüne oturdum Allahtan.hareketlerini kontrol et.
benimde bazen çok bazen az hareket ediyor.
oyy en çok korktuğum şey bir de merdivenlerden düşmek ben karnima zarar gelmesin diye biraz yan attım kendimi ama çok hafifti. Çok şiddetli olanlarda tehlike oluyormuş. Böyle üstüne gelince acaba ondan mi diye korkuyorum inşallah bişey olmaz Allah korusun meleklerimizi :(

taze kandı evet,
koyu, kirli yada pıhtı değildi..
açık kırmızı kandı..çok korktum ama takip ettiricem
Korkmaya gerek yok kabiz olmamaya çalış geçer zaten zamanla
Kızlar 50 gr şeker yüklemesi sonucu tokluk 168 çıktı 140 olması gerekiyormuş. Moralim bozuldu. Normalde şeker tüketen biri değilim. Dikkat ediyordum hamilelikte neden böyle çıktı:110: 100 gr mı yükletcem şimdi doktorumla daha konuşmadım. 50 gr zor yüklettim zaten offf stres oldum
çok zordu ya benim de çok midem bulandı valla Allah yardimcin olsun

kızlar, bişey sorcam..
duyan duymayan gören görmeyen cevaplasın nolur..
lavaboda peçetede kan gördüm, sonra tekrar tekrar silip bakınca makat'tan geldiğini farkettim..
varmı poposundan kan gelen ?
Bir kez oldu bende canım. Ama cok azdi.Hafif bi kabızlık vardı ondan olmuş. Senin ki nasil cok mu kan vardi ?Kabızlık varsa çok zorlandiysan ondan olabilir.

Ben de oluyor arkadaşım ara ara kabızlık olduğu günler normal taze kan ise korkma küçük bir çatlak olmuş demektir ben çok çekiyorum hem çatlak hem hemoroid var
cnm ya hergün düzenli maden suyu kabızlığa birebir kızıma hamileyken bende çok çektim ama şükür bunda çözümü buldum bi dene derim..

canım ne güzel sonucta dr.un seni yönlendireceği dr. iyi dr.dur yoksa yönlendirme yapıp vebaline girmez... açık kapı bırakmış bu da sana secenek sunuyor bence bu gittiğinde netleştir cünki şaka maka az kaldı sanki...
evet bu inceliği çok hoşuma gitmişti...daha bi sevdim doktorumu..direk dedi başkasına yönlendiririm...evet kesinlikle başlamam lazım biran önceki doktorrda durumumu bilsin...

slm kızlar haftasonum çok kötü geçti c.tesi gece mide ağrısı ile uyandım ara ara mideme krap giriyodu yediğim bişiy dokundu sanırım ishalde oldum ama geçti hemen dün akşama kadar ara ara ağrım oldu sonra acile gittik berbat bir hastaneymiş gittiğim yerde 1 tane doktor bir sürü hasta muayne oldum doktor bebekle ilgili sıkıntı yok dedi mide için ilaç verdi tahlil istedi tahlil sonuçlarını görmem gerek dedi sonuçları bekledik sonrada doktor ameliyata girmiş çıkamadı bir türlü saatlerce bekledikten sonra kalabalıktan bunalım eve döndük mide ağrımda geçti zaten kendi doktorumu aradım en erken çarşambaya gün verdi doktorun bu kadar yoğun olmasından da sıkıldım değiştirsem mi diye ciddi ciddi düşünüyorum idrarım da glukoz çıktı şeker olma ihtimali yükseldi sşeker testini de yaptırcam bu gittiğimde 1 ayda heyet raporu isticem hergün uykusuz uykusuz işe gelmekten bıktım

Bir de ben zaten 2 hafta da bir ölçtürüyordum 120 lerde çıkıyordu. Anlamadım yani 100 gr daha yükletmem sanırım.
benden istemedi ama genelde 140 üstüne istiyorlar.
açıkçası bende hamur işi,şeker pek tüketmem nasıl fazla çıktı anlamadım.
sende normalde şeker varmıydı?neden 2 hafta da bir ölçtürüyordun?

ayyy seçim tartışmalarından başım şişti heee.ne seçimmiş beee..sabahtan beri hükümeti kurduk devirdik erken seçime girdik:KK70::KK70::KK70::KK70:ortamdan kaçtıkça beni buluyorlar:KK53::KK53:

ben kullanıyorum kan sullandırıcı..sendemi kullanıyordun

Evet canım clexane 0,4. Ben hala göbekten yapıyorum akşamları. Ama artık gerginleşti göbeğim çok acıyor ve kanıyor. Koldan ve bacaktan hiç denemedim. Sen nerden yapıyorsun. Bir de sabaha çevirmek istiyorum. Daha az gergin oluyor sabahları. 1 gün akşam yapmasam sabaha yapsam olur mu acaba.

benden istemedi ama genelde 140 üstüne istiyorlar.
açıkçası bende hamur işi,şeker pek tüketmem nasıl fazla çıktı anlamadım.
sende normalde şeker varmıydı?neden 2 hafta da bir ölçtürüyordun?
dirim senin doğum nezaman..doktor tarih verdi mi..kaçıncı haftalarda alıyorlar genelde sezaryan olunca..benimki 38. hafta gözüküyor bi sıkıntı çıkmazsa

Back