- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 33
yarın benimde randevum vR ısrarla tekrar,sorayım bakalım ne dicek. Bende iletirim. Bir de bişey soracağım hep aynı doktora mı godıyorsunuz yoksa farklı bir,doktora gorundunuz mu ? Ben daha hiç,farklı bır doktora gitmedim.canim zaten beni yoran da erken dogum ihtimalleri insallah sikinti degildir sadece yatarken rahatim kalktigimdaki hissiyatim olumlu olmuyor..bu hafta dr.a gidecegim bakalim ne diyecek yazarim burdan
500 cok fazlaymis canim biz sadece bebek icin istiyoruz kucuk bisey, e bebekte filan baktim aslinda birsuru marka var hangisi daha iyidir karar veremedimeşim 3 ay önce aldı Trotec diye bir marka nem alma cihazı 500 tl ye aldı 17 litre. illaki daha uygunları da vardır fakat bize çok gerekli olduğu için iyi birşey almak istedik. sahibinden.com a ve kadinlarkulubu.com a bir bak istersen cnm
canım bizim evimiz çok sıcak oluyordu. eşim bu sene horlamaya başlamıştı. wollex marka buhar makinesi aldık. 70 80 lira civarındaydı hatta. gayet memnunuz. adamın horlamasından kurtuldum yani. tavsiye ederim.500 cok fazlaymis canim biz sadece bebek icin istiyoruz kucuk bisey, e bebekte filan baktim aslinda birsuru marka var hangisi daha iyidir karar veremedim
Supermis canim fiyati filan cok iyi ortamin nemini olcup kenfi kendine duruyor mu peki.canım bizim evimiz çok sıcak oluyordu. eşim bu sene horlamaya başlamıştı. wollex marka buhar makinesi aldık. 70 80 lira civarındaydı hatta. gayet memnunuz. adamın horlamasından kurtuldum yani. tavsiye ederim.
500 cok fazlaymis canim biz sadece bebek icin istiyoruz kucuk bisey, e bebekte filan baktim aslinda birsuru marka var hangisi daha iyidir karar veremedim
canim zaten beni yoran da erken dogum ihtimalleri insallah sikinti degildir sadece yatarken rahatim kalktigimdaki hissiyatim olumlu olmuyor..bu hafta dr.a gidecegim bakalim ne diyecek yazarim burdan
Dualarimiz seninle cnm rabbim hepimizin yardimcisi olsun cok gecmis olsun allaha emanet olun bebisinleBen gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Canım Allah yardımcın olsun. InşAllah Sağlıcakla alırsın Bebeğini vakti geldiğinde kucağına.Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Rabbim bebeğini de seni de korusun inşallah. Dualarım seninle. Çok geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış cnm....Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Dualarimiz seninle cnm rabbim hepimizin yardimcisi olsun cok gecmis olsun allaha emanet olun bebisinle
Canım Allah yardımcın olsun. InşAllah Sağlıcakla alırsın Bebeğini vakti geldiğinde kucağına.
Rabbim bebeğini de seni de korusun inşallah. Dualarım seninle. Çok geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış cnm....
Gececek insallah canım... dinlenmene bak...Sağolun Allah razı olsun.
Çok yıprandım artık, hep iyi bakmaya çalıştım, çalışıyorum ama riskler peşimi bırakmıyor
Gunaydin canim hayirli haberlerle don insallah.Günaydın güzellikler hayırlı bereketli sağlıklı bir hafta olsun.. Rabbim kimin nerde şifa ihtiyacı varsa versin, çalışanlara iş kolaylığı versin.. Yoldayım dr gidiyorum umarım herşey yolundadır
Cok gecmis olsun canim bu zamana kadar geldik cok sukur canim bundan sonrasida cabuk gecer insallah moralini yuksek tutSağolun Allah razı olsun.
Çok yıprandım artık, hep iyi bakmaya çalıştım, çalışıyorum ama riskler peşimi bırakmıyor
Saol cnm inşallah.. İşim bitsinde çıkınca yazarım..Gunaydin canim hayirli haberlerle don insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?