2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah yardımcınız olsun.
dualarımız seninle inşallah sıkıntısız atlatırsınız.
Allaha emanet olun.

Ben 22.haftadan beri nöbet tutmuyorum canım rapor almadın mı sen?
Bizim mudur bir gunumu bosalttigi icin bana fazlasiyla kizgin, surekli okulda olmami istiyor, ustelik bahce nobetcisiyim 2.donemden beri ve bulundugum yer cok sicak. Aday ogretmen oldugum icin de biraz ustumuze geliyorlar

Sağolun Allah razı olsun.
Çok yıprandım artık, hep iyi bakmaya çalıştım, çalışıyorum ama riskler peşimi bırakmıyor
Hiç pes etme sen, dualarım seninle. İnşallah sağlıkla kucağına aldığında tüm riskler geride kalmış olacak

Çok geçmiş olsun canım..

Canım allah şifa versin, yardımcın olsun inşallah. Benim de sancım vardı düzenliydi hatta ben çarşamba günü doğum sancısının 100 olduğu kağıtta 45 çıktı sanıyordum ama düzenli 65lik sancılar ile yatırmış doktorum beni hastaneye.. Panik olmıyayım diye de dün taburcu olurken söyledi bunu.. Ama elhamdülillah dün taburcu olduk biz ve kasılmalarım durmuştu nst stabil olarak 13 gösteriyordu. Yani demek istediğim sancılarına takılma bak çok şükür hastanedeymişsin de inşallah düzelecektir. Kanaman da durur inşallah. Bol bol şifa ayeti oku elini bebeğine koyup bir de ya mübdiu çekmeni tavsiye ederim. İnşallah güzel haberler verirsin en yakın zamanda

Çok geçmiş olsun canım rabbim evladını sağlıklı bir şekilde vakti gelince sana bağışlasın inşallah dualarım seninle sen gönlünü ferah tut stres yapma

Günaydın güzel anneler
Biz bugün sonunda evimizde uyandık oğlumla :) dün doktorum son serumumuzu bağladı, nst de güzel çıkınca taburcu olduk. 10 poşet serum, 2 ciğer geliştirici iğne, sayamadığım kadar ilaç ve 11 nst ile son buldu hastane maceramız Şu an evde ilaç tedavim devam ediyor ama rahimdeki yumuşama geçmiş ve kasılmalarım durdu çok şükür :) idrar yolu enfeksiyonum için bugün son tettikler için hastaneye gideceğim inşalah onda da iyileşme vardır. Bizden haberler böyle, size de teşekkür edelim dedik duanızda unutmadığınız için hepiniz allaha emanet olun güzel anneler ve minikleri

geçmiş olsun canım..şükür geçmişsin evine...

geçmiş olsun canım..şükür geçmişsin evine...

Çok şükür misk ya :) oğlum için sıktım dişimi ama evimi eşimi hatta banyomu bile özlemişim rabbim tekrar korkutmasın ne beni ne sizleri inşallah bir dahaki hastane maceramız doğuma olsun inşallah ama tabi vaktindeki doğuma inşallah

inş kuzum inşşş..özlenmezmi ya...şurda işe geliyoruz yaptıımız ne varsa biran önce mesai bitsede evimize gitsek diyoruz ki sen hastanesin kaç zamandır..dikkat et kendine

Kızlar kan uyuşmazlığı olanlar aşı yi 28. Haftada mi illa olmak lazım 7. Ay da iğne vurulacak demişti doktor m. Şimdi 28. Haftamdayim ne yapsam bilemedim

Günaydın arkadaşlar :)

Biz tatilden döndük, kazasız belasız güzel bi 10 gün geçirdik, oğluşum beni hiç üzmedi, hep kıpır kıpırdı :) umarım ben de onu çok yormamışımdır dicem ama baya bi yürüdük gezdik 10 günde 3 kilo vermişim :) tabi bunda ispanyada hamur işi bulamamış olmamızın da etkisi vardır :) sürekli deniz ürünü yemekten çocuğu omega3 manyağı yapmış olabilirim.. bi süre hiiç deniz mahsülü görmek istemiyorum :))

10 günde forum deli gbi ilerlemiş tabi, geriye dönük okumam mümkün değil, umarım herkes iyidir çok fazla birşey kaçırmamışımdır.. bi süre geriden geldiğim için sizin konuşup bitirdiğiniz konular hakkında sorular sorarsam kusuruma bakmayın lütfen :)

Hastalarimiza acil sifalar diliyorum. Bende sag tarafim gozum burnum bademcik fena..tek tarafli felc durumdayim.naneler limonlar idare ediyorum.kendikendime sewiniyodum kis boyu hic hasta olmadim die ama bu havalar carpti benide..

Allaha emanetsiniz cnm dik dur meleğini düşün inş. sağ sağlim kucaklarımıza alıcaz vakti geldiğin de bunu düşün.
çok çok geçmiş olsun.....

Kızlar kan uyuşmazlığı olanlar aşı yi 28. Haftada mi illa olmak lazım 7. Ay da iğne vurulacak demişti doktor m. Şimdi 28. Haftamdayim ne yapsam bilemedim
doktorunu ara istersen..bizim gelin öyle yapmıştı..iğneyi kendi almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…