Allah yardımcınız olsun.Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Bizim mudur bir gunumu bosalttigi icin bana fazlasiyla kizgin, surekli okulda olmami istiyor, ustelik bahce nobetcisiyim 2.donemden beri ve bulundugum yer cok sicak. Aday ogretmen oldugum icin de biraz ustumuze geliyorlarBen 22.haftadan beri nöbet tutmuyorum canım rapor almadın mı sen?
Hiç pes etme sen, dualarım seninle. İnşallah sağlıkla kucağına aldığında tüm riskler geride kalmış olacakSağolun Allah razı olsun.
Çok yıprandım artık, hep iyi bakmaya çalıştım, çalışıyorum ama riskler peşimi bırakmıyor
Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Günaydın canım aynısı bu gece banada olduGunaydin kizlar.gece hic uyuyamadim bacaklarim ve belim cok agridi.su aylar carcabuk gecsin Allah im biran once dogum vakti gelsin.
Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Çok geçmiş olsun canım rabbim evladını sağlıklı bir şekilde vakti gelince sana bağışlasın inşallah dualarım seninle sen gönlünü ferah tut stres yapmaBen gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Al benden de o kadargünaydın millet ne kadar kasvetli birgün bir gr çalışasım yok
güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın güzellikler hayırlı bereketli sağlıklı bir hafta olsun.. Rabbim kimin nerde şifa ihtiyacı varsa versin, çalışanlara iş kolaylığı versin.. Yoldayım dr gidiyorum umarım herşey yolundadır
geçmiş olsun canım..şükür geçmişsin evine...Günaydın güzel anneler
Biz bugün sonunda evimizde uyandık oğlumla :) dün doktorum son serumumuzu bağladı, nst de güzel çıkınca taburcu olduk. 10 poşet serum, 2 ciğer geliştirici iğne, sayamadığım kadar ilaç ve 11 nst ile son buldu hastane maceramızŞu an evde ilaç tedavim devam ediyor ama rahimdeki yumuşama geçmiş ve kasılmalarım durdu çok şükür :) idrar yolu enfeksiyonum için bugün son tettikler için hastaneye gideceğim inşalah onda da iyileşme vardır. Bizden haberler böyle, size de teşekkür edelim dedik duanızda unutmadığınız için hepiniz allaha emanet olun güzel anneler ve minikleri
geçmiş olsun canım..şükür geçmişsin evine...
inş kuzum inşşş..özlenmezmi ya...şurda işe geliyoruz yaptıımız ne varsa biran önce mesai bitsede evimize gitsek diyoruz ki sen hastanesin kaç zamandır..dikkat et kendineÇok şükür misk ya :) oğlum için sıktım dişimi ama evimi eşimi hatta banyomu bile özlemişimrabbim tekrar korkutmasın ne beni ne sizleri inşallah bir dahaki hastane maceramız doğuma olsun inşallah ama tabi vaktindeki doğuma inşallah
Allaha emanetsiniz cnm dik dur meleğini düşün inş. sağ sağlim kucaklarımıza alıcaz vakti geldiğin de bunu düşün.Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
doktorunu ara istersen..bizim gelin öyle yapmıştı..iğneyi kendi almıştıKızlar kan uyuşmazlığı olanlar aşı yi 28. Haftada mi illa olmak lazım 7. Ay da iğne vurulacak demişti doktor m. Şimdi 28. Haftamdayim ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?