2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet bende yun daha iyi isitir diye düşünmüştüm bir suru eksigi var bebisimin
Beşik aldın mi sen. Nasıl birsey almayi düşünüyorsun sepet mi mobilya mi. Benim sepet besikler hoşuma gidiyor ama mobilya besiklerde cekmeceli oluyor ya o bakımdan iyi oluyor.

Bak benim aklıma hiç gelmedi ateş ölçer filan. Başka sağlıkla ilgili ne aldın. Ilk olduğu için herşeyi zamanla alırız ogreniriz diye düşünüyorum

canım benımde oyle sert hep ama normalmış..sabahları dinçim hamıle dewıl gıbı ama aksama dogru uzun ve genıs arac moduna gırıorum

Beşik aldın mi sen. Nasıl birsey almayi düşünüyorsun sepet mi mobilya mi. Benim sepet besikler hoşuma gidiyor ama mobilya besiklerde cekmeceli oluyor ya o bakımdan iyi oluyor.
Yok cnm onu almadim ...almak istedigim kraft markali park yatak var 3 -4 yasina kadar onu kullanirim diyorum yatak odama koyucam, oturma odasinada minik bir besik alicam onu da asagiya yukledim cnm..bir de sifonyer alicam zaten 4 yasina geldiginde cocuk odasi alicaz insllh ...saglikla bir anneciklerine gelsinlerde

canım benımde oyle sert hep ama normalmış..sabahları dinçim hamıle dewıl gıbı ama aksama dogru uzun ve genıs arac moduna gırıorum
ya canim sabah bile artik kalktigimda sert onceden sabahlari iyiydim gittikce her anima yayildi sertlik korkumdan yemek yerken dusune dusune yiyorum bu hafta tekrar gidecegim bakalim ne diyecek dr.

Yok dr.um söylemedi, kızımda tuttuğum şeker tablosunun arkasında yazıyordu ona istinaden 2. saati almıştım. Cuma günü endokronolojiye gittim. Mevcut diyetine uy 1 ay sonra göreyim dedi. Form falanda vermedi. Ona sordum oda 1. saati de kontrol et dedi. Unutmuşum ölçme işlemini, bugün ilk kanı aldım 144, aynı yeri silip tekrar ölçüm yaptım 160 çıktı onada bir şaşırdım. Sanırım ikinci kanı almak lazımmış ben hep ilk kanı ölçüyordum. Bugün anneme sordum oda şeker hastası o iki el arasında aynı anda yapılan ölçüm bile farklı çıkıyor dedi.

Selam kizlar, nasilsiniz bu hafta netim yoktu giremedim hic. bebisleriniz nasil bakalim, ben yaramaz kizimdan artik oyle okkali tekmeler yiyorum ki uykudan uyandiriyor beni
bu hafta kizima biseyler ormeye calistim, nasil olmus sizce

Eklentiler

• PS_20150607_163819.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 152

Geçmiş olsun. Nasıl geçeceğinin bir yolunu bende merak ediyorum ama. Bundan sonra acılı, baharatlı, kızartma vb. gıdaları tüketme. Bunlar sürekli tetikliyor. Kızımın doğumundan bir gün önce benimde çok kötü olmuştu yürüyememiştim bile o an ki fikrim acıyı geçirmekti duşta popoma sıcak su tuttum doğumu tetiklemişti. 37+3 de suyum geldi acil doğuma gitmiştim. Sıcak su oturma banyosu falan sakın yapma.

Bak benim aklıma hiç gelmedi ateş ölçer filan. Başka sağlıkla ilgili ne aldın. Ilk olduğu için herşeyi zamanla alırız ogreniriz diye düşünüyorum
Canım pişik kremi şampuan tırnak makası tarak losyon aldım ateş ölçer var alacağım küvet ve filesi var. alt açma kundak aldım ev tipi ana Kucağı aldım. Tabi canım ilk çocuk olunca tecrubesiziz hepimiz :)

Kizlar bu arada uzun zamandir buhar makinesi bakiyorum ama karar veremedim. Siz aldiniz mi acaba fiyati uygun ve ortamin nemini olcup kendi kendine duranlardan istiyorum ama sicak mi olmali soguk mu hic bilmiyorum. Soguk olanlarin sagliksiz oldugunu duymustum. Hangi markalari onerirsiniz.

Aaa bu besikte güzelmiş. Bende puset alırsam oturma odasında onu kullanırım diyorum. Mobilya istiyorum ama ev küçük kiraciyiz. Sepet beşik alırsam ayrıca şifonyer almak lazım. Bir de yatak almak gerekiyor tabi sepet besikte ya da oyun parkında. Kararsizim ama mobilya beşik alırım gibi geliyor

eşim 3 ay önce aldı Trotec diye bir marka nem alma cihazı 500 tl ye aldı 17 litre. illaki daha uygunları da vardır fakat bize çok gerekli olduğu için iyi birşey almak istedik. sahibinden.com a ve tutumluanne.com a bir bak istersen cnm

canim benim de sureklimsert özellikle üst kısım taş gibi sürekli öyle doktorum,normal dedi. Kimi de karında sertlik olması erken doğum,falan dedi korkuttu beni ama doktor normal deyince takmadım bende kafama.

Canim benim de kontrolüm yarın seninle gunlerimiz aynı şu iki gündür benim de sancim var gibi çok korkuyorum surekli tetikdeyim acaba döndü mu diye düşünüyorum yarın soracagim doktoruma
dönmesini neden bu kadar yadırgıyordunuz ki benimki 22. Haftadan beri baş aşağı duruyor. Karnımda takla atıp tekrar baş aşağı pozisyona giriyor ultrasonda canlı canlı gördük hatta bunu. Gittiğim her kontrolde soyluyor doktor baş aşağı duruyor diye. Ama bunu hiç bir,zaman sıkıntı olarak gormedi. Aşağı inmediği surece sıkıntı yok sonuçta. Tabi sizde,sancı da varmış ama dikkat etmek lazım.

KİZLAR BUGUN OY KULLANMAYA GİTTİGİMİZ SURADA YURURKEN SAG GOGSUMUN HEMEN ALTİNDA Bİ YİRTİLMA HİSSETTİM ANİDEN.DEDİM KESİN CATLADİM!! O AN ACİP BAKAMADİM TABİ.Bİ KAC DAKİKA SONRA YİNE OLDU VE AYY DEDİRTTİ BANA YANİ EPEY SİDDETLİ Bİ YİRTİLMA HİSSİYDİ.EVE GELDİM BAKTİM DİSARDA BİSEY YOK AMA SANİRİM İCERDE BİSEYLER YİRTİLDİ.SU AN CANİM ACİYO.
VAR Mİ ARANİZDA BU DURUMU YASAYAN????

canim benim de sureklimsert özellikle üst kısım taş gibi sürekli öyle doktorum,normal dedi. Kimi de karında sertlik olması erken doğum,falan dedi korkuttu beni ama doktor normal deyince takmadım bende kafama.
canim zaten beni yoran da erken dogum ihtimalleri insallah sikinti degildir sadece yatarken rahatim kalktigimdaki hissiyatim olumlu olmuyor..bu hafta dr.a gidecegim bakalim ne diyecek yazarim burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…