• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim zaten beni yoran da erken dogum ihtimalleri insallah sikinti degildir sadece yatarken rahatim kalktigimdaki hissiyatim olumlu olmuyor..bu hafta dr.a gidecegim bakalim ne diyecek yazarim burdan
yarın benimde randevum vR ısrarla tekrar,sorayım bakalım ne dicek. Bende iletirim. Bir de bişey soracağım hep aynı doktora mı godıyorsunuz yoksa farklı bir,doktora gorundunuz mu ? Ben daha hiç,farklı bır doktora gitmedim.

eşim 3 ay önce aldı Trotec diye bir marka nem alma cihazı 500 tl ye aldı 17 litre. illaki daha uygunları da vardır fakat bize çok gerekli olduğu için iyi birşey almak istedik. sahibinden.com a ve kadinlarkulubu.com a bir bak istersen cnm
500 cok fazlaymis canim biz sadece bebek icin istiyoruz kucuk bisey, e bebekte filan baktim aslinda birsuru marka var hangisi daha iyidir karar veremedim

500 cok fazlaymis canim biz sadece bebek icin istiyoruz kucuk bisey, e bebekte filan baktim aslinda birsuru marka var hangisi daha iyidir karar veremedim
canım bizim evimiz çok sıcak oluyordu. eşim bu sene horlamaya başlamıştı. wollex marka buhar makinesi aldık. 70 80 lira civarındaydı hatta. gayet memnunuz. adamın horlamasından kurtuldum yani. tavsiye ederim.

canım bizim evimiz çok sıcak oluyordu. eşim bu sene horlamaya başlamıştı. wollex marka buhar makinesi aldık. 70 80 lira civarındaydı hatta. gayet memnunuz. adamın horlamasından kurtuldum yani. tavsiye ederim.
Supermis canim fiyati filan cok iyi ortamin nemini olcup kenfi kendine duruyor mu peki.

şuan e bebekte nem alma cihazında indirim yok diye biliyorum cnm ama sürekli ürünler infirime giriyor. doğuma 2 ayımız var son ana kadar bekle derim cnm belki indirim olur. öpüyorum :KK200:

canim zaten beni yoran da erken dogum ihtimalleri insallah sikinti degildir sadece yatarken rahatim kalktigimdaki hissiyatim olumlu olmuyor..bu hafta dr.a gidecegim bakalim ne diyecek yazarim burdan

ben de bu hafta inanılmaz derecede ağrı hissediyorum karnımın altında cnm. dr a sorsan normalmiş ama ben yinede tedirginim :( inş şu süreci kazasız belasız sağlıklı bir şekilde atlatırız cnmm. öpüyorum :KK200:

Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım

Ben gene hastanedeyim. Yoğun kanamam oldu. Önceden plasenta önde diye oluyor diyorlardı, artık bir sebep de bulamıyorlar ve sancım çıktı biraz. Serumlarla durdurdular, bebeğim için akciğer geliştirici iğne vuruldum. Rabbim evladımı bana bağışlasın. Psikolojim çok bozuldu artık.
Dualarimiz seninle cnm rabbim hepimizin yardimcisi olsun cok gecmis olsun allaha emanet olun bebisinle

Canım Allah yardımcın olsun. InşAllah Sağlıcakla alırsın Bebeğini vakti geldiğinde kucağına.

Rabbim bebeğini de seni de korusun inşallah. Dualarım seninle. Çok geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış cnm....

Kızlar ben bu iki beşik arasında kaldı bana yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar günaydın iki beşik arasında kaldı bana yardımcı olabilir misiniz? Ilki oyun parkı ikincisi de baby tech beyaz kelebekler serisi sizce hangisini tercih etmeliyim

Dualarimiz seninle cnm rabbim hepimizin yardimcisi olsun cok gecmis olsun allaha emanet olun bebisinle

Canım Allah yardımcın olsun. InşAllah Sağlıcakla alırsın Bebeğini vakti geldiğinde kucağına.

Rabbim bebeğini de seni de korusun inşallah. Dualarım seninle. Çok geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış cnm....

Sağolun Allah razı olsun.
Çok yıprandım artık, hep iyi bakmaya çalıştım, çalışıyorum ama riskler peşimi bırakmıyor :(

Sağolun Allah razı olsun.
Çok yıprandım artık, hep iyi bakmaya çalıştım, çalışıyorum ama riskler peşimi bırakmıyor :KK43:
Cok gecmis olsun canim bu zamana kadar geldik cok sukur canim bundan sonrasida cabuk gecer insallah moralini yuksek tut

Back
X