Canim benim de kontrolüm yarın seninle gunlerimiz aynı şu iki gündür benim de sancim var gibi çok korkuyorum surekli tetikdeyim acaba döndü mu diye düşünüyorum yarın soracagim doktorumaSelam kızlar.benimle aynı haftalarda olup bebeğin başı aşağıda olan var mı ?bugün doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu erken doğum riski olduğunu söyledi.daha 27.haftadayız.yine progestan günde üç taneon gün sonra tekrar gidicem. devamlı kasılma karında sertlik ve sancı şikayetlerim vardı.duruşu nedeniyle oluyormuş.gelişimi güzel.1 klilo 63 gr. 35 cm.
Benim de ilk dikkatimi çeken o oldu, sahiden çok rahattılar, eminim bi sürü eğitim almışlardır bunla ilgili. Evinin rahatlığında doğum yaptı kadın
ben deeeee!! Bi an önce kucağıma almak istiyorum diyorum sonra dilimi ısırıp tövbe Allahım zamanında sağlıkla gelsin diyorumYaaaaaa çok duygusal bi durum, böyle videoları izledikçe kızımı bi an önce kucağıma almak istiyorum. 28. Haftaya girdik çok şükür
benimde kontrol yarın şükür bi sıkıntım yok ama kızlar ay gün sancıları 7 ci aydan sonra oluyor zaten panik yapmayın çok tabii temkinli olmak zorundayız da.Canim benim de kontrolüm yarın seninle gunlerimiz aynı şu iki gündür benim de sancim var gibi çok korkuyorum surekli tetikdeyim acaba döndü mu diye düşünüyorum yarın soracagim doktoruma
Çok geçmiş olsun canım, geçen bi programda i. Saraçoğlu bi çay tarifi vermişti basur için. Ben de nedense kaydetmiştim sorunum olmamasına rağmen. Her ne kadar bitkisel olsa da araştırmadan doktoruna danışmadan yapma derim. Tarif şöyleydi;mutlu pazarlar hatunlar, 3 gündür ne cektigimi bir ben biliyorum. Basur sıkıntısı neymiş öğrenmiş oldum hiç birşey geçirmiyor artık hareket bile edemiyorum böyle birşey yaşayan var mi varsa nasıl çözüm buldunuz
Kizlar bunlarda benim oğluşum için aldigim şeylerbunlar ilkkez bebegim için aldigim şeylerEki Görüntüle 155139 Eki Görüntüle 1551397 Eki Görüntüle 1551398 Eki Görüntüle 1551399
Çok güzeller güle güle eskitmek nasip olsun. Görünce farkettim de ben hiç külotlu çorap almadım çok rahat edemez diye, alsam mı acaba
Hatirlamaz miyim canim seni ben hep 3-6 almışım 6 takım falan 6 tane de 0-3 alayım cıtcıtlı da daha almadım haftaya alışverişe gidince alırım inşallahMeraba seninle mogaminin olduğu topictende tanisiyorzbana çok takım alma hemen buyuyorlar diyorlar. Ben 7 tane cit citli zibin aldım içten giyecek. 6 tane de normal takım aldım. Ağız Mendili filan aldım. Başka da takım almayi düşünmüyorum. Büyüdükçe alırım diyorum
Çok güzel çok tatlılar Rabbim inşallah giydirmeyi de nasip etsin. Külotlu Çorapta almıştım? ??Kizlar bunlarda benim oğluşum için aldigim şeylerbunlar ilkkez bebegim için aldigim şeylerEki Görüntüle 155139 Eki Görüntüle 1551397 Eki Görüntüle 1551398 Eki Görüntüle 1551399
Inşallah canım al tabi iyi oluyormuş o zibinlar. Ben bir puset bir de havlu diğer biberon v.s. o tarz şeyler kaldı almadığim. Beşiği de annem alacak zaten :))Hatirlamaz miyim canim seni ben hep 3-6 almışım 6 takım falan 6 tane de 0-3 alayım cıtcıtlı da daha almadım haftaya alışverişe gidince alırım inşallah
Video beni de ağlattı inşallah hayırlısı ile biz de görürüz o günleriyüklemeyi başarabilmişimdir umarım. Çok duygulandım izlerken. Zaten bu aralar elimde mendille gezer oldum, her an her şeye ağlayabiliyorum
Canim ben 65 le hamile kalmıştım. Şimdi 27+4 uz çok şükür. 73 kilo geliyorum 8 kilo almışım. Ben suyu çok içmeye çalışıyorum. Kilolar verilir ya hayirlisiyla bebeklerimiz gelsinler de kucaklarimiza evlerimize. Herşey hallolurSlm kızlar. Oyumuzu kullanıp geldik tüm ülkemiz için hayirlisi olsun bugün inşallah. Kızlar bu arada bişey sorucam ya, kaç kilo aldiniz 25.haftadayim.simdiye kadar 5 kilo almıştım az önce tartıldım ki bir günde 2 kilo daha zıplamış tartı.7 kilo oldu toplam.bu ani artış Neden dersiniz normal mi?
Canim ona ozel krem gibi ilaclar var ya uzerine suruyosun ya bagirsak icine sıkıyosun doktora sormutlu pazarlar hatunlar, 3 gündür ne cektigimi bir ben biliyorum. Basur sıkıntısı neymiş öğrenmiş oldum hiç birşey geçirmiyor artık hareket bile edemiyorum böyle birşey yaşayan var mi varsa nasıl çözüm buldunuz
Video beni de ağlattı inşallah hayırlısı ile biz de görürüz o günleri
Saol cnmÇok güzel çok tatlılar Rabbim inşallah giydirmeyi de nasip etsin. Külotlu Çorapta almıştım? ??
Bizim de atesölçer kaldı canim geri kalan sağlıkla ilgili herşeyi aldım bornoz takımı biberon herseyi aldım sadece 0-3 ay kıyafeti kaldı bir de benim eksikler var onları da annem alacak beşiği dolabı ni da babam bu hafta para gönderecek kendileri beğenip alsın demiş diğer hafta ankaraya gidip alacağız inşallahInşallah canım al tabi iyi oluyormuş o zibinlar. Ben bir puset bir de havlu diğer biberon v.s. o tarz şeyler kaldı almadığim. Beşiği de annem alacak zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?