• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kızlar.benimle aynı haftalarda olup bebeğin başı aşağıda olan var mı ?bugün doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu erken doğum riski olduğunu söyledi.daha 27.haftadayız.yine progestan günde üç tane :KK43: on gün sonra tekrar gidicem. devamlı kasılma karında sertlik ve sancı şikayetlerim vardı.duruşu nedeniyle oluyormuş.gelişimi güzel.1 klilo 63 gr. 35 cm.
Canim benim de kontrolüm yarın seninle gunlerimiz aynı şu iki gündür benim de sancim var gibi çok korkuyorum surekli tetikdeyim acaba döndü mu diye düşünüyorum yarın soracagim doktoruma

sade kahve sade kahve ne kadar sakinler :KK66: ve de çok duygusal inşallah biz de o günleri görürüzz sağ salim
Benim de ilk dikkatimi çeken o oldu, sahiden çok rahattılar, eminim bi sürü eğitim almışlardır bunla ilgili. Evinin rahatlığında doğum yaptı kadın :KK9:

Yaaaaaa çok duygusal bi durum, böyle videoları izledikçe kızımı bi an önce kucağıma almak istiyorum. 28. Haftaya girdik çok şükür:anneadayı::KK200:
ben deeeee!! Bi an önce kucağıma almak istiyorum diyorum sonra dilimi ısırıp tövbe Allahım zamanında sağlıkla gelsin diyorum :-) rabbim o günleri hepimize göstersin inşallah

mutlu pazarlar hatunlar, 3 gündür ne cektigimi bir ben biliyorum. Basur sıkıntısı neymiş öğrenmiş oldum hiç birşey geçirmiyor artık hareket bile edemiyorum böyle birşey yaşayan var mi varsa nasıl çözüm buldunuz

Canim benim de kontrolüm yarın seninle gunlerimiz aynı şu iki gündür benim de sancim var gibi çok korkuyorum surekli tetikdeyim acaba döndü mu diye düşünüyorum yarın soracagim doktoruma
benimde kontrol yarın şükür bi sıkıntım yok ama kızlar ay gün sancıları 7 ci aydan sonra oluyor zaten panik yapmayın çok tabii temkinli olmak zorundayız da.
yarın dr ilk sorucam şey pozisyonu benimde çok merak ediyorum bende.

Kizlar bunlarda benim oğluşum için aldigim şeyler:KK200::KK200::KK200: bunlar ilkkez bebegim için aldigim şeylerEki Görüntüle 155139
20150511_203057.webp
20150511_202958.webp
20150508_170401.webp

Eklentiler

• 20150511_202855_2.webp
    20150511_202855_2.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 129
  • 20150508_170354.webp
    20150508_170354.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 128
  • 20150508_170323.webp
    20150508_170323.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 130
  • 20150508_170421.webp
    20150508_170421.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 144
mutlu pazarlar hatunlar, 3 gündür ne cektigimi bir ben biliyorum. Basur sıkıntısı neymiş öğrenmiş oldum hiç birşey geçirmiyor artık hareket bile edemiyorum böyle birşey yaşayan var mi varsa nasıl çözüm buldunuz
Çok geçmiş olsun canım, geçen bi programda i. Saraçoğlu bi çay tarifi vermişti basur için. Ben de nedense kaydetmiştim sorunum olmamasına rağmen. Her ne kadar bitkisel olsa da araştırmadan doktoruna danışmadan yapma derim. Tarif şöyleydi;
Bi bardak suda bibuçuk tutam çoban çantası otu (7-8 gr) 7-8 dk kaynat ılıyınca süz ve iç hergün 1 bardak ve bi hafta yap

Çok güzeller güle güle eskitmek nasip olsun. Görünce farkettim de ben hiç külotlu çorap almadım çok rahat edemez diye, alsam mı acaba

Teşekkür eederim cok soguk havalarda bacaklarini sicak tutsun diye aldim sen bilirsin cnm

Meraba seninle mogaminin olduğu topictende tanisiyorz:KK66: bana çok takım alma hemen buyuyorlar diyorlar. Ben 7 tane cit citli zibin aldım içten giyecek. 6 tane de normal takım aldım. Ağız Mendili filan aldım. Başka da takım almayi düşünmüyorum. Büyüdükçe alırım diyorum
Hatirlamaz miyim canim seni ben hep 3-6 almışım 6 takım falan 6 tane de 0-3 alayım cıtcıtlı da daha almadım haftaya alışverişe gidince alırım inşallah

Slm kızlar. Oyumuzu kullanıp geldik tüm ülkemiz için hayirlisi olsun bugün inşallah. Kızlar bu arada bişey sorucam ya, kaç kilo aldiniz 25.haftadayim.simdiye kadar 5 kilo almıştım az önce tartıldım ki bir günde 2 kilo daha zıplamış tartı.7 kilo oldu toplam.bu ani artış Neden dersiniz normal mi?

Hatirlamaz miyim canim seni ben hep 3-6 almışım 6 takım falan 6 tane de 0-3 alayım cıtcıtlı da daha almadım haftaya alışverişe gidince alırım inşallah
Inşallah canım al tabi iyi oluyormuş o zibinlar. Ben bir puset bir de havlu diğer biberon v.s. o tarz şeyler kaldı almadığim. Beşiği de annem alacak zaten :))

Slm kızlar. Oyumuzu kullanıp geldik tüm ülkemiz için hayirlisi olsun bugün inşallah. Kızlar bu arada bişey sorucam ya, kaç kilo aldiniz 25.haftadayim.simdiye kadar 5 kilo almıştım az önce tartıldım ki bir günde 2 kilo daha zıplamış tartı.7 kilo oldu toplam.bu ani artış Neden dersiniz normal mi?
Canim ben 65 le hamile kalmıştım. Şimdi 27+4 uz çok şükür. 73 kilo geliyorum 8 kilo almışım. Ben suyu çok içmeye çalışıyorum. Kilolar verilir ya hayirlisiyla bebeklerimiz gelsinler de kucaklarimiza evlerimize. Herşey hallolur

Kizlar cok utaniyorum sormaya ama doktorla sizden baska kimseye soramam doktorada bu hafta gitcem dun cok korktum cinsel organin klitoris denen yeri varya elektrik carpar gibi agri oldu dun bende hic basina gelen varmi korkuyorum
Canim ona ozel krem gibi ilaclar var ya uzerine suruyosun ya bagirsak icine sıkıyosun doktora sor

Inşallah canım al tabi iyi oluyormuş o zibinlar. Ben bir puset bir de havlu diğer biberon v.s. o tarz şeyler kaldı almadığim. Beşiği de annem alacak zaten :))
Bizim de atesölçer kaldı canim geri kalan sağlıkla ilgili herşeyi aldım bornoz takımı biberon herseyi aldım sadece 0-3 ay kıyafeti kaldı bir de benim eksikler var onları da annem alacak beşiği dolabı ni da babam bu hafta para gönderecek kendileri beğenip alsın demiş diğer hafta ankaraya gidip alacağız inşallah

Kizlar hangi yorgan tipi bebegi daha iyi sitir yun mu kaz tuyu mu yoksa pamuk muuu

Back
X