tamam cnm yazarım mutlaka çok heycanlıyım zaten...Ayy güzel dimi nasıl seviniyorum böyle şeyler duyuncahamilelik takvimini eklemek istiyorum ama ona bile korkuyorum biraz daha bekliyim filan diyorum kendime... bugün sonucunu yaz merak ediyorum inşallah sonuç iyi çıkar.. bende yarın gidicem çok heyecanlıyım
tamam cnm yazarım mutlaka çok heycanlıyım zaten...
@burcuozzer hayırlısı olsun üzüldüm ya demek vakti varmış canım...
Kızlar merhaba,
İlk kan testim 158,3 tü. Bugün ikinci kan testimi öğrendim 377 olmuş. Korkum kalmadı artık :) bundan sonrası iyi geçer inşallaahh.
gözün aydın bende bi rahatlasam azcık stres oldum gibi kaç saat 48 mi ?Kızlar merhaba,
İlk kan testim 158,3 tü. Bugün ikinci kan testimi öğrendim 377 olmuş. Korkum kalmadı artık :) bundan sonrası iyi geçer inşallaahh.
aa evet 27 kasımmı seninde sat ?Savha hanım ile aynı gün doğuma gidicez gördüğüm kadarıyla :) hayırlı olsun inş hepimiz için
gözün aydın bende bi rahatlasam azcık stres oldum gibi kaç saat 48 mi ?
güzel artmış inş. darısı başıma....
aa evet 27 kasımmı seninde sat ?
gözün aydın bende bi rahatlasam azcık stres oldum gibi kaç saat 48 mi ?
güzel artmış inş. darısı başıma....
aa evet 27 kasımmı seninde sat ?
Bat ne zaman canım erken diye demiş olabilir net belli olsun diyeYahu.2010 eylul.annesiyim testim silik cikti ovulasyonlar kipkirmizi cikti 1 test negatif cikti...dra gittim.haftaya gel.dedi,ama hamilemiyim bilmiyorum ki ben simdi
Canim tekrar test yaptim daha net pozitif...sat 25 kasim bat 22 aralikBat ne zaman canım erken diye demiş olabilir net belli olsun diye
Yahu.2010 eylul.annesiyim testim silik cikti ovulasyonlar kipkirmizi cikti 1 test negatif cikti...dra gittim.haftaya gel.dedi,ama hamilemiyim bilmiyorum ki ben simdi
Hayatım kan testi yaptır bence bir hafta bekleyerek eziyet etmemiş olursun kendine...
kızlar drdan geldim çok bekledim çok gerildim beklerken ya salı gene gidicem kana tam 48 saat olmamıştı benim 46 saat faln 196 çıktı değerim normal dedi ama niye mutsuz oldum bilmiyorum boşu boşuna kenimi üzüyorumtam adet yarın benim 27 aralık bakalım artık beklicez herşeyin hayırlısı....
Tarihlerimiz cok yakinızlar bende hamile oldgmu ogreneli 5gun oldu,
Son adet 28 kasimdi
ben kan tahlili yaptirdm iji kez ilk gun 133cikdi ertesi gün 269
birdaha baktirmadim kendi doktrmu aradim bu hafta cok yogunmus lina hastanesi.
ben hamile olmadan bi ay önce folik asitli kan hapi omega ve b 12kullnmaya baslamistim zaten saçlarım dokuluyr diye .
ayni ilaçlar a devm ediyorum sağlık ocağı na gittim tekrar yazdi folik asitli kan hapini sizde doktor a biraz gec gitsem sıkıntı olurmu buarada karnim cok şiş ve asiri halsizlik oluyor
Tarihlerimiz cok yakin
Gittim.tatlim haftaya cagirdi usgeden bakti kan tahlili yapmadi ama cok pozitiftiHayırlı olsun canım sen dojtra gttnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?