2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tamam cnm yazarım mutlaka çok heycanlıyım zaten...
@burcuozzer hayırlısı olsun üzüldüm ya demek vakti varmış canım...

tamam cnm yazarım mutlaka çok heycanlıyım zaten...
@burcuozzer hayırlısı olsun üzüldüm ya demek vakti varmış canım...

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım @burcuozzer her şeyde bir hayır vardır bende geçen ay çok üzülmüştüm bu ay beklemiyordum sürpriz oldu.. inşallah seninde en hayırlı zamanda olur...

Kızlar merhaba,
İlk kan testim 158,3 tü. Bugün ikinci kan testimi öğrendim 377 olmuş. Korkum kalmadı artık :) bundan sonrası iyi geçer inşallaahh.

Savha hanım ile aynı gün doğuma gidicez gördüğüm kadarıyla :) hayırlı olsun inş hepimiz için

Kızlar merhaba,
İlk kan testim 158,3 tü. Bugün ikinci kan testimi öğrendim 377 olmuş. Korkum kalmadı artık :) bundan sonrası iyi geçer inşallaahh.
gözün aydın bende bi rahatlasam azcık stres oldum gibi kaç saat 48 mi ?
güzel artmış inş. darısı başıma....

Savha hanım ile aynı gün doğuma gidicez gördüğüm kadarıyla :) hayırlı olsun inş hepimiz için
aa evet 27 kasımmı seninde sat ?

gözün aydın bende bi rahatlasam azcık stres oldum gibi kaç saat 48 mi ?
güzel artmış inş. darısı başıma....

aa evet 27 kasımmı seninde sat ?

evet 27 kasım benimde :) ama ağrılarım var dr kanama olmadığı sürece normal dedi ama bazen bıçak gibi saplanıo ağrı

Yahu.2010 eylul.annesiyim testim silik cikti ovulasyonlar kipkirmizi cikti 1 test negatif cikti...dra gittim.haftaya gel.dedi,ama hamilemiyim bilmiyorum ki ben simdi

kızlar drdan geldim çok bekledim çok gerildim beklerken ya salı gene gidicem kana tam 48 saat olmamıştı benim 46 saat faln 196 çıktı değerim normal dedi ama niye mutsuz oldum bilmiyorum boşu boşuna kenimi üzüyorumtam adet yarın benim 27 aralık bakalım artık beklicez herşeyin hayırlısı....

Yahu.2010 eylul.annesiyim testim silik cikti ovulasyonlar kipkirmizi cikti 1 test negatif cikti...dra gittim.haftaya gel.dedi,ama hamilemiyim bilmiyorum ki ben simdi

Hayatım kan testi yaptır bence bir hafta bekleyerek eziyet etmemiş olursun kendine...

"ofpufafratafra, post: 38523431, member: 567217"]Dun regl olmam lazmdı olmadım bır hafta once mınık bır kanamam olmus yerlesme kanamasıymıs meger[/QUOTE]
Sanırım bende hamileyim :) engec çarşamba günü adet olmam gerekiyordu. Mayıs ayında bir kurtajim var, ya hamile değilsem diye test yapmaya bile korkuyorum

ızlar bende hamile oldgmu ogreneli 5gun oldu,
Son adet 28 kasimdi
ben kan tahlili yaptirdm iji kez ilk gun 133cikdi ertesi gün 269
birdaha baktirmadim kendi doktrmu aradim bu hafta cok yogunmus lina hastanesi.
ben hamile olmadan bi ay önce folik asitli kan hapi omega ve b 12kullnmaya baslamistim zaten saçlarım dokuluyr diye .
ayni ilaçlar a devm ediyorum sağlık ocağı na gittim tekrar yazdi folik asitli kan hapini sizde doktor a biraz gec gitsem sıkıntı olurmu buarada karnim cok şiş ve asiri halsizlik oluyor

niye canın sıkıldı normal demiş doktor.. üzme kendini herşey Allah'tan inşallah salı günü daha güzel sonuç alırsın ..dua edicez sabredicez inşallah. bende bugün saatleri saydım yarın sabah gidicem korkuyorum ama çokta umutluyum.. herşeyin hayırlısı olur inşallah canım...

Tarihlerimiz cok yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…