- 7 Mayıs 2008
- 768
- 455
- 133
- 39
- Konu Sahibi little3_baby
-
çok güzel cnm güle güle kullan.. bende çok beğendim o teyzeden bana da lazımEki Görüntüle 1468491 kızlar bunu bebeğimin teyzesi hediye almış nasıl sizce?ben çok beğendim.
Canım bizde amca hala teyze dayı birer tane.hepsi çok aliyo hatta ben artık yeter diyorum.bizim kuzular biraz şanslı.çok güzel cnm güle güle kullan.. bende çok beğendim o teyzeden bana da lazımmaşallah 3 teyze var ama anca 1 tanesi alıyor o da yurt dışında her dakika gelemiyor 2 senede bir yaza, diğer teyzeler varsa yoksa kendilerine ben alayım :)
Araba ne kadar canım? Çok güzel.bende sadece arabasını aldım . Joker de indirim vardı puset bebek arabası oto koltuğu ve mama sandalyesinde her 300 tl lik alışverişe 150 tl hediye çeki veriyorlardı. Bizde Sunny Baby Ultima Travel Seyahat arabasını aldık . 300 TL de hediye çeki kazandık. Kampanya yarına kadar geçerli. Bu arada avent ürünlerinde %40 indirim var bilginiz olsun bayanlar :)
Bunu ben de çok beğeniyorum canım. Ama buna uygun puset ne olabilir diye düşünüyorum.Kizlar ne zamandır bunu takip ediyordum nuna pep bugun % 15 indirimle ebebek magazalarinda indirimle 509 tlye indi.bilgilerinizee :)
Puseete gerek yok hem hafif 7 kilo adsm gözümün onunde 80 kilo bindi 5 yasina kadar bile biner dedi.tek hareketle kapanip kuucucuk oluo.puset almicam :) merak eden arkadslar videosunu izlesinBunu ben de çok beğeniyorum canım. Ama buna uygun puset ne olabilir diye düşünüyorum.
789 TL canım çift taraflı çıkarılıp takılabiliyor. Ayrıca ana kucağı oto koltuğu da olabiliyor. :)Araba ne kadar canım? Çok güzel.
Ewet anneye donuk olmasi gerekio ama sadece 9 ay kullanacagi seye okadar para verip sifir almak istemedim.internetten ikinci el falan alabilirimNuna pepp e ben maxi cosi oto koltuğu aldım. Kendi markasının da oto koltuğu var. Cybex marka uyuyor bir de bildiğim.
Araba için doğumdan itibaren uygun olduğu yazıyor ki bence de uygun dümdüz yatmasa da baya yatıyor ancak araba çift yönlü değil ve bebeğin ilk aylarında anneye dönük olması gerekiyor diye biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?