- 7 Mayıs 2008
- 768
- 455
- 133
- 39
- Konu Sahibi little3_baby
-
medela elektirikli mini olanını ben kullandım canım memnun kaldım.biberonda avent kullandım oda gerçekten güzel.aventin iki çeşiti var biraz daha kalın ve sarımsı renkte olan daha kaliteli aklında olsun.ben de birçok arkadaşımın tavsiyesi üzerine medela nın elektrikli göğüs pompasını aldım. çalıştığım için 4. aydan sonra sıklıkla lazım olacak. bakalım inşallah memnun kalırım. biberon olarak da avent ve dr browns tavsiye ettiler. bir de şampuan pişik kremi vs. bakım seti olarak da sebamed i tavsiye eden çok duydum. ve aldım ben de. bakalım başladık yavaştan. cinsiyet belli olunca artık kıyafete geçicez inşallah...
medela elektirikli mini olanını ben kullandım canım memnun kaldım.biberonda avent kullandım oda gerçekten güzel.aventin iki çeşiti var biraz daha kalın ve sarımsı renkte olan daha kaliteli aklında olsun.
Herkes aldıklarını güle güle kullansın arkadaşlar.
Bebek arabası konusunda eğer aracınız tüplüyse veya bagajı küçükse, bebek arabanızın da küçük, bagaja sığabilecek birşey olmasına dikkat edin. Biz ilk bebekte bunu gözden kaçırmıştık, bebek arabasını katlayıp ön koltuğa koyuyorduk, bagaja sığmıyordu. Bir de bebek arabası olarak çok pahalı birşeye gerek olduğunu düşünmüyorum, biz graco ultima almıştık, 10-11 aylıkken sıralamaya başlayınca binmek istemedi oğlum, 1-2 yaş arası hep kendi yürümek istediği için hiç bindiremedik. 2 yaşından sonra az az binmeye başladı, 3 yaşında kreşe başlayınca kreşe bebek arabasıyla bırakıyordum yürüyerek, ona da öğretmeni "artık büyüdü, kendini bebek gibi hissetmesin, bebek arabası kullanmayın" dedi. Bazen çocuklar binmiyor yani, şansınıza kalmış.
Tek elle açılıp kapanan pratik bir ürün olduğu için ben gracodan memnunum, zaten pek kullanılmadığından hala sağlam, ikinci bebekte de kullanacağım. Ama çok hafif araba isteyenler için chicco lightway vardı bir yakınımda, bizimkinden daha ucuz, daha hafif daha pratikti.
http://www.babymall.com.tr/GRC-G7M8...i-apple.html?gclid=CO2KqdqcjsQCFTHLtAodMTgA_w
http://www.e-bebek.com/chicco-liteway-bebek-arabasi_CHI-7060-G?gclid=CJS6mJ2djsQCFcXItAodkl8AYA
Bunuda babası almış
Bakırköy'de bi butik mağazadaN almış markası misket diye bi markabuna bayıldımmm nerden acaba? ya da markası ne ?
Çok şirin güle güle kullanın inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..Bunuda miniğimi ben örDüm
Kuzusu işine karışmak gibi olmasın ama çok pahalı bence en fazla 2 bilemedin 3 ay giyecek hem ben %100 doğal renklendirilmiş hastane çıkışı aldım 10 parça 75 tl hem organik ürünlerde boya kullanılmıyor o yüzden hep kahveye yakın bir krem renkleri var bak bnm ki bu..Bende bugün hastane çıkışlarına baktım.nedense ilk onu alaşım geliyo.pierre cardinin mavili modelini çok beğendim.10 lusu 150 tl.Nasıl sizce
Âmin canım cümlemizin inşallahÇok şirin güle güle kullanın inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..
haklısın aslında biraz pahalı.ilk fotograflarda çıkacakya o yuzden değişik bişey olsun istiyorum aslında.senin aldığında çok güzelmiş markası ne ki?bakıyım bende çeşitlerineKuzusu işine karışmak gibi olmasın ama çok pahalı bence en fazla 2 bilemedin 3 ay giyecek hem ben %100 doğal renklendirilmiş hastane çıkışı aldım 10 parça 75 tl hem organik ürünlerde boya kullanılmıyor o yüzden hep kahveye yakın bir krem renkleri var bak bnm ki bu..
şimdi işyerindeyim ilk aldığımda telde resmini çekip eşime göndermiştim akşam eve gidince bakarım markasına başka bi tane daha model almıştım oda organik aynı tonlarda onuda resimlerim markasını yazarım onuda 70 tl ye almıştım.. Kız bulamazsan ben alır yolarım sana bnm evin çevresinde çok var bebek giyimhaklısın aslında biraz pahalı.ilk fotograflarda çıkacakya o yuzden değişik bişey olsun istiyorum aslında.senin aldığında çok güzelmiş markası ne ki?bakıyım bende çeşitlerine
canım ne kadar düşüncelisin teşekkür ederim:) markasını yazınca netten bakarım.şimdi işyerindeyim ilk aldığımda telde resmini çekip eşime göndermiştim akşam eve gidince bakarım markasına başka bi tane daha model almıştım oda organik aynı tonlarda onuda resimlerim markasını yazarım onuda 70 tl ye almıştım.. Kız bulamazsan ben alır yolarım sana bnm evin çevresinde çok var bebek giyim
tmm cnm akşam yazarımcanım ne kadar düşüncelisin teşekkür ederim:) markasını yazınca netten bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?