2015 eylül anneleri olarak bebişlerimize aldıklarımız

medela elektirikli mini olanını ben kullandım canım memnun kaldım.biberonda avent kullandım oda gerçekten güzel.aventin iki çeşiti var biraz daha kalın ve sarımsı renkte olan daha kaliteli aklında olsun.

medela elektirikli mini olanını ben kullandım canım memnun kaldım.biberonda avent kullandım oda gerçekten güzel.aventin iki çeşiti var biraz daha kalın ve sarımsı renkte olan daha kaliteli aklında olsun.

çok saol canım. nbaşka tavsiye edebileceğin birşey var mı?

Bebek kozmetiklerinde ben mümkün olduğunca doğal ürünleri tercih etmiştim. Bu sefer de öyle yapmayı düşünüyorum. Uni baby sadece su ve pamuk içeren ıslak mendil (ya da ilk aylarda kaloriferin üzerinde beklettiğim içi su ve pamuk dolu küçük bir kap vardı, hem soğuk olmuyordu bebeğin poposuna değince, hem de %100 doğal), yine uni markasının paraben silikon sls falan içermeyen bir şampuanını almıştım. Bebek yağı ve nemlendirici kullanmadım hiç, bence gereksiz yere kimyasal almasın bebekler. Bir ara da banyoda kendim de kullandığım yves rocher %100 doğal içerikli duş jeliyle bebişi de yıkıyordum. Pişik kremi olarak johnson's baby kullandım, memnunum, ama zaman zaman talk pudrası da lazım oluyor. Talk da zararlı diyorlar gerçi ama pişik kremlerinin içinde ne var onu da bilmiyoruz. Bebeklerinizin dizlerinin arkasını kontrol etmeyi unutmayın, ilk aylarda bizimkinin tombişlikten dizinin arkasında kat yeri vardı, ne banyoda açmışız ne de kurularken, bir süre sonra tesadüfen fark etmiştik, dizinin içi pişmişti.

Erken alınan şeyler neden uğursuzluk getirsin ki..
Bebeği nasip eden Allah koruyan dünyaya getiren de Allah..
Uğursuzluğa inanmıyorum ben..
Allahın izniyle herşey güzel olacak..
Ve bu süreç çok heyecan verici.. :)
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah..

chicco nun lightway ürününü ben de inceledim yerinde hafif oluşu çok hoşuma gitti. ki biz her yere arabayla giden bi aileyiz oyüzden aşırı derecede dışarıda kullanacağımızı da pek düşünmüyorum bebek arabasını. oyüzden çok pahalı bir şey de almayı düşünmüyorum. üzerine puset de konulan setine baktım ben puset kısmında sorun yok da biraz daha büyüdüğünde kullanacağı normal bebek arabası kısmının oturma bölümü çok dar geldi benim gözüme. acaba yakınınız bu açıdan bir sıkıntı yaşadı mı?? çok fazla kullanan bulamadğım için nette sorma fırsatım da olmadı kimseye. öğrenip beni de bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

Beni durdurabilene aşk olsun:)) hergün kendimi internetten bir şeyler alırken buluyorum. Baby malldan bebetto ürünleri aldım çok uygun fiyata. Hepsi birbirinden güzel çok beğendim. Umarım yıkadığımda değişiklik olmaz. Biraz önce de eczaneden otribebe burun aspiratörü ve Kraft 40 lı göğüs pedi aldım. Aklıma geldikçe alıyorum. Bunlar küçük parçalar olduğu için ıvır zıvır sınıfına koyuyorum ve elimin altında olsun istiyorum. Bebek odamızda aldığımız ürünler için bir köşe yaptık eşimle sürekli bakıyoruz. Eşim aldıklarımı gördükçe daha da heyecanlanıyor. Bunları koymak için dolap alalım diye tutturdu. Zor tutuyorum:))

Bütün 2015 Eylül Annelerimizi Facebook Grubumuza Bekleriz.

2015 Eylül Anneleri <3

Bunuda babası almış

Eklentiler

• image.jpg
    159,4 KB · Görüntüleme: 284
Merhabalar tatlı annişler, bebeğime o kadar çok şey aldım ki hangi birini koyayım bebek odalarını yaptığımız da sergi açıp resimleriz artık.. Ama kendi ördüğüm yeni bitirdiğim bir battaniye modelini paylaşmak istedim var mı örgüye merakı olan görmek isterim modelleri fikir olur bana da

Eklentiler

• 20150309_084107~2.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 350
Bende bugün hastane çıkışlarına baktım.nedense ilk onu alaşım geliyo.pierre cardinin mavili modelini çok beğendim.10 lusu 150 tl.Nasıl sizce
Kuzusu işine karışmak gibi olmasın ama çok pahalı bence en fazla 2 bilemedin 3 ay giyecek hem ben %100 doğal renklendirilmiş hastane çıkışı aldım 10 parça 75 tl hem organik ürünlerde boya kullanılmıyor o yüzden hep kahveye yakın bir krem renkleri var bak bnm ki bu..

Eklentiler

• SAM_1713.JPG
    160,6 KB · Görüntüleme: 353
haklısın aslında biraz pahalı.ilk fotograflarda çıkacakya o yuzden değişik bişey olsun istiyorum aslında.senin aldığında çok güzelmiş markası ne ki?bakıyım bende çeşitlerine

haklısın aslında biraz pahalı.ilk fotograflarda çıkacakya o yuzden değişik bişey olsun istiyorum aslında.senin aldığında çok güzelmiş markası ne ki?bakıyım bende çeşitlerine
şimdi işyerindeyim ilk aldığımda telde resmini çekip eşime göndermiştim akşam eve gidince bakarım markasına başka bi tane daha model almıştım oda organik aynı tonlarda onuda resimlerim markasını yazarım onuda 70 tl ye almıştım.. Kız bulamazsan ben alır yolarım sana bnm evin çevresinde çok var bebek giyim

canım ne kadar düşüncelisin teşekkür ederim:) markasını yazınca netten bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…