- 13 Ekim 2008
- 385
- 290
- 133
- Konu Sahibi little3_baby
-
Arkadaşlar benim de SAT 18 aralık, bebeğim 24 eylülde 40 haftayı dolduracak. Ama ikinci bebek ve ilki sezeryan, muhtemelen 10 eylülde alır doktor. Tecrübelerime dayanarak illa göğüs pompası alacaksanız avent manuel tekli pompayı tavsiye ederim. Çalışan anneyseniz şimdiden alın. Çalışmayan anneler için çok lazım bir ürün değil bence pompa, bebek doğsun eğer sizi emmezse ona göre bakarsınız. Lansinoh'un ikili elektrikli pompası da var elimde ama kesinlikle avent manuel daha güzel. Manuelde göğsünüzü istediğiniz kadar sert veya yumuşak sıkıyorsunuz, elektrikli kendi sıktığı için acıtabiliyor, bence kimse elektrikli almasın, ben pişman olmuştum.
Ben çalıştığım için biberonu çok kullandım, dolayısıyla hergün kaynatmak ve biberondaki kireç lekeleriyle uğraşmak mantıksız geldiğinden biberonlar için buharlı sterilizatör aldım. Ben yine göğüs pompam ve biberonlarım avent olduğundan o marka tercih ettim, ama pahalı bir ürün. Gerçi 3,5 yıldır oğlumda kullanıyorum memnunum. Ama buharlı sterilizatör alacaksanız mikrodalga fırına koyarak kullanılan daha ucuz modeller/markalar vardı, bence ucuzunu almak mantıklı. Ben mikrodalga kullanmadığım için mecburen avent almıştım.
http://www.gold.com.tr/philips-aven...-u-1-arada_u?gclid=COi0tIGEjMQCFSYUwwodeREAZQ
ben de hep 20. haftaya kadar bir şey almayacağım diyenlerdendim ama bugün alışveriş merkezi gezerken mothercare da %50 indirim olduğunu gördüm.. öylesine bakalım diye girdik annemle ve dayanamadım hem kıza hem erkeğe olabilecek uzun kollu alttan çıtçıtlı badilerden aldım 3 lü 3-6 ay için.. indirim ne zaman başladı bilmiyorum ama 0-3 ay indirimli ürün pek kalmamıştı bile.. eğer indirim bekleyenlerdenseniz mothercare a uğrayabilirsiniz ama malesef markanın internet için alışveriş sitesi yok.. aldıklarımda bunlar ;
Ben çalışan bir anne olacağım için philips avent pompa almayı düşünüyorum. Şu an indirimde 299 lira ama daha çok var belki 200 lere kadar düşer diye bekliyorum. Forumlarda genel olarak pompalarda manueli önermiyorlardı. Belki farklı bir markanın elektiriklisini kullandığın için böyle düşünüyor olabilirsin. Philips aventin elektrikli pompası ile ilgili çok olumlu yorumlar okudum.
Ben biberonlarımı aldım bile indirimdeydi kaçırmak istemedim. philips avent naturel240 lik cam ve 260 lık üç tane plastik olandan aldım. Onlarla ilgili de çok olumlu yorumlar okudum. Umarım memnjn kalırım.
Güle güle kullanın. Ben de bebetto markanın hastane çıkışı ve birkaç ürününü aldım Babymallda % 50 indirimden. Ben ilk aylarda olabildiğince herşeyi beyaz almak istiyorum. Renkli olmaması daha sağlıklı olur gibi geliyor. Ne kadar mantıklı bilmiyorum.
E tabi bide yıkama olayı var beyaz Yada açık renk olursa sık sık makine dolar ve yıkanır zaten çok küçük Parçalar renkli olunca beyazlar renkliler 2 makine dolmuyorEvet boyar maddeler sağlıksız olabiliyor, aslında ben güvenilir markalardan olduktan sonra hiç dikkat etmiyorum renklerine ama dediğin gibi beyaz olması en risksizi.
evet gerçi 2 kiloluk programı seçince ayrı ayrı yıkayabiliyorum ben ama yine de hepsinin aynı tonlarda olması daha pratik. İlk iki yaşına kadar oğluma alerji yapmasın diye deterjan olarak dalan roxy matik sabun tozu kullandım. Sonra evde bittiyse o anda normal deterjanla yıkadığımda oldu ama gene de ilk tercihim hala sabun tozu. Hacı şakirin de var ama nedense roxy nin üç hatı fiyata satılıyor. Bebeğin ilk yıllarında, makinenizde eğer varsa çift durulama yaptırmayı ihmal etmeyin, tek durulamayla deterjan artığı kalabiliyor.E tabi bide yıkama olayı var beyaz Yada açık renk olursa sık sık makine dolar ve yıkanır zaten çok küçük Parçalar renkli olunca beyazlar renkliler 2 makine dolmuyor
Beyaz veya açık renkler Bebeğin huzurlu uyuması içinde öneriliyor ki bencede bebeklere koyu renk yakışmıyo beyaz veya krem tonları daha kullanışlı olduğu gibi daha hijyenikevet gerçi 2 kiloluk programı seçince ayrı ayrı yıkayabiliyorum ben ama yine de hepsinin aynı tonlarda olması daha pratik. İlk iki yaşına kadar oğluma alerji yapmasın diye deterjan olarak dalan roxy matik sabun tozu kullandım. Sonra evde bittiyse o anda normal deterjanla yıkadığımda oldu ama gene de ilk tercihim hala sabun tozu. Hacı şakirin de var ama nedense roxy nin üç hatı fiyata satılıyor. Bebeğin ilk yıllarında, makinenizde eğer varsa çift durulama yaptırmayı ihmal etmeyin, tek durulamayla deterjan artığı kalabiliyor.
evet gerçekten çok güzel indirimler varmış, teşekkürler. Hele ayakkabılar falan bedava resmen!kızlar ebebekte fırsat ürünleri başlığı altında chicco ürünlerinde çok indirimler var. çıtçıtlı bodyler vs. 5 liraya kadar düşmüş. ama çok az sayıda ürün kalmış. bir bakın derim.
Teşekkürler canım 5 Parça aldım şimdilik bakalım cinsiyeti belli olunca devam ediceö indirimleri kaçırmamak lazımkızlar ebebekte fırsat ürünleri başlığı altında chicco ürünlerinde çok indirimler var. çıtçıtlı bodyler vs. 5 liraya kadar düşmüş. ama çok az sayıda ürün kalmış. bir bakın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?