2015 eylül anneleri olarak bebişlerimize aldıklarımız

Oğluma hiç birşey alamadim diye çok uzuluyordum çok şükür hemen herşeyi tamamladık. Şimdi mevlüt hediyelerini yapmaya başladım zevkle. Allah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar bende bebegimin butun elbiselerini falan aldim hem heyecan hemde her an birsey olacak bebegimi kucagima alamiyacam diye cooook korkuyorum rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Kizlar bende bebegimin butun elbiselerini falan aldim hem heyecan hemde her an birsey olacak bebegimi kucagima alamiyacam diye cooook korkuyorum rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Allah korusun canım kötü şeyler düşünme..Hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah

Kizlar cok sukur bende arac gerecini mobilyasini tamamladim.mobilyasi bebek arabasi yuruteci mama sandayesi ana kucagi(tiny love)yatak yanima besigi aldik elhamdulillah masallah))sonundaa cok sukur insallah saglicakla kullanaljm kuzularimizla yuvamizda Ya Rabbimm aminn))

selam kızlarcım :)
ben bu topiği unutmuştum az önce 2015 eylül annelerinde bi arkadaş bahsedince hatırladım.. hemen hızlı hızlı büyük parçalardan başlayayım.. biz de çok şükür bebişin çoğu eşyasını tamamladık..

beşik olarak chicco netx2me yatak yanı beşik aldık
bebek arabası olarak stokke xplory ana kucağı olarak stokke izi go aldık
ev tipi ana kucağı olarak mamaroo for moms
toplamda 3 tane hastane çıkışı aldım.. biri kanzdan biri chiccodan biri mothercareden
bir tane de arkadaşım kendi el emeği süslü bi hastane çıkışı hediye etti
bebiş kıyafetlerinin çoğunu mamas&papas tan, kalanlarını disney baby, h&m, mothercare ve chicco dan aldım..
toplamda yenidoğan ve 3-6 ay arası için;
en az 10 tane çıtçıtlı bady
10 tane ayaklı tutum
10 tane yarım tulum
5 tane alt üst takım
5 tane yelek
5 battaniye (1i yün diğerleri pamuklu)
minik çoraplar eldivenler
ağız mendilleri
mama önlükleri
ebebekten alt açma takımı
ebebekten yan yatış yastığı
ebebekten emzirme yastığı
next2me bşik için nevresim takımı
mothercare den bornoz takımı
mothercare den kuvet seti
bütün banyo malzemeleri ve bakım kremleri sebamed
chiccodan tırnak makası seti
avent yenidoğan natural biberon seti
dr. brown doğal akış cam biberon
avent natural elektrikli göğüs pompası
avent süt saklama kapları
avent biberon sterilizatörü
4 tane emzirme atleti
1 lohusa pijama takımı
1 lohusa gecelik takımı
skiphop paris yandan asmalı bebek bakım çantası
okiedog urban trek sırttan asmalı bebek bakım çantası
avent göğüs kalkanı
lansinoh göğüs kremi ve göğüs pedi

yazmaya başlayınca gerçekten bya bi alışveriş yaptığımı farkettim, arada unuttuklarım olabilir.. akşam evde listeyi tekrar gözden geçiricem bunların dışında aklımda olan özellikle burun aspiratörü ve temassız ateşölçer.. henüz ne alacağıma karar veremediğimden, araştırmalarım devam ediyor

sevgiler..

Canim sağlıkla sihhatle büyüt inşallah bebisini güzel günlerde kullan...

Hersey cok guzel gorunuyor canim rabbim bebegine saglikla mutlulukla giydirmeyi nasip eder insallah

güle güle kullanmak nasip olsun inşş...hepsi çok güzel

Mobilyasi mama sandalyesi yurutecini ana kucagi yatak odama kanz beşiği bebek Arabamız hazır giysiler.citcitli badiler 5li takımlar olarak 3 aydan 2 yasa kadar başlangıç olarak 5 tane paket halinde aldim0-3ay aziz bebe den 3 tane hastane çıkışımiz ilave 4lu 5li takımımız ananeden alt üst takımlarımız bir tane hastane çıkışımiz daha var 3 6 ay için 10tulum 5 tane alt üst takım 6 9 ay için yine 3 tane alt üst takımımız eşofman takimimiZ var 4 tane nevresim 1tane pike takımımız kendime 5 tane emzirme sütyen 1 tane emzirme aleti 2 gecelik 2 pijama lohusa terligi. Nukun biberonla kauçuk emzikler.braunun ateşolceri kraft gögüs pompası weewell sterilizatorumuz.kraft süt posetlerimiz ter bezlerimiz. Kidboo uyku seti mız battaniyelerimiz hazır çok şükür daha yazmayi unutduklarim ve almam gerekenler varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…