2015 eylül anneleri olarak bebişlerimize aldıklarımız

Merhaba canım, ben aldım küvetini, kovasını maşrapasını e-bebekten biraz büyük boyutlarda buldum o yüzden aldım, ilk başlarda gerekli diye düşünüyorum neden dersen odada yıkamayı düşünüyorum evlerimiz ne kadar sıcak olsada banyoda fayansların bir soğukluğu var:) ayrıca rahat yıkamak açısından gerekli filesini de aldım, tabi çok gerekli illa alınacak bişeyde değil, zaten herhalde en geç 6-7 aya kadar kullanılır.

Canim ben aldim kuvet ama buyugunden aldim filede cok gerekliymis ondanda aldim

Canım ben tecrübeli değilim ama küvet de içine filesini de aldım . İnş sağlıklı günlerde kullanırız.

Canim ben aldim kuvet ama buyugunden aldim filede cok gerekliymis ondanda aldim

filede bebek havada kalıyor ve üşüyor. suyun içinde banyo yapması daha iyi o yüzden küvetin içine sünger almıştım ben ilkinde.

Teşekkürler herkese o halde küvet hem de büyükçe bir küvet gerekli görünüyor. File konusunda ise biraz güvenemiyorum sanki hemencecik çıkacakmış, oğlum düşermiş gibi geliyor yani çok incelemedim ama görünüşü bu hissi uyandırdı süngerde ise yıkadığımızda yani su biriktiğinde sanki bebek tekrardan o kirli suyun içerisinde kalacakmış gibi geliyor hani bi tuvaletini falan da yapsa naparım diye düşünüyorum ama sanırım bu durumda artıları ve eksiklerine baktığımda file daha iyi gibi :)

Dizimde ki rahatsızlıktan dolayı eğilemiyorum oyüzden ayaklı küvetlerden almayı düşünüyorum ama korkuyorumda bi yandan bebeğimi düşürürmüyüm diye.. Ayaklı olandan kullanan varmıdır ki?

Dizimde ki rahatsızlıktan dolayı eğilemiyorum oyüzden ayaklı küvetlerden almayı düşünüyorum ama korkuyorumda bi yandan bebeğimi düşürürmüyüm diye.. Ayaklı olandan kullanan varmıdır ki?
Bana da kullanışlı geliyor onlar aslında bana kalsa ben yikarim kucagimda ama anneannesi çoktan aldı kuvetini. Zippy de bakmistim ayaklı olanlara birde hello baby de bir kaç model vardı sağlam gibi duruyor ama tam bilemedim ayakları kaymaz ve daha kalın olursa sorun olur mu ki

Ben de küvet aldığımda ayak da almayı düşünüyorum. Hatta bugün kontrolden çıktıktan sonra biraz bakındım küvetlere. Ayakları kaymayacak gibi duruyordu ama dediğiniz gibi ona da dikkat etmeliyiz. İnternette gördüklerimin bazısında da ayak demirleri çok inceydi sanki su dolu küveti taşımaz gibi duruyordu.

Canim o ayakliklari sordum yalnizca buyuk kuvetler icin yokdu sadece minik kuvetler icin vardi

biz kullanıyoruz ablamın oğlu için düşmüyor merak etme canım file çok faydalı bebek hatta eliyle fileyi bile tutuyor o bile canını koruyor daha minicikkenden

Teşekkür ederim. Bebek odasını 2900 liraya (içine yatağı dahil, uyku seti yok), sallanan koltuğu 650 liraya, beşiği ise yatağı ve uyku seti dahil 450 liraya aldık.

dilork bu mobilyaya benzer meltem mobilyanın war.emzirme koltuğu hariç 4,500 gibi bir rakam çıkardılar.bizde özellikle perdeli dolap olmak üzere odayı çok beğendik.benim dediğim fiyatta yatakta hariç.ben Van'da oturuyorum.nasıl alabiliriz.bir adres yada iletişim şekli varsayazarsan sewinirim.

Odamıza ve halimizi aldık çok sukur

Eklentiler

• IMG-20150616-WA0005.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 333
  • 20150614_140256.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 322
  • 20150614_140302.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 334
  • 20150614_140251.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 346
  • IMG-20150618-WA0000.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 321
Gecikme için kusura bakmayın. bir süredir giremiyorum siteye. iletişim bilgilerini akşam gönderebilirim.

Bende 29. Haftadayim daha bebegime hic bisey almadim korkularimdan dolayi insallah hepimiz bebegimizi saglikla kucagimiza aliriz

Canım ayaklı küvete okadar masraf yapma annem de dizlerinden ameliyat olmuştu ablamın bebeğini yıkarken kardeşimin tek kişilik yatağına sıvı geçirmez bez seriyor üstüne leğen ı koyup egilmeden yıkıyor du.
herhangi bir orta sehpa nin üstüne de koyabilirsin küveti böyle ce çok egilmezsin

Haklisin canim onerin icin tesekkurler ...

gecikme için çok çok özür dilerim. Ankara sitelerden duru mobilyadan aldık oda takımımızı. telefonu 0312 3507476

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…