Merhaba hanimlar,
Bugun bebek arabamizi da alarak alisverisimizi tamamladigimizi dusunuyorum. Darisi hepinizin basina insallah. Chicco lite way plus travel sistem siyah renk tercih ettik. Ana kucaginin arabaya baglanmasini kolaylastiran bazayi da hediye olarak verdiler, hepsini 700tl ye aldik.
Lohusa tacimi yaptirdim, (15tl) terliklerimi de kendim ona uygun bir sekilde suslemeye calistim :) esimin kullanmadigi bornoz terliklerini degerlendirdim :)
Buhar makinasini loobex tercih ettim yanlasik 3 aydir ben kendim kullaniyorum ve cok memnunum, tavsiye ederim. (Hepsiburada 134tl)
Hastane cikislarimizi arkadaslarimin tavsiyeleri uzerine aziz bebe aldim. Indirimden denk geldi gayet uyguna aldik. 10lu set 75tl, 5li set 59tl
Anne bebek cantasinda sirt cantasi tercih ettim. Stylo marka ve ön gözünde termoslu/isitmayan-sogutmayan bölme var. Iç hacmi oldukca genis kullanisli olacagina inaniyorum onu da indirimden 100tl ye almistim.
Bebek bakim urunleri icin chicco nun bir cantasi vardi kampanyali onu tercih ettik. 50tl idi.
Bebek bezi olarak sivi kaka sorununa da cozum oldugu icin prima premium care aldik umarim yanilmamisizdir :)
Bebek nevresimlerimizden hediye olanlar da var ama english home'dan takimlari 45tl ye aldik. Battaniye 20tl, alez 20tl, guvenli uyku yastigi 20tl.
Emzirme onluklerinin tanesi 20tl nasil bisey oldugunu bilmedigim icin almis bulundum yikamak icin cikardigimda cok basit bi sistemi oldugunu gordum boyle oldugunu bilsem manifaturacimiza 5tl ye bile diktirebilirmisiz
Tirnak bakim seti (nasil dokunurum o parmaklara hala bilmiyorum ama) 50tl chicco, sanirim onu biraz pahali aldik
firca ve tarak da chicco marka.
Bi de 10tl ye gorunce dayanamayip emekleme dizligi aldim :)) dogmamis cocuga dizlik :)
Nolur nolmaz diye nuk yenidogan emzik aldik, indirimden 7tl ye denk geldi ustelik kutusu da var hijyenik yanii :) biberon da ayni sekilde nolur nolmaz diye chicco yeni dogan tercih ettik.
Simdilik bu kadar sanirim, her seyimiz allaha sukur hazir, sorusu olanlar varsa lutfen yazin elimden geldigince yardimci olabilirim kizlar. Allah hepimize kolayliklar versin.