- 24 Şubat 2013
- 385
- 82
- Konu Sahibi oskeortmen
61.5 la başladım 68.5 oldum 70li geçme insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa, bu kdr aynı olur :) boyumuz, hamile kaldığımız kilo ve aldığımız kilo aynı! Çok şaşırdım okuyunca, acaba yazmıştım da ben mi unuttum deyip nickine baktım! Doğum tarihimiz de çok yakın :))Bugun 36. Haftamiz, toplam 6kg aldik. (176cm boyunda, 83kg hamile kaldim) tartida 90'ı gorunce (bazi gunler şişkinlik yaşiyorum) son haftalarda daha ne kadar alabilirim diye cok endiseleniyorum.
Gecen 35. haftadaki kontrolumuzde bebek boyumuz 51.5cm kilomuz 2950gr.di.
Ay ne güzel sen de sanşlı anne adaylarından birisin o zaman :) Hayirli dogumlar nasip olsun insallahhhYaaa, bu kdr aynı olur :) boyumuz, hamile kaldığımız kilo ve aldığımız kilo aynı! Çok şaşırdım okuyunca, acaba yazmıştım da ben mi unuttum deyip nickine baktım! Doğum tarihimiz de çok yakın :))
Eger bebegin gelisimi kilosu normalse tabiki cok sanslisin :) benim gibi kilolu hamile kalip uzerine bir de 25kg alan ve su an neredeyse hareket edemeyen arkadasim var. Hayirlisiyla emzirebilirsek bir de bebeklerimizi kilolar kaybolup gidiyormus, ortalama 500kalori harcarmis anneler emzirirken, insallah sutu bol bebekleri de emen anneler oluruz kilolar kaybolup gider :)Hepimize inşallah :) şanslımıyız ki bilmiomki.. Zaten kilolu kaldm die kafaları yiyorum :s nası 65 e düşerim diye kara kara düşünüyorum..
Haklısın tabi, çok şükür bebek 3 kg, normal herşey.. Aldğmz hamilelik kilosu hop diye gider de sonrası Allah kerim :) irtibat halinde kalalım da verelim birlikte inşallah :) hangi şehirdesin bu arada? Ben ankaradaymEger bebegin gelisimi kilosu normalse tabiki cok sanslisin :) benim gibi kilolu hamile kalip uzerine bir de 25kg alan ve su an neredeyse hareket edemeyen arkadasim var. Hayirlisiyla emzirebilirsek bir de bebeklerimizi kilolar kaybolup gidiyormus, ortalama 500kalori harcarmis anneler emzirirken, insallah sutu bol bebekleri de emen anneler oluruz kilolar kaybolup gider :)