2015 Eylül anneleri kaç kilo aldınız?

Ben hala 1 kilodayım. Bebek zaten yaklaşık 200 gr, göğüslerim de en az 500 gr fark yaratmıştır :) Şaka bi tarafa kiloyu ben göğüsten alıyorum sanırım:21:

ben yaklaşık 3,5 kilo aldım...böyle okuyunca moralim bozuldu biraz:KK43: kocaman bir karnım var şimdiden allahtan sadece karnım şişi şimdilik...

Sizlere maşallah ya tebrik ederim. Ben 14+2 yim. 3 kilo aldım maalesef. Ama hiç kusmayan bir gebeyim. Ona bağlıyorum.
Masallah gercekten :) ben de tam 15. Haftadayim yaklasik 4 kilo aldim. 79 kusurla hamile kalmistim ve hic kusmayan hamile kalmadan oncesi gibi bir gebelik gecirdim. Kilomdan dolayi normal dogum yapamayacam diye korkuyorum

Ben hic kilo almadim.
ilk gebeligimdede 6.aya kadar 2 kilo almistim Sonra 7 kilo.9 kiloyla hamileligi bitirdim.

Ben 47 kiloydum 52 oldum:) seviniyorum kilo aldigima uzun zamndir 47 ydim . kilo alamiyordum. Yanaklarim kendine geldi:)

16. haftada bişeyler oldu banaaa:) 17. haftamdayım şuana kadar 3 kilo aldım. ama iki haftaya 1 kilo alıyor gibiyim korkuyorum.. diyorumki bebeğimin en hızlı geliştiği hafta:)) ama yok rahatlatamıyorum kendimi:)))

14 haftalik gebeyim 1.5 kilo aldim oda bu hafta icinde her hafta 1.5 kilo alirsam gebeligimi +30 kilo ile kapatirim

16+1 deyim.Henüz kilo almadım.Kusmalı bulantılı günlere borçluyum bunu :confused:

Bugun kontrolum vardi 17 haftaligim 1.6 kg almisim cinsiyetimizide ogrendik hem :) kizim olucak hayirlisyla

hiç kilo almayanlara çok özendim yaa valla tebrikler. ben 50 kiloyla hamile kaldım su an 55 kiloyum boyum da 160. hamilelikten önce zor kilo alırdım şimdi su içsem yarıyor anlamadım gitti :63:

X