2015 Ekim ayında evleneceklerr

Merhabaa
Evlilik iyi gidiyoda
Eve alışamadım,ev işlerine alışamadım,
Ne bilim inanamıyorum hala evlendiğime. Ben ya ben ben evlendimm
sende durumlar nasıl
aynen canım bende alışamadım ya çok tuaf geliyo,
çalışıyorum bn haftaiçi hergün annemdeyim o konuda zorlanmıyorum ama seninde dediğin gibi ev işi çok yoruyo beni yemekle uğraşmadığım halde. yeni ev yeni eşyalar ama hiç işim bitmiyo...

aynen canım bende alışamadım ya çok tuaf geliyo,
çalışıyorum bn haftaiçi hergün annemdeyim o konuda zorlanmıyorum ama seninde dediğin gibi ev işi çok yoruyo beni yemekle uğraşmadığım halde. yeni ev yeni eşyalar ama hiç işim bitmiyo...
Benimde bitmiyo işlerim
Okulum var derslerim var yetiştireyim derken çok yoruluyorum
Ama bişey farkettim işleri yaptıkça devamı geliyo. O yüzden artık belli saatlerde iş yapcam kalan işleri yapmıcam:KK12:
Mesela şuan ütü işim var ama ben yatıyorum. Çünkü canım istemiyo:KK43:

Bu yöntem doğrumu tabi onu bilmiyorum.:KK51: Deneme yanılma yapıyorum. Sence tutar mıı:KK53:

Benimde bitmiyo işlerim
Okulum var derslerim var yetiştireyim derken çok yoruluyorum
Ama bişey farkettim işleri yaptıkça devamı geliyo. O yüzden artık belli saatlerde iş yapcam kalan işleri yapmıcam:KK12:
Mesela şuan ütü işim var ama ben yatıyorum. Çünkü canım istemiyo:KK43:

Bu yöntem doğrumu tabi onu bilmiyorum.:KK51: Deneme yanılma yapıyorum. Sence tutar mıı:KK53:
Bende cuma yıkadım çamaşırları haftasonu üşengeçliğimden yapamadım ütü bugün eve gidince yapmayı planlıyorum bakalım. bana mı soruyosunn bende oturtamadım ki düzenimi ya:KK12: ama dedğin çok doğru işleri yaptıkça devamı geliyo sonu gelmiyo sürekli biyerler toparlancak yerleşcek hele mutfakta hiç bulaşık bitmiyo yaaa ahh ahhh annemin kıymetini değerini öyle iyi anlyıroum ki.... hiç çamaşır mak. çalıştırmayan ben şimdi sürekli çamaşır yıka ütü yappp:KK43:

Bende cuma yıkadım çamaşırları haftasonu üşengeçliğimden yapamadım ütü bugün eve gidince yapmayı planlıyorum bakalım. bana mı soruyosunn bende oturtamadım ki düzenimi ya:KK12: ama dedğin çok doğru işleri yaptıkça devamı geliyo sonu gelmiyo sürekli biyerler toparlancak yerleşcek hele mutfakta hiç bulaşık bitmiyo yaaa ahh ahhh annemin kıymetini değerini öyle iyi anlyıroum ki.... hiç çamaşır mak. çalıştırmayan ben şimdi sürekli çamaşır yıka ütü yappp:KK43:
Geçen bi gece üçte çamaşırlarla uğraşıyodum. Annem görse inanmazdı.
Çamaşırmış ütüymüş ahh ahh anne tarzım değil diyip geçiyodum.
Çocuğu olanlar nasıl h iş yapıp hem bebekle ilgileniyo bilmiyorum.

Geçen bi gece üçte çamaşırlarla uğraşıyodum. Annem görse inanmazdı.
Çamaşırmış ütüymüş ahh ahh anne tarzım değil diyip geçiyodum.
Çocuğu olanlar nasıl h iş yapıp hem bebekle ilgileniyo bilmiyorum.

Kızlar merhaba bende ara ara okuyorum ama pek yazmıyordum..
Ayrıca katılıyorum size yaptıkça devamı geliyo belli saatlerde yapın ve devamını bırakın gitsin ben ütüyü bırakmıyorum bi tek.. tabi severim ütüyü ondan olsa gerek. En zoru bugün ne yemek yapsam☺

Kızlar merhaba bende ara ara okuyorum ama pek yazmıyordum..
Ayrıca katılıyorum size yaptıkça devamı geliyo belli saatlerde yapın ve devamını bırakın gitsin ben ütüyü bırakmıyorum bi tek.. tabi severim ütüyü ondan olsa gerek. En zoru bugün ne yemek yapsam☺

Yaa şuan bile düşünüyorum naaapsam diye. Misafir geleceği zaman elim ayağım dolanıyo. Zamanla bunlarada alışacam herhalde belemiyorum

Evlilik fena değil de aynı zamanda çalışmak çok yorucu. Hem iş hem evo_One bileyim biraz zorluyor. Bebek olayina hic girmiyorum,planlarda yok henuz:KK53:

Evlilik fena değil de aynı zamanda çalışmak çok yorucu. Hem iş hem evo_One bileyim biraz zorluyor. Bebek olayina hic girmiyorum,planlarda yok henuz:KK53:
Merhaba canımm
Ben işleri yapmıyorum. Haftada bigün yapıyorum diğer günler yapmıyorum.
Haftaiçi kursa gidiyorum. Haftasonları derse. Bide iş yaparsam hiç kendime evliliğime zaman ayıramamm

Bebek konusuna gelince. Ahh bu insanlarr. Sanki on yıllık evliyim. Daha bi aylıkken eşimin teyzesi,kaynanama : senim gelinin çocuk yapmıyor,o yüzden benim torunumu kucağına almadı demiş.
Yani yapacağım varsada yapasım gitti. Ama bu ay şüpeliyim. Hamile olabilme ihtimalin var

esmaa_m;post: 44642107 .!.:
Merhaba canımm
Ben işleri yapmıyorum. Haftada bigün yapıyorum diğer günler yapmıyorum.
Haftaiçi kursa gidiyorum. Haftasonları derse. Bide iş yaparsam hiç kendime evliliğime zaman ayıramamm

Bebek konusuna gelince. Ahh bu insanlarr. Sanki on yıllık evliyim. Daha bi aylıkken eşimin teyzesi,kaynanama : senim gelinin çocuk yapmıyor,o yüzden benim torunumu kucağına almadı demiş.
Yani yapacağım varsada yapasım gitti. Ama bu ay şüpeliyim. Hamile olabilme ihtimalin var
Allah hayirlisini nasip etsin canim

selam kızlar:KK54::KK54::KK54:. Sözdü, nişandı, düğündü bütün telaşlar bitti. Asıl telaş şimdi hem işe hem koca:KK60:ya herseye koşturmak kolay değil şükürler olsun alıştım. 4. ayımıza girdik. Cevrenin bebek isteği nedense hemen başlar onlar bakacak onlar sorumluluğunu alacak sanki hayırlısı ne zmansa olur o zamanda haberiniz olur ne lüzumsuz sorular. Dertleri insanı strese sokmaktan başka bişey değil. :21::KK69::KK49::KK47: . hepimizin mutluluğu daim olsun.

kızlar ben daha bebek düşünmüyorum ama bi yandan da yapsam mı yaşım 30. annem yşın geçiyo yap diyo ama hala yeni evli gibi hissediyorum:) bide işim çok yogun hamilelik fln nasıl kaldırcam bilmiyorum . işimi bırakma şansım yok parası ve kariyeri çok iyi bir daha bulamam böyle bişey

kızlar ben daha bebek düşünmüyorum ama bi yandan da yapsam mı yaşım 30. annem yşın geçiyo yap diyo ama hala yeni evli gibi hissediyorum:) bide işim çok yogun hamilelik fln nasıl kaldırcam bilmiyorum . işimi bırakma şansım yok parası ve kariyeri çok iyi bir daha bulamam böyle bişey
Canım merhabaa
Anneler hep haklıdır. Ama kendini hazır hissetmeden yapma. Ömürlük bi karar çünkü.
Banada annem kv etraftakiler sürekli söylüyolar inan bıkkınlık geldi. Kimseyi duymuyorum annem dahil. Çünkü bebek hem fiziksel hemde ruhen sadece beni etkileyecek. Bugün çocuk yap diyenler yarın ihtiyacım olduğunda yanımda ne kadar olcak belirsiz.
Bu konuda çok doluymuşum yaa onu farkettim ya

Aynn cnm bende 30um biz korunmuyoruz oluruna bıraktık allah aratmasın ha deyince olmuyor bebek de yaş da geldi ☺☺

Aynn cnm bende 30um biz korunmuyoruz oluruna bıraktık allah aratmasın ha deyince olmuyor bebek de yaş da geldi ☺☺

biz korunuyoruz valla ama hap filan içmiyorum vücuduma zarar vermesin diye. ne yapayım içimden gelmiyor bebek şuan:) Allah aratmsın tabiki korunmadığımız zamanda da olmaz mı acaba diye düşünmüyo değilim

ilk ay olmadı korunduk sonraki ay denedik baya baya çalıştık yumurtlama günümü hesapladım...mesela ben de o zaman aynı şeyi düşündüm acaba olmaz mı diye. sonra aldığımız okeyler kaldı çekmecede :) 30 yaştan sonra insanlar korkarmış bebek sorumluluğundan. bende de var o. hayırlısı canım inş

selam kızlar ben evleneli 2. ayım olacak, evime alıştım hatta hiç zorluk çekmedim. 1 yıl nişanlı kalmıştım bu sürede çok hazırladım piskolojik olarak kendimi. Annemi acayip özlüyorum ama bilerek gitmiyorum evime alışayım diye. Ev işlerine gelince bende çalışıyorum eşimde ama eve gittiğimizde ikimizde oturmuyoruz evi temizliyoruz çok birbirimize vakit ayıramıyoruz :)

selam kızlar ben evleneli 2. ayım olacak, evime alıştım hatta hiç zorluk çekmedim. 1 yıl nişanlı kalmıştım bu sürede çok hazırladım piskolojik olarak kendimi. Annemi acayip özlüyorum ama bilerek gitmiyorum evime alışayım diye. Ev işlerine gelince bende çalışıyorum eşimde ama eve gittiğimizde ikimizde oturmuyoruz evi temizliyoruz çok birbirimize vakit ayıramıyoruz :)
hayırlı olsun canım evliliğin inşallah bir ömür mutlu olursunuz... bizim de 3 ayımız bitti ama nasıl bitti nasıl geçiyo hiç bişey anlayamıyorum zaman çok hızlı geçiyor. Bende çok korkuyodum evlilikten ailemden ayrılcağım için ama sürekli dipdibeyiz hergün annemdeyim yemeğimizi yiyip öyle geçiyoruz evimize o yüzden bende hiç zorlanmadım sıkıntı çekmedim şükürler olsun ki :) benim eşimde saolsuın bana her konuda çok yardımcı oluyor temizlik olsun yemek olsun... Evlilikte mutlu olmak için eşinin yardımcı olması ve saygılı olması çok önemlii

Canım merhabaa
Anneler hep haklıdır. Ama kendini hazır hissetmeden yapma. Ömürlük bi karar çünkü.
Banada annem kv etraftakiler sürekli söylüyolar inan bıkkınlık geldi. Kimseyi duymuyorum annem dahil. Çünkü bebek hem fiziksel hemde ruhen sadece beni etkileyecek. Bugün çocuk yap diyenler yarın ihtiyacım olduğunda yanımda ne kadar olcak belirsiz.
Bu konuda çok doluymuşum yaa onu farkettim ya
canımmm ne görüyorum ordaaaaaa ben hamilemisin yani, ekim ayının ilk hamilesi sensin yani tebrik ediyorumm seni Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllahh....

kızlar günaydın :) Allahım hepimize eşlerimizle evimize huzur mutluluk versin . evet şimdi fark ettim. bu ay benim de belirtilerim var bakalım belki ben de ikinci ekim gelini hamilesi olurum :KK70:DD temizlik konusunda benim eşim söyleyince yapıyo. ilk ay biraz dağınıklığı konusunda konuştuk tartışmalarımız oldu. biraz düzelmeler var ama mutluyum ya varsın dağınık olsun diyorum. ben de bekarlıktan alıştığım hafta içi dağınıklığım oluyor. o yüzden hep haftasonu yapıyoruz temizliği. Allahım eşlerimizi bize bağışlasın amin.

X