- 1 Aralık 2010
- 350
- 278
-
- Konu Sahibi suskunsevda
- #1.181
aynen canım bende alışamadım ya çok tuaf geliyo,Merhabaa
Evlilik iyi gidiyoda
Eve alışamadım,ev işlerine alışamadım,
Ne bilim inanamıyorum hala evlendiğime. Ben ya ben ben evlendimm
sende durumlar nasıl
Benimde bitmiyo işlerimaynen canım bende alışamadım ya çok tuaf geliyo,
çalışıyorum bn haftaiçi hergün annemdeyim o konuda zorlanmıyorum ama seninde dediğin gibi ev işi çok yoruyo beni yemekle uğraşmadığım halde. yeni ev yeni eşyalar ama hiç işim bitmiyo...
Bende cuma yıkadım çamaşırları haftasonu üşengeçliğimden yapamadım ütü bugün eve gidince yapmayı planlıyorum bakalım. bana mı soruyosunn bende oturtamadım ki düzenimi yaBenimde bitmiyo işlerim
Okulum var derslerim var yetiştireyim derken çok yoruluyorum
Ama bişey farkettim işleri yaptıkça devamı geliyo. O yüzden artık belli saatlerde iş yapcam kalan işleri yapmıcam
Mesela şuan ütü işim var ama ben yatıyorum. Çünkü canım istemiyo
Bu yöntem doğrumu tabi onu bilmiyorum.Deneme yanılma yapıyorum. Sence tutar mıı
Geçen bi gece üçte çamaşırlarla uğraşıyodum. Annem görse inanmazdı.Bende cuma yıkadım çamaşırları haftasonu üşengeçliğimden yapamadım ütü bugün eve gidince yapmayı planlıyorum bakalım. bana mı soruyosunn bende oturtamadım ki düzenimi yaama dedğin çok doğru işleri yaptıkça devamı geliyo sonu gelmiyo sürekli biyerler toparlancak yerleşcek hele mutfakta hiç bulaşık bitmiyo yaaa ahh ahhh annemin kıymetini değerini öyle iyi anlyıroum ki.... hiç çamaşır mak. çalıştırmayan ben şimdi sürekli çamaşır yıka ütü yappp
Geçen bi gece üçte çamaşırlarla uğraşıyodum. Annem görse inanmazdı.
Çamaşırmış ütüymüş ahh ahh anne tarzım değil diyip geçiyodum.
Çocuğu olanlar nasıl h iş yapıp hem bebekle ilgileniyo bilmiyorum.
Kızlar merhaba bende ara ara okuyorum ama pek yazmıyordum..
Ayrıca katılıyorum size yaptıkça devamı geliyo belli saatlerde yapın ve devamını bırakın gitsin ben ütüyü bırakmıyorum bi tek.. tabi severim ütüyü ondan olsa gerek. En zoru bugün ne yemek yapsam☺
Merhaba canımmEvlilik fena değil de aynı zamanda çalışmak çok yorucu. Hem iş hem evne bileyim biraz zorluyor. Bebek olayina hic girmiyorum,planlarda yok henuz
Allah hayirlisini nasip etsin canimesmaa_m;post: 44642107 .!.:Merhaba canımm
Ben işleri yapmıyorum. Haftada bigün yapıyorum diğer günler yapmıyorum.
Haftaiçi kursa gidiyorum. Haftasonları derse. Bide iş yaparsam hiç kendime evliliğime zaman ayıramamm
Bebek konusuna gelince. Ahh bu insanlarr. Sanki on yıllık evliyim. Daha bi aylıkken eşimin teyzesi,kaynanama : senim gelinin çocuk yapmıyor,o yüzden benim torunumu kucağına almadı demiş.
Yani yapacağım varsada yapasım gitti. Ama bu ay şüpeliyim. Hamile olabilme ihtimalin var
Canım merhabaakızlar ben daha bebek düşünmüyorum ama bi yandan da yapsam mı yaşım 30. annem yşın geçiyo yap diyo ama hala yeni evli gibi hissediyorum:) bide işim çok yogun hamilelik fln nasıl kaldırcam bilmiyorum . işimi bırakma şansım yok parası ve kariyeri çok iyi bir daha bulamam böyle bişey
Aynn cnm bende 30um biz korunmuyoruz oluruna bıraktık allah aratmasın ha deyince olmuyor bebek de yaş da geldi ☺☺kızlar ben daha bebek düşünmüyorum ama bi yandan da yapsam mı yaşım 30. annem yşın geçiyo yap diyo ama hala yeni evli gibi hissediyorum:) bide işim çok yogun hamilelik fln nasıl kaldırcam bilmiyorum . işimi bırakma şansım yok parası ve kariyeri çok iyi bir daha bulamam böyle bişey
Aynn cnm bende 30um biz korunmuyoruz oluruna bıraktık allah aratmasın ha deyince olmuyor bebek de yaş da geldi ☺☺
hayırlı olsun canım evliliğin inşallah bir ömür mutlu olursunuz... bizim de 3 ayımız bitti ama nasıl bitti nasıl geçiyo hiç bişey anlayamıyorum zaman çok hızlı geçiyor. Bende çok korkuyodum evlilikten ailemden ayrılcağım için ama sürekli dipdibeyiz hergün annemdeyim yemeğimizi yiyip öyle geçiyoruz evimize o yüzden bende hiç zorlanmadım sıkıntı çekmedim şükürler olsun ki :) benim eşimde saolsuın bana her konuda çok yardımcı oluyor temizlik olsun yemek olsun... Evlilikte mutlu olmak için eşinin yardımcı olması ve saygılı olması çok önemliiselam kızlar ben evleneli 2. ayım olacak, evime alıştım hatta hiç zorluk çekmedim. 1 yıl nişanlı kalmıştım bu sürede çok hazırladım piskolojik olarak kendimi. Annemi acayip özlüyorum ama bilerek gitmiyorum evime alışayım diye. Ev işlerine gelince bende çalışıyorum eşimde ama eve gittiğimizde ikimizde oturmuyoruz evi temizliyoruz çok birbirimize vakit ayıramıyoruz :)
canımmm ne görüyorum ordaaaaaa ben hamilemisin yani, ekim ayının ilk hamilesi sensin yani tebrik ediyorumm seni Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllahh....Canım merhabaa
Anneler hep haklıdır. Ama kendini hazır hissetmeden yapma. Ömürlük bi karar çünkü.
Banada annem kv etraftakiler sürekli söylüyolar inan bıkkınlık geldi. Kimseyi duymuyorum annem dahil. Çünkü bebek hem fiziksel hemde ruhen sadece beni etkileyecek. Bugün çocuk yap diyenler yarın ihtiyacım olduğunda yanımda ne kadar olcak belirsiz.
Bu konuda çok doluymuşum yaa onu farkettim ya