İşe başlayanlar dökülüyo burdan neyapsınlar iş ev bebek derken vakit kalmıyodur konu sahibi bile ortada yok... Facebook talar hepsi :)Ya birde @KAYGILI vardı. Bayada aktifti ben on da göremiyorum uzun zamandir
Millet facebook a geçince pek uğramadı canım o daYa birde @KAYGILI vardı. Bayada aktifti ben on da göremiyorum uzun zamandir
İİyiki doğdun cnm iyiki bebisinin annesisin birlikte nice yaşlar cnm sagliklaBu arada kızlar bugün doğum günüm:) bugün itibariyle 27 oldum ve artık 30 a bir şey kalmadığının ve büyüdüğümün farkına vardım
Ben facebook a geçmedi diye biliyodum. Demek oda geçmişMillet facebook a geçince pek uğramadı canım o da
Geçti gibi hatırlıyorum da yanlış olmasın şimdi. Millet girmemeye başladıktan sonra o da pek gelmedi buralaraBen facebook a geçmedi diye biliyodum. Demek oda geçmiş
İİyiki doğdun cnm iyiki bebisinin annesisin birlikte nice yaşlar cnm saglikla
Bir ara grup kurulmuştu sonra kapattık dediler ama sonrasını hiç bilmiyorum canım herhalde irtibatta olanlar var yine de kendi kurdukları grup dağıldı sanırım. Facebook a geçtikten sonra birçok kişiden haber alamadık zaten. Eskilerden de birkaç kişi kaldık burada2015 ekim kasım aralık anneleri diye bişey var face de orda mı lovely ve kaygılı, ben de merak ettim
Doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle ailenle nice mutlu yıllara inşallah :))Teşekkür ederim canım benim:)
Biz iyiyiz canım hayırdır inşallah ne olduİyi akşamlar kızlar nasılsınız 2 gündür kayınvalidem de kalıyorum dünden beri çok kötü şeyler yaşadım hiç ummadığım..... Siz nasılsınız ya
İnşallah ateşsiz atlatırsınız canım Uyumasın sevelim mantığını ben anlayabilmiş değilim :) bir gün biri elimde kalacak bu yüzden
Gecmis olsun canim. Kuzucuklarimiz birer birer atlatiyorlar asilarini oleyyy
Gecmis olsun cnm insallah atessiz atlatmissinizdir geceyi ayrica bebek bu tabikide uyumayacak sevilecek kv kp den iyi bilecek degiliz ya onlar kactane buyutmusler!!!anlamyrm bu insanlari ya ayni modelden bizdede var (kv kp denilince delleniyrm icimi dokmus gibi oldum k.bakma)
canım hayırdır iyisinizdir umarım?İyi akşamlar kızlar nasılsınız 2 gündür kayınvalidem de kalıyorum dünden beri çok kötü şeyler yaşadım hiç ummadığım..... Siz nasılsınız ya
Canım biz iyiyiz çok şükür de benim bahçemde iki tane ev var diğer evin sahibi adam gelmişti dün evden çıkarken konuştum adamla kv ye geldim 2 saat sonra haber geldi adam orda vefat etmiş şok oldum bn eve çağırdılar bizi gittik adamı evden çıkartırlarken gördüm gitmiyor görüntüsü önümdenBiz iyiyiz canım hayırdır inşallah ne oldu
Allah rahmet eylesin canım insan görünce etkileniyor haklısun bir saat sonra ne olacağımız belli değilCanım biz iyiyiz çok şükür de benim bahçemde iki tane ev var diğer evin sahibi adam gelmişti dün evden çıkarken konuştum adamla kv ye geldim 2 saat sonra haber geldi adam orda vefat etmiş şok oldum bn eve çağırdılar bizi gittik adamı evden çıkartırlarken gördüm gitmiyor görüntüsü önümden
çok tesekkür ederizz teyzeleri..yalnız bizim ikinci günümüz hala arada ateşimiz yükseliyor..ve hiç olmadığımız kadar huysuzuznormal mi sizce bu kadar uzun sürmesi..sürekli bir mızırdama halinde poyraz paşa çok yordu beni
ikinci güne etkisi olur bence yarın da devam ederse doktora danışırsın canım
Evet canim normal 2 gun suruyor huysuzluk atesçok tesekkür ederizz teyzeleri..yalnız bizim ikinci günümüz hala arada ateşimiz yükseliyor..ve hiç olmadığımız kadar huysuzuznormal mi sizce bu kadar uzun sürmesi..sürekli bir mızırdama halinde poyraz paşa çok yordu beni
canım hayırdır iyisinizdir umarım?
Ne kadar garip degil mi olum de dogum kadar dogal bir olay ama birine surekli sahit olurken digerini hic gormuyoruz, gorunce de sok oluyoruz. Kiymetini bilmek lazim hayatimizin ve sevdiklerimizin. Umarim cabuk atlatirsin canim travma halini, ote yandan her serde bir hayir iste, hepimize bir hatirlattin su dunyaya getirdigimiz yeni canin kiymetiniCanım biz iyiyiz çok şükür de benim bahçemde iki tane ev var diğer evin sahibi adam gelmişti dün evden çıkarken konuştum adamla kv ye geldim 2 saat sonra haber geldi adam orda vefat etmiş şok oldum bn eve çağırdılar bizi gittik adamı evden çıkartırlarken gördüm gitmiyor görüntüsü önümden
Allah rahmet eylesin canım insan görünce etkileniyor haklısun bir saat sonra ne olacağımız belli değil
Evet canım aynen öyle oldu.. Allah razı olsun çok saolun daha yeni geldim evime soğudum resmen hemen ev bulmak lazımNe kadar garip degil mi olum de dogum kadar dogal bir olay ama birine surekli sahit olurken digerini hic gormuyoruz, gorunce de sok oluyoruz. Kiymetini bilmek lazim hayatimizin ve sevdiklerimizin. Umarim cabuk atlatirsin canim travma halini, ote yandan her serde bir hayir iste, hepimize bir hatirlattin su dunyaya getirdigimiz yeni canin kiymetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?