2015 Ekim Anneleri

Günaydın annişler ve tatlı bebişler. Babamızı işe gönderdik durucuk da uyursa biraz daha uyuyacağız bugün babasını işe göndereyim diye erken kalkmış kızım gülücükler atıp gönderdi babasını. Hepimize mutlu huzurlu bir gün dileğiyle...

Oyy kıyamam geçmiş olsun canım ya Allahım acil şifa versin inşallah

:)sizinki daha gelmeden tavrını koymuş canım benim dediğim olacak diyor :)

Gunaydiiin Nasılsıniz canlar birkaç sorum var :) mama sandalyesi kullanmaya basladiniz mi kızım biz yemek yerken masaya çok meraklı dibimizden ayrılmiyor erken mi acaba oturtmak için ? Bir de yurutece koyan var mı erken olduğunu düşünüyorum ama yemek yerken falan arada 5 dakikalığına koyuyorum çok da seviyor ek gidaya hızlı bir geçiş yaptı dün babasının pastasından yedi biz yerken nasıl bakıyordu kiyamadim çok azıcık verdim

Geçmiş olsun canim hepinize acil sifalar...

Ya hep 6 ay diyorlar ya 6.ay doluncami yoksa 5 bitip 6 ya girincemi

Canim ben 4.ay dolunca başladım emzirmiyorum eğer emzirseydim yine baslardim çünkü damak dedi ve tutma refleksi gelişsin yavaş yavaş. ...
Yogurt krem peynir çorba elma muz armut püresi patates nisastasi veriyorum hergün birini....
Biz kahvaltı yaparken atılmaya başladı banada ver diye kaşıkla yemeyi daha çok seviyor mamadan usandi biberon başıyla oynuyor yemiyor

Canim yeni basliyorsan eğer bir cay kasigi vererek basla....damagina degdir ilk tatlarını alsin sonra yavaş yavaş basla .....
Benim minik yoğurdu ilk verdiğimde ögürüyordu şimdi çok seviyor kendim evde mayaliyorum içine bazen edirne peyniri bırakıyorum mesela

Anladım canım daha önce de yoğurt meyve püresi peynir vermiştim degisik seyleri seviyor ne yesek uzaniyor dun pastanın kremasindan çok az verdim cok şekerli ya o yüzden tereddüt ettim

cnm cok gecmis olsun arkdas gecen boyle bi resim atmisti
yani bol bol emzir gunesi insallah bian once atlatir bide ilk gunlerdeki sutlerinden varsa buzlukta onladan cikarip icir onlarda antibiyotik gibi bi icerige sahipmis

Geçmiş olsun canım Allah şifanızı versşn sütğn varsa sık sık emzir ya da sağıp ver . 37 derece ateşi çok korkma sadece gözlemde olun ünce giydirip oda sıcaklığına dikkat edin dr bana bırak vücudu savaş versin 38 gördüğünde hastaneye getirebilirsin dedi.iş konusunda da haklısın bir yerden başlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…