2015 Ekim Anneleri

Ne güzel demişsin yani biz onların en temizini en sagliklisini en tazesini yapabiliyorken neden hazırım alalimki bencede en son tercih olmali

Evet dün ilk iş günümdü. Gecesine de güneş ateşlendi.4.5 aydır hasta olmayan kızım dün gece hastalandı. Aklım hep onda kaldı bu gün. Annem bakıyo çok şükür ama yine de zor. İşe gitmedikçe soğuyor insan. Bir yerden başlamak lazım

Geçmiş olsun şimdi nasıl Güneş soğuma kısmında çok haklısın ben ücretsiz izindeyim şu an sanki eskisi gibi çalışamayacam gibi geliyor hatta sanki hiç o kadar yıl çalışmamışım gibi hissediyorum

Ben ilk kızımda ek gıdaya 6 ay bitiminde başladım. Bundada öyle düşünüyodum ama son zamanlarda sütüm yorgunluktan sanırım azalmaya başladı. Eğer sütun varsa 6. Aydan sonra başla.
Sütüm var çok şükür. Bende öyle karar verdim zaten 6ay bittiğinde başlıyıcam. Sana tavsiyem bol bol su iç ve geceleri bebişin izin veriyorsa tabii bol bol uyumaya çalış. Benim sütümü enn çok bunlar arttırıyor. Özelliklle uyku. Uzun uzun uyuduğum gecelerde uyandığımda göğüslerim taşmış oluyor ama az uyuduğum günde de sütüm daha az oluyor... :)

Gunaydinn annişler gece buraya pek uğrayan olmamış hepimiz uyuduk herhalde :) bugün babamızın doğum günü kızımla sürpriz hazırladık olmuş mu sizce
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Bundan daha güzel bir hediye olurmuki. Ben çok istedim kizim babasının doğum gününde gelsin diye. Ama gelmedi . O gün baya bi yürüyüş yaptım. Karnimi övün kizimla konuştum hadi gel diye ama bizimki gelmedi. Benim doğum günüm bana özel olsun arada kaynanasını diye. 4 gün sonra geldi kizim.
Bu arada kızın çok tatli maşallah

Ah canım nerde. Gündüz uykumuz yok zaten. Gece iyidir ama son 3 gecedir oda yok. Dediğin gibi biraz dinlenebilsem biliyorum sütüm artacak ama nerdeeeee.
Suyum aksatmiyorum ama

Cnm insallah gecici birseydir en yakin zmnda uykusu duzene girer buyume ataklarindan birdei olabilir bizde memlekete gittik geldik uyku problemi yasadik 4 gun sonra duzeldi dyebilirim en ufak bi degisiklik alt ust ediyor kuzucuklari
Inşallah bizimde en kisa zamanda düzene girer tekrar yoksa ben iyice çıldıririm. Uyku mu almadigim zamanlar gereksiz yere sinirleniyorum. Bazen ablamızin herhangi bir kabahati olmadığı halde birde bakiyorumki gereksiz yere kizmisim. Sonra vicdan azabı çekiyorum. Biraz zaman geçince kizim yanıma geliyo anne bana haksız yere kizdiginin farkindamisin diye...

Canim kolayliklar diliyorum. Güneş annesinden ayrı kalacaginimi anladıki acaba. Düşmüştür inşallah atesi

Masallah masallah cok yakisikliymis. Yerim o yumuk elleri

Cok gecmis olsun canim, neyi var gunes in niye atesi cikmis acaba?

Kızlar iyi akşamlar bugün hifayı yıkarken fark ettim bu ay dönmüş verem aşısı üzerine fazla lif değdirmedim ama bişey olur mu ki

Seni çok iyi anlıyorum.Ben de yorgunken abimize kızıyorum.Sonra üzüntüden kahroluyorum.Çok haksızsam özür diliyorum.O kadar masum ve yüce gönüllülerki hemen affediyorlar annelerini,unutuyorlar kuzular.

Canım yaaa ... İnan içim bi hoş oldu bizde karı-koca hamileyken hem gezmeye hem işe biraz fazla asıldık birikim yapıp kızımızın yanında olalım diye iş almadık ama planlar tutmadı eşim başladı yavaş yavaş işin kabası bende bitiyo ... Hani evden çalışıyorduk ama kızım yanımdayken adapte olamam gibi geliyor ... Bende aradayım bakalım ne olucak.. Bende hiç başlamak istemiyorum

Kızlar msjlarınızı tek tek okudum ama alıntı ile uğraşmayım şimdi, çok sağolun hepiniz. Güneş hala hasta, ateşi 37 civarı dalgalanıyor. Ben de hasta oldum, burnum deli gibi akıyor, hapşırık tıksırık gırla. Dün sabaha kadar başını bekledim ateşi yükselir diye. Bu gün de uyumadım doğru düzgün. Sürekli burnum aktığından sürekli el yıkıyorum lavaboya giderken yolda yorgunluktan bayılıvericem. Bu arada eşim de hasta tabi. Bizden haber alamazsanız merak etmeyin yani, iyileşeyim döncem ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…