2015 Ekim Anneleri

Valla kocaman oluyolar .)) maşallah hepsine inan duru güneş ediz ve diğer yavrucaklar hepsi can bizim için.. Hepsi iyi olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünler
Aman yarabbim bir tombul köfte görüyorum ben ordaaaçok tatlı maşallah:)

Eki Görüntüle 1783355
işte bu da poyraz :) uyurken uyandığında uykuya geri dalmak için kolunu namnamlıyor

Valla kocaman oluyolar .)) maşallah hepsine inan duru güneş ediz ve diğer yavrucaklar hepsi can bizim için.. Hepsi iyi olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünler
Coook tatlılar bu bebişler ya kızlar Allah'im tüm yavruları korusun buda benim yaramaz. Bugün asi olduk 4 aylık kontrolümüz u yaptık çok kusuyo dedim dr mize reflu olabilir dedi ama ilaç kullanmak istemiyorum dedi vermedi idrar tahlinine baktı belki enfeksiyon olabilir diye Allah'a çok şükür bisey yok.kilo alimi biraz az 6700 66 cm de boyu. Yiğit fit bi çocuk diye beni motive etti :) ilk aşıda gikini çıkarmadı ama 2. Uuuu yıktı ortalığı inşaallah ateşimiz olmaz

Eklentiler

• IMG-20160219-WA0000.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 94
Ay maşallahhh yaaaa :))) sırıtışı sevsinler ... Valla hanımlar ekime niyetlenip eylül ekim hatta kasım annesi olan ekip olarak valla bebekleri görünce anlıyorum ki iyi iş çıkarıyoruz

Bizimki de 2. de çok ağladı canım. Maşallah yiğit e:) neşesi yerinde , yakıcak ortalığı :)

Masallah kuzuya uyurken ayri bi tatli oluyolar yataginda pelusla oynarken uyumasi ne kadar suruyo
canim uykusu tam geldiginde direk gozunu kapiyor, bir eliyle parmagini emiyor digeriyle tavsanini mincikliyip hemen uyuyor. nadiren cok uyarilmissa 10-15 dakika oynuyor soyleniyor sonra sesi kesiliyor bakiyorum uyumus:)

Merhaba kızlar bizde 7 haftayı doldurduktan. Galiba ekim doğumlu olacağız değil mi ?

yok canim bence arastirmakta haklisin. Pahali birsey sonucta ve memnun kalmayip yenisini alanlari duydum. Hem baya onemli bence hele de yazin gelince her gun cikacagiz. Biz hala ana kucagi kullaniyoruz ama sigmiyor ediz artik napacagimi ben de bilmiyorum. Kilodan cok boy sanki onemli gibi. Ediz simdi 7 bucuk kilo 68 cm. Hem sigmiyor iki buklum gibi hem de icinde rahat hareket edemiyor gibi. Puset icin de sanirim destekli rahat oturmasi lazim bir evde deneyim bari bir ara

sagol teyzesi. Duru da zurafasiyla cok tatli masallah. Buyuyorlar ya hem de isik hiziyla

masallah edize uyku oyuncagina alismis anlasilan kac dk da uyuyr cnm ortalama bide uyku egitiminiz nasil gidiyr artik uyuyormu kendi kendine
canim cok sukur yaklasik bir aydir kendi kendine ve hemencecik uyuyor, ozellikle aksam yatarken.
Uyku egitimimiz bir kac gece aglamaya birakmamizla oldu ama aglamalari 2 dakikayi gecmedi hic. Ama ediz in hic uyumasi icin sart kostugu birsey olmadi dogdugundan beri. Memede uyumak hic istemedi mesala. Tabi kundakladigimiz pispisladigimiz salladigimiz beyaz gurultuden yararlandigimiz emzik verdigimiz zamanlar oldu. Ama hepsi uykuya dalmasini kolaylastirmak icindi. 4 aydan sonra hicbiri ise yaramaz oldu hatta ters tepip uykuya dalmasini uzatiyordu gitgide sinirleri bozuluyordu. Kendi haline birakip odadan cikinca hemen dalmayi ogrendi.
Sizde nasil durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…