2015 Ekim Anneleri

Canım benim kızım tombul 5.ayı bitti hala rahat kullanıyoruz yaz sonunu cıkarır..küçük değil aslında her yanı süngerli bebeği koruyo airbag şeklinde ve ben 6-7 araba ddnedim en komforlu tutuşu katlanışı herseyi testettim .. Bence güneşi al bi dene :)) babymal ya da civil varsa orda tüm seçenekleri net görebilirsin

Tam geçti canım. Senin göğüs uclarinmi ağrıyor yoksa emzirirken sizi şeklinde göğüslerimde agrimi oluşuyor
Göğüs uçlarım hemen kızarıyor, bazen minik minik nasırlı gibi alanlar oluşuyor, bazen kanıyor ufaktan. Her emmede ilk 5 sn falan deli acı oluyor sonradan uyuşuyor. Memeyi doğru veriyorum ama. Sadece ucunu değil tamamını alıyor ama yine de acıyor.

Mamas papas ın yalnızca arabasını alsam dedim ama daha erken onu kullanması için. Maclaren arabaların tipleri hiç hoşuma gitmiyor :( eşim de kızıyor çok büyütüyorsun altı üstü bebek arabası diyor. Siz hala ana kucağı kullanıyorsunuz di mi? Kaç kilo edizcik şimdi? Benim kız 6 yı yeni geçti. Çok hızlı da kilo almıyor. Gerçi 6 aya kadar olması sadece kilodan değildir di mi? Bebeğin hareket yeteneği, boyunun uzaması, rahat edebilmesi..
Canım benim doktorum boyu önemli değil 10 kiloya kadar anakucağı kullanabilirsin dedi ki biz 8.5 kiloyuz çokta rahatız 67cm olduk hatta geçtik yazı cıkarır ama tabi temmuzdan sonra zaten yakar diye hakiki anne kucağına gecer :D

Canım benim kızım tombul 5.ayı bitti hala rahat kullanıyoruz yaz sonunu cıkarır..küçük değil aslında her yanı süngerli bebeği koruyo airbag şeklinde ve ben 6-7 araba ddnedim en komforlu tutuşu katlanışı herseyi testettim .. Bence güneşi al bi dene :)) babymal ya da civil varsa orda tüm seçenekleri net görebilirsin
Biz o arabayı denedik çok da beğendik eşim tutturdu az daha bakalım. G0nlerce araştırmadan bişey aldıramıyorum :) çoğu zaman iyi oluyor ama bazen de böyle ruh sıkıcı nir hal alıyor :) dur bidaha bakayım gidip de.

ATPaz ATPaz canim nasilsiniz asidan sonra? Bir de bugun birinin kontrolu vardi sanki. Uff hic kafa kalmadi bende. Omega 3 fln mi alsam ki:KK53::KK51:
Canım bizim kız aşıyı hiç tınlamadı :) çok şükür ne ateş ne huysuzluk :) alıştı çocuğun bünyesi, saydım da 11 ya da 12 aşı oldu şimdiye kadar. Vız gelir tırs gider teyzesi maşallah :)

P primavera1985 canım maşallah edizcik çok tatlı uyuyor nazar değmesin ona:) durunun da bir zürafası var kulağını elini ayağını tutarken uyuyor bırakmıyor da uyku arkadaşı diye almıştık kızım da çok sevdi onu görünce hemen saldırıyor:) bu ara tadına da bakmaya başladık.

IMG-20160225-WA0003.jpeg durucuğum yolculuktan yolculuğa koştururken:) yazık yavrum öyle alıştı ki arabaya hazırlanıp bindikten sonra maksimum 5 dk sonra uyuyup yolculuk bittiüinde uyanıyor. Bu arada kızlar ben bugun adet oldum hafif bel ve karın ağrım var ama çok şükür diyorum hamile miyim yoksa diye düşündükçe kötü oluyordum bu haliyle olmadığım kanıtlandı rahatladım:)

Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz yazamıyorum takip edemiyorum hiç

Kızlar gündüz uyanık kalma sureleriniz arttimi kızım bir bucuk saat uyanık kalırdı artık üç dört saat uyanık kalıyor.Birde artık biz org çalıyoruz görmelisiniz benim orgum var kocaman önüne koydum iki elini üstüne koyuyor parmaklarını nasıl oynatıyor sipa :)ben bile tek elle çalıyorum:KK70:
Değişiyor canım hifanın uyanık kalma süresi bide sabah uyuma süresi uzadı ana kız 11 e kadar uyuyoruz :KK48: Çok şükür

Ay bebişler nasıl büyümüş :nazar::KK9:maşallah kuzulara yerim bn onları =)

Merhaba anneler bi sorum olucak ama acaba ne ile korunmaya basladiniz?

Mamas papas ın yalnızca arabasını alsam dedim ama daha erken onu kullanması için. Maclaren arabaların tipleri hiç hoşuma gitmiyor :KK43: eşim de kızıyor çok büyütüyorsun altı üstü bebek arabası diyor. Siz hala ana kucağı kullanıyorsunuz di mi? Kaç kilo edizcik şimdi? Benim kız 6 yı yeni geçti. Çok hızlı da kilo almıyor. Gerçi 6 aya kadar olması sadece kilodan değildir di mi? Bebeğin hareket yeteneği, boyunun uzaması, rahat edebilmesi..
Canım bir arabaya binerseniz de ana kucağı şart en güvenlisi bir de iç kısımları büyüyor benim kız astronotla bile giriyor içine tahminim 7 kiloya yaklaştı

Back