2015 Ekim Anneleri

Ay o mevzuyu hiç sorma. Çocuk dokrorumuz 'ufacık tabeleti nasıl 8e böleceksiniz sulandırıp 1/8ini içirin' dedi.kalp doktorumuz ' o zaman ilaç enjektörün duvarlarına yapışır miktarı azalır, 8 e bölüp ezip kaşıkla içirin' dedi. Büyüklükleri farklı olsa da fark
etmezmiş önemli olan 8 günde 1 tablet almasıymış. Ama şöyle diyim 8e bölüp ezerken de çok kayıp oluyo. En başından sulandırsak daha kolaydı bence :)

narin333
Canim bizim de gaz sorunumuz vardi cok sukur bitti gibi bir cok damla kullandik zinco ve biogaia yaradi bize arada kullanıyoruz artik
Sağol cevabın için canım ben de zinco omnivit metsil denedim en son omnivitten sonra azalmıştı 2 hafta ara verdim kabus gibi geri geldi nurse harveys veriyorum şimdi kimyon çayını düzenli vericem inşallah kurtuluruz biz de

Bugün 4. Ay asimizi olduk insallah sorunsuz atlatırız
Biz de aşı olup geldik canım çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah sorun yaşamayız. Oğluşun ağladı mı aşı olunca? Bizimki ikinci aşıda 5 saniye falan ağlar gibi yaptı sustu dr da sakin bir bebek herhalde ağlamadı dedi demek diğer çocuklar inletiyordu ortalığı dedim kendimce

Annem üzerine yatınca olur diyordu. Bir dikkat et bakalım.
Ben göğüs kalkanlarını hala kullanıyorum inanır mısın. Yaralarım onu kullanmaya başlayınca geçmişti. Artık iyileşti diye çıkardığımda tekrar etti. Ben de mecburen kullanıyorum, korkumdan çıkaramıyorum.

ikincide agladi canim ilkinde bisey anlamadi ama ikincide gozyaslari akti kuzumun ama bir iki dakika sonra sustu geldik eve emdi uyudu atesimiz de olmaz insallah

ikincide agladi canim ilkinde bisey anlamadi ama ikincide gozyaslari akti kuzumun ama bir iki dakika sonra sustu geldik eve emdi uyudu atesimiz de olmaz insallah
İnşallah canım durunun bugün gezmediği yer de kalmadı aşı sonrası avm az önce de Üniversiteye gidip halasını bıraktık biraz oyalandık inş sıkıntı yaşamayız

size geçen gün yaptığım sakarlığı anlatayım
mert önünü ıslatmış üstünü değiştireyim dedim
önce bir kolunu çıkartırken çıt diye bir ses duydum inatla tişörtün kolunu çekince mertin çığlığı nı da duydum
bir baktım ki tişörtün ipi mertin parmağına takılmış kesmiş parmak kan içinde tam da baş parmağının oynak yeri
DURUN DAHA SAKARLIĞIM BİTMEDİ
neyse meme verdim susturdum tam yemek yerken mert de kucağımdaydı masada da acı turşu
mert de kesik parmağını emiyor bende o arada önce acı biberi ağzıma attım veeee sonra mertin parmağını ağzından çıkardım sonrası malum bir kıyamet daha koptu en sonunda eşim dayanamadı çocuğun başına bişi gelmeden sen ver bu gece ben ilgileniyim dedi

Ayy canım benim yaa kıyamam annesi Mert e. Ne kadar gözümüzden sakınsak da insanız hepimiz oluyor böyle şeyler iyi bir günde değilmişsiniz

Ayy canım benim yaa kıyamam annesi Mert e. Ne kadar gözümüzden sakınsak da insanız hepimiz oluyor böyle şeyler iyi bir günde değilmişsiniz
evet haklısın o gün işyerinde de bir sürü sakarlık yapmıştım zaten
belliymiş akşamın nasıl biteceği

Bebeğin gazının uzun süre devam ettiği durumlarda annenin süt ve süt ürünlerini tüketmemesi öneriliyor tereyağ dahil işe yarar mı bilmem canım

evet haklısın o gün işyerinde de bir sürü sakarlık yapmıştım zaten
belliymiş akşamın nasıl biteceği
Öyle deme canım hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şey

Bugün eve misafir geldi 7-8 kişi kadar kızım hepsini ilk defa gördü. Ben de biraz tuttum yanlarında sonra içeri götürdüm. Kızım içerde bastı çığlığı nasıl bir ağlama sanırsın etinden et kopuyor misafirlerin yanına dönüyorum susuyor benim ki hepsine gülücükler dağıtıyor içeri geri gidiyorum gene basıyor çığlığı geri geldik misafirlerin yanında gene sustu. Hayret ettim ne anladıysa :)

Bugün kızıma ilk defa armut suyu verdim çok sevdi.tam dört buçuk ayligiz.meyvelere başlayanlar var mi hanimlar
canim eski doktorumuz bize sirayla yogurt sonra elma havuc armut suyu onermisti. Yogurttan sonra kanli kaka yapti biraktik. Elma suyundan sonra da sumuksu kaka yapti onu da biraktik. Hepsini sevmisti kusum. Yarin yeni bir doktora gidicegiz bakalim o ne diyecek. Suyu da doktorumuzun onerisiyle basladik. 10 dakika kaynatilmis sogutulmus su veriyorum. Basta kasikla aliyordu simdi biberonla. Hatta kusum kendi tutup iciyor cok tatli. Bir de ediz simdi 4 saatte bir emdigi icin emzirip bekliyorum 2 saat sonra su veriyorum yoksa bakiyorum yazik idrari koyu sari oluyor susuz kaliyor bebisim.

canim ben de pek olmuyor sikinti. Zaten gogsum doluysa ve ediz emmeyecekse hemen sagip buzluga atiyorum. Cok gecmis olsun. Bir o kslmisti cekmedigin tatlim

canim gaz konusunda hic tecrubem yok ne yazik ki. Cok gecmis olsun. Ama dila kuzumuzun 5 ayini kutlamadan gecemeyecegim. Ne kadar cabuk buyuyorlar degil mi? Saglikli huzurlu sorunsuz eglenceli mutlu rahat uykulu keyifli yemeli gazsiz nice aylara!

gecmis olsun canim. Valla ediz inletmisti ortaligi. Doktor dahil herkesi strese sokmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…