Ay o mevzuyu hiç sorma. Çocuk dokrorumuz 'ufacık tabeleti nasıl 8e böleceksiniz sulandırıp 1/8ini içirin' dedi.kalp doktorumuz ' o zaman ilaç enjektörün duvarlarına yapışır miktarı azalır, 8 e bölüp ezip kaşıkla içirin' dedi. Büyüklükleri farklı olsa da farktabii kii tatlım benimki espirisine zaten :) eşim bu konuda sağolsun ailesine seviye koyabilen biri..öyle olmasa ben de hayır diyemeyen biriyim çok karışırlardı hayatımıza..simdi esimden çekindiklerinden temkinli davranıyorlar
canım güneş göğsünü boşaltamıyor olabilir süt içerde uzun süre kalınca da dediğin gibi ağrı yapar..poyraz da azıcık emiyo yorulup uyuyo.ben sonrasında kalan sütü dağıp biberonla zorla içiriyorum :) mememde hal kalmadı her emme sonrası sağmaktan ama başka türlü kilo aldıramıyorum kuzuya..bu arada diüretiği sulandırıp veriyorum ben tableti ezip sulandırıp veriyorum..bir nevi su vermiş oluyorum yani
Sağol cevabın için canım ben de zinco omnivit metsil denedim en son omnivitten sonra azalmıştı 2 hafta ara verdim kabus gibi geri geldi nurse harveys veriyorum şimdi kimyon çayını düzenli vericem inşallah kurtuluruz biz denarin333
Canim bizim de gaz sorunumuz vardi cok sukur bitti gibi bir cok damla kullandik zinco ve biogaia yaradi bize arada kullanıyoruz artik
Biz de aşı olup geldik canım çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah sorun yaşamayız. Oğluşun ağladı mı aşı olunca? Bizimki ikinci aşıda 5 saniye falan ağlar gibi yaptı sustu dr da sakin bir bebek herhalde ağlamadı dedi demek diğer çocuklar inletiyordu ortalığı dedim kendimceBugün 4. Ay asimizi olduk insallah sorunsuz atlatırız
Annem üzerine yatınca olur diyordu. Bir dikkat et bakalım.Kızlar bişey sorayım sabahın köründe size:) şu süt kanalı tıkanması var ya, hani yumru yumru oluyor göğüs, çok acıyor falan, sizde oluyor mu? Bende çok sık oluyor dahatta şu anda o yüzden yüksek çekimde sağım yapıyorum, bi de sıcak su torbası yapıcam ki sabaha kadar çözülsün.benim göğüslerimde hala çok yara ve acı oluyor, acaba diyorum ucundan mikrop mu kapıyor.
ikincide agladi canim ilkinde bisey anlamadi ama ikincide gozyaslari akti kuzumun ama bir iki dakika sonra sustu geldik eve emdi uyudu atesimiz de olmaz insallahBiz de aşı olup geldik canım çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah sorun yaşamayız. Oğluşun ağladı mı aşı olunca? Bizimki ikinci aşıda 5 saniye falan ağlar gibi yaptı sustu dr da sakin bir bebek herhalde ağlamadı dedi demek diğer çocuklar inletiyordu ortalığı dedim kendimce
İnşallah canım durunun bugün gezmediği yer de kalmadı aşı sonrası avm az önce de Üniversiteye gidip halasını bıraktık biraz oyalandık inş sıkıntı yaşamayızikincide agladi canim ilkinde bisey anlamadi ama ikincide gozyaslari akti kuzumun ama bir iki dakika sonra sustu geldik eve emdi uyudu atesimiz de olmaz insallah
boy pos yerinde maşallah duruya ve bütün meleklerimizi rabbim esirgesinBu arada kızlar bugün boy kilo ölçümü de yaptırdık 64 cm ve 7400 gr olmuş bu ay 600 gr kadar almış ama iyi galiba yine.
Teşekkür ederiz canım hepimizin meleklerini korusun Allahımboy pos yerinde maşallah duruya ve bütün meleklerimizi rabbim esirgesin
Ayy canım benim yaa kıyamam annesi Mert e. Ne kadar gözümüzden sakınsak da insanız hepimiz oluyor böyle şeyler iyi bir günde değilmişsinizsize geçen gün yaptığım sakarlığı anlatayım
mert önünü ıslatmış üstünü değiştireyim dedim
önce bir kolunu çıkartırken çıt diye bir ses duydum inatla tişörtün kolunu çekince mertin çığlığı nı da duydum
bir baktım ki tişörtün ipi mertin parmağına takılmış kesmiş parmak kan içinde tam da baş parmağının oynak yeri
DURUN DAHA SAKARLIĞIM BİTMEDİ
neyse meme verdim susturdum tam yemek yerken mert de kucağımdaydı masada da acı turşu
mert de kesik parmağını emiyor bende o arada önce acı biberi ağzıma attım veeee sonra mertin parmağını ağzından çıkardım sonrası malum bir kıyamet daha koptu en sonunda eşim dayanamadı çocuğun başına bişi gelmeden sen ver bu gece ben ilgileniyim dedi
evet haklısın o gün işyerinde de bir sürü sakarlık yapmıştım zatenAyy canım benim yaa kıyamam annesi Mert e. Ne kadar gözümüzden sakınsak da insanız hepimiz oluyor böyle şeyler iyi bir günde değilmişsiniz
Bebeğin gazının uzun süre devam ettiği durumlarda annenin süt ve süt ürünlerini tüketmemesi öneriliyor tereyağ dahil işe yarar mı bilmem canımGünaydın güzel en tecrübeli en bilgili en sakin en anlayışlı anneleryarın 5 aylik oluyoruz ama ben hala bizim kızın gaz sorununu çözemedim ya hala gaz yüzünden uykulari bölünüyor gündüz sorun yok gece ne oluyorsa sürekli bir gaz hali var çıkarıyor da ama bir türlü bitmiyor gazlı birseyde yemiyorum ne yapabilirim bir fikri olan var mi
Öyle deme canım hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şeyevet haklısın o gün işyerinde de bir sürü sakarlık yapmıştım zaten
belliymiş akşamın nasıl biteceği
canim eski doktorumuz bize sirayla yogurt sonra elma havuc armut suyu onermisti. Yogurttan sonra kanli kaka yapti biraktik. Elma suyundan sonra da sumuksu kaka yapti onu da biraktik. Hepsini sevmisti kusum. Yarin yeni bir doktora gidicegiz bakalim o ne diyecek. Suyu da doktorumuzun onerisiyle basladik. 10 dakika kaynatilmis sogutulmus su veriyorum. Basta kasikla aliyordu simdi biberonla. Hatta kusum kendi tutup iciyor cok tatli. Bir de ediz simdi 4 saatte bir emdigi icin emzirip bekliyorum 2 saat sonra su veriyorum yoksa bakiyorum yazik idrari koyu sari oluyor susuz kaliyor bebisim.Bugün kızıma ilk defa armut suyu verdim çok sevdi.tam dört buçuk ayligiz.meyvelere başlayanlar var mi hanimlar
canim ben de pek olmuyor sikinti. Zaten gogsum doluysa ve ediz emmeyecekse hemen sagip buzluga atiyorum. Cok gecmis olsun. Bir o kslmisti cekmedigin tatlimKızlar bişey sorayım sabahın köründe size:) şu süt kanalı tıkanması var ya, hani yumru yumru oluyor göğüs, çok acıyor falan, sizde oluyor mu? Bende çok sık oluyor dahatta şu anda o yüzden yüksek çekimde sağım yapıyorum, bi de sıcak su torbası yapıcam ki sabaha kadar çözülsün.benim göğüslerimde hala çok yara ve acı oluyor, acaba diyorum ucundan mikrop mu kapıyor.
canim gaz konusunda hic tecrubem yok ne yazik ki. Cok gecmis olsun. Ama dila kuzumuzun 5 ayini kutlamadan gecemeyecegim. Ne kadar cabuk buyuyorlar degil mi? Saglikli huzurlu sorunsuz eglenceli mutlu rahat uykulu keyifli yemeli gazsiz nice aylara!Günaydın güzel en tecrübeli en bilgili en sakin en anlayışlı anneleryarın 5 aylik oluyoruz ama ben hala bizim kızın gaz sorununu çözemedim ya hala gaz yüzünden uykulari bölünüyor gündüz sorun yok gece ne oluyorsa sürekli bir gaz hali var çıkarıyor da ama bir türlü bitmiyor gazlı birseyde yemiyorum ne yapabilirim bir fikri olan var mi
gecmis olsun baturalp imize. Kolaycacik atlatirsiniz umarimBugün 4. Ay asimizi olduk insallah sorunsuz atlatırız
gecmis olsun canim. Valla ediz inletmisti ortaligi. Doktor dahil herkesi strese sokmustuBiz de aşı olup geldik canım çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah sorun yaşamayız. Oğluşun ağladı mı aşı olunca? Bizimki ikinci aşıda 5 saniye falan ağlar gibi yaptı sustu dr da sakin bir bebek herhalde ağlamadı dedi demek diğer çocuklar inletiyordu ortalığı dedim kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?