2015 Ekim Anneleri

Yaş farkı da var ablamız kıskanmıyor mu :) çok kaka yapan senin bebeğin idi dimi düzeldi mi Allah sana kolaylık versin

Ya 6 dan 10 a kadar nasil zan geciriyosun bebisinle duruyomu o kadar saat.

Canım dökülme bende de fazlayısla var bebeğimin eli kolu saç oluyor dr bana emzirmeye bağlı normal dedi ama ona rağmen bir kaç test yaptı folik asitte vardı gayet iyi çıktı daha bitirmemişim aldığım folik asitleri ayrıca emzirme dönemi boyunca elevit verdi onu kullanıyorum sadece d vitamini eksik çıktı damla kullanıyorum

Canım bebişlerimizin düzeni benziyor seninle.Tracy Hoggun rüya beslenmesi dedigi öğün de tam o saatte.ben de uyandirmadan emzirdim birkac gün 12de ama 1-1:30 arası uyanmayı adet edindi buara benimki buna rağmen.

Yaş farkı da var ablamız kıskanmıyor mu :) çok kaka yapan senin bebeğin idi dimi düzeldi mi Allah sana
kolaylık versin
Yok canım hiç kiskancligimiz olmadı. Ablamize çok istedi kardeş hele ona kardeş geleceğini söylediğimiz günü hiç unutamiyorum. Sevinçten kizim kahkaha ata ata ağladı. Vidyoya çektik o anı arada bakıyoruz nede mutlu olmussuz çok şükür. Ablamiz hatta bakımı konusunda da bana baya bir yardımcı oluyo vede çokta severek ilgileniyo kardesiyle .
Evet çok kaka yapan benim bebegimdi. Doktorumuz anne sütü alan bebeklerde normal dedi. Günde ikiye düştü ama ara ara atak yapiyo benim kiz 5 i 6 yi buluyor bazen

Bence yaş farkı ya az olacak 1 en fazla iki ya da benim ki gibi 6 ve üstü olacak. Yaş farkı 3-4-5 olunca genelde kiskancliklar oluyo

Maşallah maşallah canım inşallah hep böyle devam eder bende dün akşam suda daha fazla beklettim arkasından uzun uzun masaj yaptım saat başı uyanmadı iki saatte bir uyandı :))

Kızlar çok korkuyorum bebegime devit3 ağzına damlatiyorum bazen çok akıyor üç damlayi geçmesin diye hizlica çektim o da gözüne kaçtı önümde su biberinu vardı hemen gözüne doğru döktüm pamukla sildim sonra hem serum fizyolojik damlattik temilesin diye göz yikamak içinde kullaniliyormus.çok korkuyorum inşallah zararı olmaz devitin.ya bir daha kaşıkla veri cem çok kiziyorum kendime

Canım bende damlattım kaç kere göze burna yağ özlü ilaçlar bunlar korkma :)) limon sıkanlar var göze ben serum bile yapmıyom elimle sildim en son kaçınca :))

İyi geceler canlar bugün bana uyku yok ağlıyor hifaa sürekli napcam bilmiyorum ikindin ağrı kesici verdim ondan sonra yarım saat uyudu o saatten beri mızmızlık tuttu inşallah huyu değişmez devamlı böle olmaz bnm kızım uslu bi bebek normalde :'(

Canım en fazla iki gün sonra eski düzene dönüyolar calpol ver yatmadan uyur annesi kolay değil 4. Ay aşıları ağrı yapıyor biz bile iğne olunca nasıl kasılıyoruz ... Canını sıkma meleğin bi iki gün naz yapar sonra sana kıyamaz

İnşallah canım ya bna eziyet etsin önemli değil canım kızımın daha fazla canı yanmasın yeter

Kızlar bilmiyorum burda paylaştım mı söyledim mi benim kızım pazartesi 5.ayını bitiriyor hani minik bi sorunda ah vah diyoruz ya ben daha 34 günlükken kızımı pusetten DÜŞÜRDÜM ... Kemeri takılı değildi çok küçüktü anakucağının üst tutacağı tam oturmamış ağırlık binince kızım yüz üstü örtüsü ile yere kapaklandı Allahtan örtüsü vardı yüzü örtüye geldi ... Acile gittik kızarmadı bile ben 3gün ağladım hala komplo teorileri kurup bazen düşürmekten korkuyorum ama şuan bi hamle yapmadan 3kere düşünüyorum bunu neden anlattım diye düşünüyosanız biz anneyiz bi çoğumuzun ilk bebeği hata yapmaktan korkmayın .. Bence hata ya da kusur bi yanlışı tekrarlamaktır ... Annem hep bişi olsa anlarsın ikileme düşüyosan bişi yoktur der :) güzel taktik içimi rahatlatır ... Meleklerimiz hep sağlıkla büyür inşallahh

İnşallah canım ya bna eziyet etsin önemli değil canım kızımın daha fazla canı yanmasın yeter
Canım 3-4-5 vitamin bu ben bazen 5 veriyorum bazen unutuyorum :)) kemik gelişimi için destek uzun bi kac ay vermessen kork bi iki damla fazla vermekten değil ha birde cok mu kafana takıldı kendi gözüne de damlat yakarsa kız kendine pozitif olun bunların hiç birini hatırlamıcaklar

Haklısın canim ufacık birsey de evhamlaniyoruz.Allahim evlatlarimizi korusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…