2015 Ekim Anneleri

Cidden öyle ... Ama ben en baştan diyorum rutin mutin yalan ... Yok öyle bişi ben banyo yaptırıp uyutuyorum 11-12arası sabah 6ya kadar uyuyo sonrası yok öğlen 2de karanlık oda 2saat uyuyo 4ten 11e kadar saniye ayrılamıyorum birde huysuz 2-3saatte emzirirdim saat başı istiyo memeyi oldu 8.5 kilo me kol kaldı nede takat derken bi kıkırdıyooo :)) :KK70: sikayet değil de ofladığına pişman oluveriyosun :KK70: çok enteresanlar cidden :KK66:ama şu var ne kadar uykuya aşıştırırsan o kadar çok uyuyoşar
:) ben sabah uykusunu çok seviyorum bebeğim de uyusa keşke diyorum ama nerdee, 7-8 gibi uyanıyor bakımını yaptıktan sonra kendi çapımda odadan çıkamıyorum 9-9.30a kadar böyle böyle belki alışır da uyur zamanla diyorum :D umut işte ne yapalım.. zıp zıp aldım demişsin ya canım nasıl bişey aldın ben de almayı düşünüyorum ama kararsızım

Canim bence ateşi çıkmadan ateş düşürücü verme. Sonuçta oda bir savunma çeşidi. Hatta bizim doktor ateş 37.5 ile 38.5 arasında olursa izlenmeli 38.5 geçince ateş düşürücü verilmeli demisti
Bence de ateş olmadan ateş düşürücü verilmemeli canım ama 38,5 ateş bebeklik dönemi için tehlikeli sanki 37,5 üstü soğuk uygulama veya ılık duş 38 üstü ilaç diye biliyorum.

Kızlar 4.ay aşısından kaç gün sonra yıkadınız bebişleri
Canım verem aşısı yapıldığı için 2. ay aşısında yıkanmıyor yoksa bebişlerin yıkanmasında bi sakınca yok rutinini devam ettirebilirsin yani aşı günü banyo gününe denk geldiyse yaptırabilirsin yada rahatlasın diye yaptırabilirsin :)

Burda bi kaç ankaralı vardı benim gibi umarım iyilerdir patlama çok can aldı etkileniyorum diye haber izlemedim kaç ananın canı yandı dua ederken onlarıda es gecmeyelim canlar iyi geceler...
Evet canım ankaradayım esim de yakinlardaydi ve çok üzgünüm bian gözümün önüne ailem geldi. esim polis o geldi. zor çok zor çok acı tarifsiz yürek sıkıntısı yaşadım bugün. Yarabbim zamanını bilir ama tez zamanda bu acıların sebeblilerini cezalandırsin. Korkuyorum bu kadar vahşet dünyanın sonuna sebep olucak ve yaşamayı hak eden bir suru insan kurunun yaninda gidicek..anne oldum çok mutluyum ama bazen karamsarlığa düşüyorum ben cocuklugumu gençliğimi güzel yaşadım simdi oğlum dışarı çıktığında yüreğimi canımı uykumu beynimi herseyimi ona vericem acaba iyi mi diye. Duam bu olanların biran önce son bulması :(

anladim cok gecmis olsun canim. Bence senin pek acele etmene gerek yok hem yasin genc hem de catlatma ignesiyle olmus. Esin de keske dinlese sonucta senin tam olarak hazir olman lazim oncelikle anne olan sensin. Hem de cocugun keyfini cikaracak vaktin de var aceleye gerek yok gibi. Benim cocukken tek yumurtaligim alindi kistten dolayi ve tekrarlamasin diye dogum kontrol hapi verdiler 15 yildan fazla kullandim. Sonuc olarak yumurta rezervim herkesin yarisi kadar ve yas da 30. Bir de bence o kadar uzun sure dk hapi kullandigim icin yumurta kalitem de cok basta cok dusuktu. Biraktiktan sonra yavas yavas duzeldi. Umarim tekrar tedaviye gerek olmadan hayirli zamanda kavusurum 2. Kuzuma da:)
Cok gecmis olsun canim sanada. Gercekten cok uzun bi sure 15yil. Insallah artik tekrarlamaz. Ve 2. Bebisine hayirli bi zamanda gelir, zaten rabbim neyi ne zaman verecegini biliyor biz hayirlisini dileyelim. :)

anladim cok gecmis olsun canim. Bence senin pek acele etmene gerek yok hem yasin genc hem de catlatma ignesiyle olmus. Esin de keske dinlese sonucta senin tam olarak hazir olman lazim oncelikle anne olan sensin. Hem de cocugun keyfini cikaracak vaktin de var aceleye gerek yok gibi. Benim cocukken tek yumurtaligim alindi kistten dolayi ve tekrarlamasin diye dogum kontrol hapi verdiler 15 yildan fazla kullandim. Sonuc olarak yumurta rezervim herkesin yarisi kadar ve yas da 30. Bir de bence o kadar uzun sure dk hapi kullandigim icin yumurta kalitem de cok basta cok dusuktu. Biraktiktan sonra yavas yavas duzeldi. Umarim tekrar tedaviye gerek olmadan hayirli zamanda kavusurum 2. Kuzuma da:)
Geçmiş olsun,kolay değil. Tüm bunlara rağmen rabbim sana bir bebek nasip etmiş, bir tane daha olur inşallah. Bak ne güzel, kuzucuğunun tadını çıkar, ikinci de zamanı gelince kendiliğinden çıkar gelir :)

M mysterymom synagis diye bir aşı canım, rsv hastalığı için dedi. Sizin kalp tam iş görmüyor akciğerleri iyi korumamız lazım dedi. Bilmiyorum aşıdan mı ama herkes hasta oldu güneşe geçmedi. Kasımda başladık martta sonuncusunu yaptırıcaz.
tesekkür ederim canım kardiyologa gittipimizde sorayım ben de yaptırmamız gerekir mi diye..iki hafta sonra gidicez bakalım ins biz de güzel haberler veririz size :)

aynen canim her gun sukrediyorum. Insallah tatlim insallah. Cok sagol
Allahım inşallah bu kuzunu olduğu gibi başka kzucuklar da nasip etsin sana. Benim eşim de üç çocuk diyor ama ben yetebileceğimi düşünmüyorum. Duru iki yaşına gelmeden bebek düşünebileceğimi de sanmıyorum. Eşim de öyle istiyor bakalım Allah nasip ederse... yaşım 27 çok olmasa da biraz zaman var gibi

Kızlar nasılsınız bakalım umarım her şey yolundadır. Ben sürekli yazdıklarınızı okusam da her an yazamıyorum sürekli annemler kayınvalidemler misafir falan derken fırsat olmuyor. Bugün de eşimin ablasına kocaeliye geldik tabi sağolsun kv peşimizi bırakmadı o da geldi güya kafa dinlemeye geldik kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum sabır dileyin bana

Kızlar nasılsınız bakalım umarım her şey yolundadır. Ben sürekli yazdıklarınızı okusam da her an yazamıyorum sürekli annemler kayınvalidemler misafir falan derken fırsat olmuyor. Bugün de eşimin ablasına kocaeliye geldik tabi sağolsun kv peşimizi bırakmadı o da geldi güya kafa dinlemeye geldik kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum sabır dileyin bana
Özledik seni cnm ya.aman kendini uzme bebeğine odaklan zaman geçsin.kapat gözlerini kulaklarını:)

Bizde 4yil sonra çocuk istedik gezdik tozduk yedik içtik hep derdim ki üç çocuk isterim kolay geliyor bebeği olmayana böyle demek fakat gerçekten zormus çocuk büyütmek oyle kenara atmakla olmuyor oyle yapanlarda var ama onların sevgiye ilgiye ihtiyacı var doğurup kenarda büyütmek değil.tabi Rabbim bilir ama esimde su an diyor ki ikinci çocuk istemiyorum.birazz benim zorlandigimida görüyor ondan böyle.ama zamanı gelince çocuğumuz büyüyünce elbet isteriz inşallah rabbimde nasip eder bize de tüm isteyenlere de.

Özledik seni cnm ya.aman kendini uzme bebeğine odaklan zaman geçsin.kapat gözlerini kulaklarını:)
Ben de ssizleri muhabbet etmeyi sizlerle özledim ama bir süredir uzaktan takip edebildim ancak. Sakin olmaya çalışıyorum da yalnız bırakmıyor bir türlü kadın en çok ona sinir oluyorum eşimi de daha fazla üzmek istemiyorum arada kaldım

Bizde 4yil sonra çocuk istedik gezdik tozduk yedik içtik hep derdim ki üç çocuk isterim kolay geliyor bebeği olmayana böyle demek fakat gerçekten zormus çocuk büyütmek oyle kenara atmakla olmuyor oyle yapanlarda var ama onların sevgiye ilgiye ihtiyacı var doğurup kenarda büyütmek değil.tabi Rabbim bilir ama esimde su an diyor ki ikinci çocuk istemiyorum.birazz benim zorlandigimida görüyor ondan böyle.ama zamanı gelince çocuğumuz büyüyünce elbet isteriz inşallah rabbimde nasip eder bize de tüm isteyenlere de.
Biz de iki yıldan sonra düşünmeye başladık 3. Yıl dönümümüzde oldu kızım iyi ki de şimdi olmuş ömrüm boyunca bu anlara hazırlık yapmışım gibi geliyor. Çok şükür kızım sakin bir bebek başka bebiş de düşünebilirim ama enerjimin ancak iki çocuğa yeteceğini düşünüyorum sanki bir fazlası olsa iyi bir anne olamayacakmışım gibi

Rabbim kolayliklar versin. Bu insanların anlayissizliklarini anlayamıyorum. Benim kv de öyle. Özellikle ne zaman eltilere gitmek istesek hooop oda oraya. Sanırsam gelinlerin yanyana gelmesini istemiyor

Sıkma canını canım yaa, sayılı gün çabuk geçer. Olmasa bunlar iyi tabi ama eşinle gerildiğine de değmez hani. Sonra unutursun gider inşallah.

Back