2015 Ekim Anneleri

Günaydın kaderdaşlarım :)) bugünki görevimizzzz !!! Ay kürsüye çıkmış gibi hissettim kendimi :)) dün mekik çektim topu topu 10tane kızlar daha erken sakın diim sezaryenliker bugün her hareketim canımı acıtıyo kızımda sağolsun 6dan beri sancı cekiyo :KK43: gazdanmış bacakları actım sağa döndü sola söndü ve o ses cümbüşü :)) küçücük popodan o ses aman tanrım didim resmen :KK70: uykuda tutmaz fatal erot vericem tüm hün bide şu yağmur havası... Isısnsa da bebeciklerle yürüsek yaa :KK66:
Ayy evet yaa eve kapanmış olmak beni çok rahatsız ediyor evin duvarları üstüme üstüme geliyor sanki bebişle de çok çıkamıyorum hava baya soğuk. Mekik için de arada düşünüyordum ben de çeksem mi acaba diye ama sanıyorum ki ben de erteleyeceğim iç dikişler hala tam iyileşmedi herhalde

Ayy evet yaa eve kapanmış olmak beni çok rahatsız ediyor evin duvarları üstüme üstüme geliyor sanki bebişle de çok çıkamıyorum hava baya soğuk. Mekik için de arada düşünüyordum ben de çeksem mi acaba diye ama sanıyorum ki ben de erteleyeceğim iç dikişler hala tam iyileşmedi herhalde
Sakın canım cidden benim göbek bölgem yağlandı diye başlayım dedim sadece 10 tane..gün gün 5adet arttıracaktım ama 10tane bile şuan acı cekmeme yetti :( daha zaman var .. Az kaldı martta ısınır hava bizde çıkarız :)) tek çıktığımız aşısı kontrolü onlarda telaşeli geçiyor ben ni kere avm ye gittim bir kere güZel bi mekanda oturduk 2saatin 1bucuk saati emzir uyutla gecti onun dışında hep ev gezmesi ... Sabırsızlıkla bekliyorum .. Havalar ısınsın eve girmicem ..

Ben arabasına koyuyorum müzik acıyorumbi yabdan dans edip bi yandan sarkı söyleyip bi yandan yemek yapıyorum gülüyo eğleniyo arabanın tekerler yıkandığı için cıkartılıp rahat oluyu :))ev işleri ise basit süpürge sesi sakinleştiriyo ya silme işi vileds ve kanguru ile :)) :KK70: tozu da uyurken vs halloluyo gündüz uykusu yok ki bazen tam tuvalete gircem mızmızlanıyor :)) sesim ajdardan hallice ama evlat işte sarkı söyleyince dalga mı geciyo keyif mi alıyo bilemem ama iş görüyo :KK70:
cok guldurdun canim beni hayat da seni guldursun:KK70:

Amma msj yazmışım:KK48: bu son tamam :) bu gün doktora gittik aslında 4.ayımızı 14ünde dolduruyorız ama yarın kardiyolojiye gidicez, gitmeden bakalım dedik kilosuna falan. 1 ayda 600 gr alarak 4.ayda 6 kiloya erişmişiz. Zaten hedefimiz buydu, rahatsızlığından dolayı yavaş kilo alıyor güneşim. Biraz da ana minyon baba minyon meselesi var tabi:) boyu 63 cm olmuş.sağlık ocağında 64 demişlerdi. Arada fark oluyor böyle bazen. Doktor ek gıdaya 1.5 ay sonra yavaştan başlarız dedi, o da 5.5 aylıkken oluyor.yani 6.ayımızın 2. yarısında ek gıda almış olacak. Bana uyar :) böyle iştee.
Ahan da mızmızlanıyor, biz görev başına, size iyi geceler:)
Masallah guzel gunes imize

biberon kullanan annişleeerr bir şey sorucam ben : ben philips aventin 1+ aylık olan başlığını kullanıyordum ama kızım artık az içmeye başladı çalışıyorum biberon önemli . Aceba delik az olduğu için zorlanıyor m kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak küçük bu başlık değil mi hangisini alıcam ben başlık olarak

Kızlar kızımı kalbi için kontrole götürüyoruz, içim içimi yiyor, inşallah deliklerde gerileme olmuştur. Hadi bakalım,hayırlı haberlerle dönelim inşallah.

ya kızlar merhaba benim sorum biraz tuhaf olacak benim kızım 4 ay 1 haftalık oldu bugün aşıya gittik 8.400 gr olmuş bu ay da 1 kilo almış, sadece anne sütü veriyorum emiyor başka bişey yok, sizce normal mi? boy da 65 cm, obez olmasından korkuyorum dedim hemşire anne sütünden bişey olmaz dedi ama bilmiyorum endişeniyorum işte... buarada sütü komposto cok artırıyor tavsiye ederim gece yatmadan bir büyük kase komposto için biraz şekerli olsun ayva, kuru kayısı üzüm fark etmez dolu dolu oluyor gögüsler
dün yazı okudum cnm yazıda anne sütü iyi alan bebekler ileri de obez şişmanlık falan olmazmış korkma cnm iyi işte yarıyor ne güzel ben evde bi kızımla çıkıyordum tartıya bi tek çıkıyordum iki rakamı çıkarınca kızımın kilosunu biliyordum ama tartım bozuldu bir aydır bakamıyorum merak ediyorum bakalım kaç çıkacak bu ayın 25 inde

Herkese Merhaba!Hamileliğimden beri sessiz takip ediyordum ama artık ben de aranıza katılmak istedim. 12 ekim doğumlu ve 6 yaşında 2 oğlum var benim de.Selamlar
Hoşgeldin canım aramıza :) yaşı uzun hayırlı evlat olsun evlatların da inşallah

Kızlar kızımı kalbi için kontrole götürüyoruz, içim içimi yiyor, inşallah deliklerde gerileme olmuştur. Hadi bakalım,hayırlı haberlerle dönelim inşallah.
Canım iyi haberlerini bekliyoruz minnoş bisürü teyzeden dua alıyo ben sanmıyorum ki kötü haber alıcaksın ... Dualar gerilemeye kaadir olmuştur içini ferah tut... BiZe de yaz ;)

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım. Güzsl haberlerini bekliyoruz

canim ev islerini ediz uyurken yapiyorum,yemegi de beraber yapiyoruz mutfakta oyun halisi veya ev tipi anakucagina koyuyorum muzik aciyorum bir yandan yemek yapiyorum bir yandan ona sebeklik
Benim kızım da gündüz uykusu çok hafif dalıyor yarım saatte uyanıyor o sırada yemek hazırlıyorum yemeğim dünden varsa yanına bişeyler hazırlayacaksam eşim gelince ayarlıyorum uyuduğunda temizlik yapıyorum. Arada ağladığında başlıyorum çocuk şarkılarına:KK49:

biberon kullanan annişleeerr bir şey sorucam ben : ben philips aventin 1+ aylık olan başlığını kullanıyordum ama kızım artık az içmeye başladı çalışıyorum biberon önemli . Aceba delik az olduğu için zorlanıyor m kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak küçük bu başlık değil mi hangisini alıcam ben başlık olarak
Canım aynı durum bizde de var benim kızım da 4 aylık doktorumuz 2 delikliye geçebilirsin dedi

İnşallah canım dualarımız seninle iyi haberlerinizi bekliyoruz

İyı akşamlar herkese.Hoşgeldin demişsiniz arkadaşlar kusura bakmayın yeni girebiliyorum.Hoşbulduk diyorumMisafirim var hazırlıkla geçti günüm.Oğullarımın adı Mert ve Kerem buarada.Mesajları okuyacağım şimdi ancak bir konuda size sorum var.Benim ufaklık gündüz 45 dkdan fazla uyumuyor.Aslında büyük oğlumda bir dönem öyleydi.6.aydan sonra 3 saat falan uyumaya başlamıştı.Bu durumu nasıl uzatabiliriz???Başaran var mı???

Canım iyi haberlerini bekliyoruz minnoş bisürü teyzeden dua alıyo ben sanmıyorum ki kötü haber alıcaksın ... Dualar gerilemeye kaadir olmuştur içini ferah tut... BiZe de yaz :KK66:

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım. Güzsl haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım dualarımız seninle iyi haberlerinizi bekliyoruz
Kızlar çok mutluyum, kızımın kalbindeki deliklerden biri iğne ucu kadar kalmış, diğeri de 8-9 mm den 6-7mm ye gerilemiş :) ilaçlardan birini kesti doktorumuz, diğerine de bir sonraki kontrole kadar devam edicez. Enfeksiyon riskimiz artık normal bebekler kadarmış. :nazar::KK49::21::KK73:

Kızlar çok mutluyum, kızımın kalbindeki deliklerden biri iğne ucu kadar kalmış, diğeri de 8-9 mm den 6-7mm ye gerilemiş :) ilaçlardan birini kesti doktorumuz, diğerine de bir sonraki kontrole kadar devam edicez. Enfeksiyon riskimiz artık normal bebekler kadarmış. :nazar::KK49::21::KK73:
oh çok şükür cnm :)

Maşallah Güneş e çok sevindim canım en kisa zamanda diğeri de kapanır inşallah :nazar::nazar::nazar:

İyı akşamlar herkese.Hoşgeldin demişsiniz arkadaşlar kusura bakmayın yeni girebiliyorum.Hoşbulduk diyorumMisafirim var hazırlıkla geçti günüm.Oğullarımın adı Mert ve Kerem buarada.Mesajları okuyacağım şimdi ancak bir konuda size sorum var.Benim ufaklık gündüz 45 dkdan fazla uyumuyor.Aslında büyük oğlumda bir dönem öyleydi.6.aydan sonra 3 saat falan uyumaya başlamıştı.Bu durumu nasıl uzatabiliriz???Başaran var mı???
Merhaba canım benim kızım da gündüz 30 dk uyuyor uzatabilirsem günde 1 kere uyanir uyanmaz emziriyorum uykuya devam ediyor dalabilirse 2 saat falan uyuyor ama onun dışında hep 30 dakika uyuyor ne yapmak lazım ben de bilmiyorum inşallah bilen cikar

Back