çalışınca daha çok yapıyorlar bence eve gidiyorum önce dikkatlice süzüyor bi yerden çıkarıcam bu kadını der gibi sonra aaa annem bu diye dank edince ağzından emziği atıp gülüyor kucağıma alınca kendini bana bırakıyor falan öyle:)Ben de yaşıyorum canım bazen telefonu elime alıp bakıyorum kızıma bir bakıyorum gözümün içine bakıyor hemen gülümsemeye başlıyor. Bizden ilgi bekliyorlar sıcaklık bekliyorlar
Ben daha çalışmaya başlamadım canım ama iki gündür babaannesine bırakıp dışarı çıkıyorum işlerimi halletmek için geldiğimde eli kolu hiç durmuyor gülüyor konuşuyor. Sorduğumda mızmızlanmaya başlamıştı diyor kv. Ben seviyorum oyun oynuyorum onunla uykusu geliyor uyuyor yatağına bırakınca. Nir kez de geçen hafta eşimle başbaşa dışarı çıktık kızıma babaanne dedesi baktı 3 saat kadar o zaman da ikimize birden trip attı bir süre ilgilenmedi sonra çığlıklar attı kızgınlıktan en son vakit biraz geçtikten sonra normale döndü. Çalışsam durum böyle olacak demek ki diye düşündümçalışınca daha çok yapıyorlar bence eve gidiyorum önce dikkatlice süzüyor bi yerden çıkarıcam bu kadını der gibi sonra aaa annem bu diye dank edince ağzından emziği atıp gülüyor kucağıma alınca kendini bana bırakıyor falan öyle:)
:) çok tatlı bunlar yaaa Allah nazardan saklasın,bizlere bağışlasın:)Ben daha çalışmaya başlamadım canım ama iki gündür babaannesine bırakıp dışarı çıkıyorum işlerimi halletmek için geldiğimde eli kolu hiç durmuyor gülüyor konuşuyor. Sorduğumda mızmızlanmaya başlamıştı diyor kv. Ben seviyorum oyun oynuyorum onunla uykusu geliyor uyuyor yatağına bırakınca. Nir kez de geçen hafta eşimle başbaşa dışarı çıktık kızıma babaanne dedesi baktı 3 saat kadar o zaman da ikimize birden trip attı bir süre ilgilenmedi sonra çığlıklar attı kızgınlıktan en son vakit biraz geçtikten sonra normale döndü. Çalışsam durum böyle olacak demek ki diye düşündüm
forumda ilk ben çalışmıştım sen başlayınca soracağın şeyleri bana sorabilirsin insan süt yetiyor mu falan diye panik oluyor çunku sağma konusunda panik oluyor.Ben daha çalışmaya başlamadım canım ama iki gündür babaannesine bırakıp dışarı çıkıyorum işlerimi halletmek için geldiğimde eli kolu hiç durmuyor gülüyor konuşuyor. Sorduğumda mızmızlanmaya başlamıştı diyor kv. Ben seviyorum oyun oynuyorum onunla uykusu geliyor uyuyor yatağına bırakınca. Nir kez de geçen hafta eşimle başbaşa dışarı çıktık kızıma babaanne dedesi baktı 3 saat kadar o zaman da ikimize birden trip attı bir süre ilgilenmedi sonra çığlıklar attı kızgınlıktan en son vakit biraz geçtikten sonra normale döndü. Çalışsam durum böyle olacak demek ki diye düşündüm
Aynen öyle canım her gün bir şey çıkıyor sıkınca süt baya çıkıyor zaten bir süre ağzına alıp bırakıyor sonra emmeye başlıyor sonra yine oyuna dönüyor benim merak ettiğim çok acıkmış gibi yapmasiyalancı emzik yerinede kullanıyor olabilir , göğsünü bir sık süt fışkırıyor mu ,sonra emmeden öne bi göğsünü elle ne kadar şiş bir de emdikten sonra elle bakalım yumuşamış mı öyleyse emiyordur ve yetiyordur çocuklar böyle bir günü bir gününü tutmuyor
4 bucuk aylığız canım bizimde azalmıştı son 1 haftadır geri geldiGazı olunca da emmek istiyorlar bizim birkaç gündür daha da azaldı 4 aylık oldunuz mu siz
Canım bebekler sadece açlıklarını gidermek için emmezler. Bi sıkıntısı varsa teselliyi memede bulur, belki sana ihtiyacı vardır göğsünde rahatlıyordur. Bizim ilk aklımıza gelen doymuyor mu oluyor ama doymasa ağlar.Günaydın kızlar yardiminiza ihtiyacım var Dila 2 gündür sürekli emmek istiyor yakama yapisiyor resmen emzirirken de oyun yapıyor gibi ağzına alıp bırakıyor yani çok acıkmış gibi emmiyor süt de var sizce doymadigi için mi sürekli emmek istiyordur gece yine saat başı uyandi doymuyor mu bu çocuk nasıl anlayabilirim
Evet canım ya ne kadar zor dertlerini anlayamamak belki de her hareketine sebep aramamak lazım bebek sonuçta huzursuz olacağı aglayacagi zamanlar mutlaka olacak ama insan duramiyor işte sorunu bulup çözmek istiyorCanım bebekler sadece açlıklarını gidermek için emmezler. Bi sıkıntısı varsa teselliyi memede bulur, belki sana ihtiyacı vardır göğsünde rahatlıyordur. Bizim ilk aklımıza gelen doymuyor mu oluyor ama doymasa ağlar.
Bende kirkindan sonra hemen adet Öldum on gün sonra.Ama sonra gelmez sanıyordum geldi :)Hadi gözün aydın canım :)
Valla bnm doğum 13 ekimde oldu kırkım çıktı bi hafta sonra adet oldum o zamandan beri düzenli adet oluyorum maşallah bnm düzen memurların maaş zamanı gibi tık sektirme yapmıyo :)
Hoşgeldin canım aramıza:)Herkese Merhaba!Hamileliğimden beri sessiz takip ediyordum ama artık ben de aranıza katılmak istedim. 12 ekim doğumlu ve 6 yaşında 2 oğlum var benim de.Selamlar
Maşallah oğluşuna canım gayet güzel. Kaç gr almış kilo boyu ne kadar olmuş? Biz 24 ünde aşıya gittiğimizde tartılacağız ne kadar olduk bakalım. Yanaklarımız kocaman oldu sankiMerhaba güzel anneler ve bebişleri 4. Ay kontrolümüzu de olduk 6600 gr olmusuz doktor gayet iyi dedi ek gıda icin bir ay daha bekleyelim 5. Ayda tattiririz dedi
Hoş geldin cnmHerkese Merhaba!Hamileliğimden beri sessiz takip ediyordum ama artık ben de aranıza katılmak istedim. 12 ekim doğumlu ve 6 yaşında 2 oğlum var benim de.Selamlar
Hoşgeldin canım :)Herkese Merhaba!Hamileliğimden beri sessiz takip ediyordum ama artık ben de aranıza katılmak istedim. 12 ekim doğumlu ve 6 yaşında 2 oğlum var benim de.Selamlar
Maşallah kuzuna :) bize de dr ek gıda vermediMerhaba güzel anneler ve bebişleri 4. Ay kontrolümüzu de olduk 6600 gr olmusuz doktor gayet iyi dedi ek gıda icin bir ay daha bekleyelim 5. Ayda tattiririz dedi
Benim kızımında gündüz uykusu çok az ev almış başını gidiyor yemek yapabilirsem benden iyisi yok ama gene de mutluyuzz:)Hanımlar bebeklerle birlikte ev işleri ve yemeği nasıl yapıyorsunuz? Kızım günydüz uykusu çok az ve sürekli sallanmak istiyor. Stres yapıyorum yemek yaparken işe başlayınca daha zor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?