2015 Ekim Anneleri

Ben de yaşıyorum canım bazen telefonu elime alıp bakıyorum kızıma bir bakıyorum gözümün içine bakıyor hemen gülümsemeye başlıyor. Bizden ilgi bekliyorlar sıcaklık bekliyorlar
çalışınca daha çok yapıyorlar bence eve gidiyorum önce dikkatlice süzüyor bi yerden çıkarıcam bu kadını der gibi sonra aaa annem bu diye dank edince ağzından emziği atıp gülüyor kucağıma alınca kendini bana bırakıyor falan öyle:)

Ben daha çalışmaya başlamadım canım ama iki gündür babaannesine bırakıp dışarı çıkıyorum işlerimi halletmek için geldiğimde eli kolu hiç durmuyor gülüyor konuşuyor. Sorduğumda mızmızlanmaya başlamıştı diyor kv. Ben seviyorum oyun oynuyorum onunla uykusu geliyor uyuyor yatağına bırakınca. Nir kez de geçen hafta eşimle başbaşa dışarı çıktık kızıma babaanne dedesi baktı 3 saat kadar o zaman da ikimize birden trip attı bir süre ilgilenmedi sonra çığlıklar attı kızgınlıktan en son vakit biraz geçtikten sonra normale döndü. Çalışsam durum böyle olacak demek ki diye düşündüm

:) çok tatlı bunlar yaaa Allah nazardan saklasın,bizlere bağışlasın:)

forumda ilk ben çalışmıştım sen başlayınca soracağın şeyleri bana sorabilirsin insan süt yetiyor mu falan diye panik oluyor çunku sağma konusunda panik oluyor.

Aynen öyle canım her gün bir şey çıkıyor sıkınca süt baya çıkıyor zaten bir süre ağzına alıp bırakıyor sonra emmeye başlıyor sonra yine oyuna dönüyor benim merak ettiğim çok acıkmış gibi yapmasi

Canım bebekler sadece açlıklarını gidermek için emmezler. Bi sıkıntısı varsa teselliyi memede bulur, belki sana ihtiyacı vardır göğsünde rahatlıyordur. Bizim ilk aklımıza gelen doymuyor mu oluyor ama doymasa ağlar.

Evet canım ya ne kadar zor dertlerini anlayamamak belki de her hareketine sebep aramamak lazım bebek sonuçta huzursuz olacağı aglayacagi zamanlar mutlaka olacak ama insan duramiyor işte sorunu bulup çözmek istiyor

Bende kirkindan sonra hemen adet Öldum on gün sonra.Ama sonra gelmez sanıyordum geldi :)

Merhaba güzel anneler ve bebişleri 4. Ay kontrolümüzu de olduk 6600 gr olmusuz doktor gayet iyi dedi ek gıda icin bir ay daha bekleyelim 5. Ayda tattiririz dedi
Maşallah oğluşuna canım gayet güzel. Kaç gr almış kilo boyu ne kadar olmuş? Biz 24 ünde aşıya gittiğimizde tartılacağız ne kadar olduk bakalım. Yanaklarımız kocaman oldu sanki

Hanımlar bebeklerle birlikte ev işleri ve yemeği nasıl yapıyorsunuz? Kızım günydüz uykusu çok az ve sürekli sallanmak istiyor. Stres yapıyorum yemek yaparken işe başlayınca daha zor olacak.

Hanımlar bebeklerle birlikte ev işleri ve yemeği nasıl yapıyorsunuz? Kızım günydüz uykusu çok az ve sürekli sallanmak istiyor. Stres yapıyorum yemek yaparken işe başlayınca daha zor olacak.
Benim kızımında gündüz uykusu çok az ev almış başını gidiyor yemek yapabilirsem benden iyisi yok ama gene de mutluyuzz:)

ya kızlar merhaba benim sorum biraz tuhaf olacak benim kızım 4 ay 1 haftalık oldu bugün aşıya gittik 8.400 gr olmuş bu ay da 1 kilo almış, sadece anne sütü veriyorum emiyor başka bişey yok, sizce normal mi? boy da 65 cm, obez olmasından korkuyorum dedim hemşire anne sütünden bişey olmaz dedi ama bilmiyorum endişeniyorum işte... buarada sütü komposto cok artırıyor tavsiye ederim gece yatmadan bir büyük kase komposto için biraz şekerli olsun ayva, kuru kayısı üzüm fark etmez dolu dolu oluyor gögüsler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…