2015 Ekim Anneleri

kizlar bizim de duzenimiz bozulmustu bir 3. Ay basi bir 4. Ay basi simdi cok sukur duzenli. Umarim hemcecik duzelir sizin de.

ay canim buarada simdi hatirladim 4 aydan once onermiyorlardi ferber i. Bu arada sunu da hatirladim bizim de 3. Ay basinda duzenimiz bozulmustu. Ilk 3 ayda uyguladigimiz hicbir yontem ise yaramaz olmustu. Yeni yontemler aramistik bizimkinde ise yarayan yanina yatip elinden tutup pispislamak olmustu. 4. Ay o da ise yaramaz oldu o zaman ferber i denedik iste

Merhaba kizlar dün joie ürünlerinde ebebekte %29 indirim vardı. Joie chrome bebek arabasini 1000 TL yerine 700 TL ye aldık. Çok memnunuz. Araba ağır ve hantal değil. Avusturyadan hediye olan maxi cosi de adapterle oldu arabaya. Tavsiye ederim kesinlikle. 16 şubatta tekrar indirim olacak joie ürünlerıne.

Birde emzirme atleti aldim ebebekten kesinlikle cok guzel ve rahat bir tek bir beden buyuk almanizi tavsiye ederim kucuk kalip çunku.

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım? Doğru dürüst girip yazamıyorum buraya vaktim varken yazayım dedim

Tmm cnm bu yüzden hep koruyorum bezlerle savaşıyorum:)

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım? Doğru dürüst girip yazamıyorum buraya vaktim varken yazayım dedim
Günaydın canim biz iyiyiz uykusuzlukla savasiyoruz sen nasılsın Duru bebisimiz nasıl alıştı mi ortama

Bizim bugün 4.ay kontrolümüz vardı. 6.5 kilo olmuşuz dr kilo alımını iyi buldu ek gıda vermedi ağırlıklı mama yememize rağmen gerek yok dedi. 5.ayda başlayacağız dedi. Sebze pürelerinde kullanmak üzere derin dondurucuya bal kabağı at dedi. Mevsimi geçiyormuş. Bal kabağı ve havuç dönüşümlü kullanılıyormuş. Gece beslemesini 23 ve 5:00de yap dedi. Gecenin 1 inde kalkma artık sen de biraz uyu dedi neyseki beni düşünen biri çıktı:) 6 saat beslenmeden uyumayı deneyelim, Gündüzleri arada beslenme saatini şaşırt acıkıp ağlamasına izin verelim dedi. Uyku eğitimini sordum. Aslında doğduğu günden beri yarı uyur vaziyette yatağına koymalıyız dedi. Koyduğunda 4-5 dk içinde uyumalı. Uyumayıp daha cin oluyorsa hazır değildir dedi. Asıl uyku eğitimi 7. Ayda başlarmış. Biraz içime su serpildi açıkcası kucakta uykuya dalıp yatakta uyanmak bebekler için travmatik olabiliyormuş. Bizden bu kadar anneler :) yarında aşımız var inşallah rahat atlatırız.

Canım 6da yatırdım 7.30dakalktı, emzirirken msjını gördüm, emzirmenin üstüne mama yaptım, 40 cc falan içti nazlanarak, 9a doğru zorla uyudu 10.30da gene kalktı. Anlayamadım ki süt yetti mi yoksa aç mı kaldı. Belki gece emdiği yetmemiştir.günü 3-4 saat uyku ile kapattık, napalım bi gülüşüne razıyım, iyi olsun da :)

Cnm peki ya bu sefer hemen tutarsa hazir misin cnm ay çok imreniyorum sizlere masallah
Canım şimdi doğumdan beri korunuyorum bnde sen gibi hazır değilim ikinci bebeğe daha doğrusu korkuyorum galiba :)

Geçmiş olsun maşallah diyelim bebişine kuzum kolay gelsin nasıl olduğunu haber et aşıda bizim ki bu ayun 17 sinde nolacak nasıl yan etki edecek gözlemle de söyle bize de çok korkuyorum merak ediyorum bnde

Canım geçmiş olsun mu diyim ne diyim, şimdi uyuyun inşallah.. Xeroderma_pig a Katılıyorum doymamış olabilir mi? Bir de ayakta sallanmıyor mu?
Aç mı değil mi anlayamadım, mamaya da pek yüz vermedi.ayak işi de şöyle, dirwk ayakta sallarsam uyumuyor çıldırıyor.ama uyutup ayağıma koyarsam ve mızmızlandığında çok hafif sallarsam kucakta zannedip uyuyor.ama dün hiç işe yaramadı

Dur bakalım canım, elbet düzelirler, hep böyle olacak değiller ya.. o zamana kadar Rabbim sabır versin.

Evt Belki bu gecelik yetmemiştir e sen de uyumadın süt nasıl biriksin bebeğin de emdi sürekli sen de uyumaya fırsat bulursun inşallah dinlenirsin canım iyi olsunlarda gerisi boş

Ay canım inşallah hayırlısı olsun... :)
Kafa şişirmekte neymii estağfurullah olur mu öle şey burası bizim dertleşmek birbirimize danışmak için olan bir sayfa :)

Biz hifayla iyiyiz bü ara bakalım önümüzdeki hafta aşımız var bnde giremiyorum siz nasılsınız güzel duru nasıl :)

slm kızlar işe başladım başlayalı giremedim evimi taşıdım yerleştim çok şükür ama zordu gerçekten fakat işe 30 dk da geliyorum bu yüzden mutluyum :)

Çok sağol canım, siteye bakıcam hemen.inşallah düzene gireriz biz de.

1 hafta sonra 4 ayı dolduruyoruz, o zaman deneriz biz de. 1 haftada da doğaçlama takılırız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…