2015 Ekim Anneleri

slm kızlar işe başladım başlayalı giremedim evimi taşıdım yerleştim çok şükür ama zordu gerçekten fakat işe 30 dk da geliyorum bu yüzden mutluyum :)
Taşınmak zor iş, hele ki bebekle. Atlatmışsın ne güzel, güle güle oturun canım.

slm kızlar işe başladım başlayalı giremedim evimi taşıdım yerleştim çok şükür ama zordu gerçekten fakat işe 30 dk da geliyorum bu yüzden mutluyum :)
Benim de taşınmam Lazım, haftaya işe başlıyorum annemde kalacağım, birkaç aya da evi taşıyacağız.. Çok zor olmuş Olmalı..

Günaydın canim biz iyiyiz uykusuzlukla savasiyoruz sen nasılsın Duru bebisimiz nasıl alıştı mi ortama
Allah kolaylık versin canım ben de iyiyim çok şükür. Duru alışıyor yavaş yavaş duru gibi çevremizdekiler de ona alışıyor normale dönüyoruz biraz daha. Annemlerin evi sobalı ilk gittiğimizde sıcağa uyum sağlamak zor oluyor kızım da benim gibi hiç sevmiyor sıcağı kendi ihtiyacımız olan sıcaklığa düşürünce daha iyi oluyoruz. Çok şükür ilk günlere göre iyiyiz

Biz hifayla iyiyiz bü ara bakalım önümüzdeki hafta aşımız var bnde giremiyorum siz nasılsınız güzel duru nasıl :)
Iyiyiz canım biz de çok şükür her gün yeni bir davranış geliştiriyor duru o da biz de buna alışmaya çalışıyoruz. Geçen hafta çığlık atmayı öğrendi hafta sonu canı istemediğinde bunu ıhhh ııhh diye ifade etmeyi ve başkasının kucağındayken beni ve babasını farkedip sürekli gözlemlemeyi ve canı sıkıldığında beni alın diye davranmayı öğrendi. Başkalarında sıkılırken bize gelince rahatlıyor

Kızlar ben kızımla oturmaya hazırlık olsun diye mekik hareketlerini yaptıramıyorum elinden tutunca sürekli ayağa kalkmaya çalışıyor kalkınca da mutlu olup gülücükler saçıyor sizin de mi böyle? Karşıdan bize baksın diye yastık koyup biraz yüksekte yatırıyordum başını kaldırıp oturma pozisyonuna öyle geçiyor

Kızlar ben kızımla oturmaya hazırlık olsun diye mekik hareketlerini yaptıramıyorum elinden tutunca sürekli ayağa kalkmaya çalışıyor kalkınca da mutlu olup gülücükler saçıyor sizin de mi böyle? Karşıdan bize baksın diye yastık koyup biraz yüksekte yatırıyordum başını kaldırıp oturma pozisyonuna öyle geçiyor
Bize bugün dr kucağınızda oturtabilirsiniz 5. Aydada destekle dedi

Evet canım hifaa da aynı :) mekik hareketi yaptırmaya çalışıyorum ama öle bir sıkıyor ki kendini dimdik dikiliyor :) oturmak istemiyor devamlı ayakları üstünde zıplatıcakmışız onu istiyor :)

Merhaba guzel anneler ve melekleri nasilsiniz epey oldu girmeyeli sayfalar ucmus sevindirik oldum :-) bebisler gunde kackez kakasini yapiyor kizlar kizim oglen saatlerinde yapiyor oyle boylr degil ama biriktiripmi yapiyor ne :-)beline kadar cikiyor tabii butun kiyafetleride batiyor lekeleride cikaramiyrm elimle citilesemde cikmiyr leke cikarici kullanan memnun kalan varmi

Artık anladım ki uyku tulumu alma vakti gelmiş 3-4 gecedir oğlum ayaklarıyla tepe tepe açıyor üstünü ben örtüyorum o geri açıyor, yarı kundak şeklinde yapıyorum ellerini emmeye çalışıp uyandırmasın diye ama bi bakıyorum eller çıkmış kalın battaniyesini açmış :D

Evet canım benim oğlumda öyle ellerden tutup kalkmak istiyor, kalkmak yetmiyor yürümek istiyor yürüyünce huzur buluyor çocuk :) bu arada ortama alışmış olmanıza sevindim

Merhaba guzel anneler ve melekleri nasilsiniz epey oldu girmeyeli sayfalar ucmus sevindirik oldum :-) bebisler gunde kackez kakasini yapiyor kizlar kizim oglen saatlerinde yapiyor oyle boylr degil ama biriktiripmi yapiyor ne :-)beline kadar cikiyor tabii butun kiyafetleride batiyor lekeleride cikaramiyrm elimle citilesemde cikmiyr leke cikarici kullanan memnun kalan varmi
Günde 1 defa biriktirip yapıyor sanki dediğin gibi ama bikaç defa çıktı şimdiye kadar onların da lekesini geçiremedim :(, her zaman çıkıyorsa bezi değiştirmeyi deneyebilirsin

Artık anladım ki uyku tulumu alma vakti gelmiş 3-4 gecedir oğlum ayaklarıyla tepe tepe açıyor üstünü ben örtüyorum o geri açıyor, yarı kundak şeklinde yapıyorum ellerini emmeye çalışıp uyandırmasın diye ama bi bakıyorum eller çıkmış kalın battaniyesini açmış :D

Evet canım benim oğlumda öyle ellerden tutup kalkmak istiyor, kalkmak yetmiyor yürümek istiyor yürüyünce huzur buluyor çocuk :) bu arada ortama alışmış olmanıza sevindim

Günde 1 defa biriktirip yapıyor sanki dediğin gibi ama bikaç defa çıktı şimdiye kadar onların da lekesini geçiremedim :(, her zaman çıkıyorsa bezi değiştirmeyi deneyebilirsin
5 gundur falan boyle dogsugundan beri ayni bezi kullanyrz memnundukta anlamadim gitti Allatan anliyrm artik suratindan yapacagini bugun hemen cikarttim uzerini cikarir cikarmaz bombardiman:-) alt acmsyi kim icat ettiyse Allah ondan razi olsun :-)

Canım Duru ne çok şey öğrenmiş öyle:) biz güneşle mekik yapabiliyoruz hala ama dediğin gibi o da ayağa kalkmak istiyor. Hele yastıkla destekledik mi arkasını, boynunu kaldırıp oturmaya çalışırken top gibi olup yuvarlanıyor yanlışlıkla:)
Bir de aklıma gelmişken, bu duru ismnde var bir keramet:) kuzenimin bir kızı var adı duru, 4 yaşında, doğduğundan beri dünya güzeli :) bir bakan bi daha bakıyor :) onun dışında gördüğüm tüm duru bebekler de biblo gibi maşallah :) allah nazarlardan korusun :KK200:

Kaç gündür çalışıyorsunuz? Benim kızım 3.5 aylık yıllık iznimi kullanıyorum ücretsiz izni almayı bir yandan istiyorum bir yandan da bebeğe annem bakacak gönlüm rahat maddi olarak sıkılmayayım diyorum. Herkes facebook ta yazışınca ben takipi bırakmıştım çok şükür artık sohbet ediliyormuş.

Allah yardımcın olsun benim 7 gündür ayrı kalıyorum çok zor çok zor..
Öğle arasında görme şansın oluyormu? Benim işyerim eve uzak her zaman otobüs yok iş çıkışında görebilirim .çok üzülüyorum yakın olmayı çok isterdim öğle arasında emzşirip koklaşırdm.kızım sağdığım sütü biberon dan zor içiyor.

Benimki durup durup 2 günde 1 arka arkaya bi kaç kez yapıyor ve dediğin gibi beline kadar çıkarıyor bu aralar. Hatta özellikle gece yapıyor ki zavallı ben uykumun ortasında kalkıp kaka çitiliyorum:)

Merhaba cnm baby &me leke çıkarıcı e bebekte satılıyor kaka lekesini iyi çıkarıyor iz kalmıyor benim kızım 4 aylık

Taşınmak zor iş, hele ki bebekle. Atlatmışsın ne güzel, güle güle oturun canım.
sağol cnm çok zordu geriliyor insan onu nereye bunu nereye koycam falan Allahtan görümcem geldi yardıma da işim kolaylaştı

Benim de taşınmam Lazım, haftaya işe başlıyorum annemde kalacağım, birkaç aya da evi taşıyacağız.. Çok zor olmuş Olmalı..
evet sizordu ama atlattım çok şukur insan geriliyor eşiyle bile tartışıyor o ortamda her yer her yerde bebek emzir falan

Back